Praetorianos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 αυτό το καιρό που δουλεύω χειρόγραφα να μην δυσκολέψω τη ζωή μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλά,απο όλο το σύμπλεγμα εκεί , στην λεπτομέρεια πήγες και κόλλησες ; Στα παιδικά, αθώα μου ματάκια έμοιαζε με πεταλούδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Νικοκ αδερφμ μας, κατι πρεπει να γινει. Η διαμονη με τη μανασ σε χειροτερευει. θα με φιλοξενήσεις να μου γνωρίσεις καμια φιλη σου με λεφτα να με παντρευτεί να λύσω το οικονομικό μου να έχει πατέρα με εταιρία να με βάλει διευθυντή α :'"3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Πρετοριανε αι σιχτίρια :-* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 θα με φιλοξενήσεις να μου γνωρίσεις καμια φιλη σου με λεφτα να με παντρευτεί να λύσω το οικονομικό μου να έχει πατέρα με εταιρία να με βάλει διευθυντή α :'"3 Θελω αδερφεμ αλλά δεν εχω καμια φραγκατη φιλη......... Στα παιδικά, αθώα μου ματάκια έμοιαζε με πεταλούδα. εισαι ευαισθητος κατα βάαααααθος εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 έψαχνα κάτι και βρίσκω ενα τετράδιο με username/pass για emails και παλιά accounts σε διάφορα site κοιτάω στην τελευταία σελίδα καμια 15ριά account στο thelab.grααχαχχαχαχαχαχααχαχχααχχααχχααχαχαχ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΙΚΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 εισαι ευαισθητος κατα βάαααααθος εσυ Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών που διαθέτουν όρχεις στα παντελόνια τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Κάτι τέτοια λέτε και μετά υγραίνονται όλα τα κορίτσια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών που διαθέτουν όρχεις στα παντελόνια τους. ειν αληθεια πως αργησα να το διαπιστωσω αυτο. Οσο ζω μαθαινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 εγώ ποτέ δεν κατάφερα να μιλήσω σοβαρά σε γκόμενα , πάντα θα πω καμια μαλακία να γελάσω αυθόρμητα, ιδικά αμα μου την πέσει κάποια θα το γαμήσω άσχημα , ειναι λες κ παίρνει τον έλεγχο άλλος , ειμαι διπροσωπικότητας όσο ποιο ωραία γκόμενα τόσο χειρότερο στις άσχημες και γενικά unattractive ειμαι καλός και cool , αλλα άσχημες δεν έχουν δείξει ποτέ ενδιαφέρον , με αποφεύγουν at any costπριν κανα μηνα άραζα μετά την προπόνηση έξω κ έρχεται μια γκόμενα απο την εταιρία απέναντι (λιγα μέτρα) και μου ζητάει φωτιά με ενα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά , της δίνω, αράζει δίπλα μου σχεδόν κολλητά και μου λέει "γυμνάζεσαι" ? !! όχι της λέω , έρχομαι να χαζεύω ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ!!!! :"3 !!! ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΝΑΡΙΑ??!!!!?? ναι ναι μου λέει σ 'ευχαριστώ και φευγει λες κ της έβαλες νέφτιοι φίλοι μου κλαίγανε μέσα απο τα γέλια , αυτή πάλι ούτε που με ξανακοίταξε , όποτε με έβλεπε σκάλωνε κ αναρωτιόμουν αμα την ξέρω απο κάπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 έψαχνα κάτι και βρίσκω ενα τετράδιο με username/pass για emails και παλιά accounts σε διάφορα site κοιτάω στην τελευταία σελίδα καμια 15ριά account στο thelab.gr ααχαχχαχαχαχαχααχαχχααχχααχχααχαχαχ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΙΚΑ Δεν εκτίμησαν την αξια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τις προάλλες πήγα να κάνω distro upgrade στο μιντ. οπως ητο φυσικο, έσπασαν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των X. αφου χαζοπροσπαθησα σημερα να το φτιαξω κανα διωρο και ειδα οτι δεν παιζει γιατι περισσότερα μέρη έχουν χαλάσει παρά δουλεύουν έκανα φορματ, και κανω ενα λαθος στα παρτισιον και σπαω το bootloader των 8.1. δυο ωρες και αρκετες παναγιες μετα, επιδιωρθωσα τα παντα, τα γουιντοζ επανηλθαν οπως πριν και το μιντ μου ειναι στην τελευταια εκδοση. αναρθρες κραυγες, χοροι της βροχης και τα βεγγαλικα μου ματια να λαμπουν σαν το φωσφορο απο τη συγκινηση. PC master race. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 > οτι δεν ασχολουμε μονο με story driven gaemes Και εγώ τα προτιμώ, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει κόντρα. Κάντε challenge/speed run. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δεν εκτίμησαν την αξια σου yet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 yet Το προσπαθάς ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις