Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Νικοκ αδερφμ μας, κατι πρεπει να γινει. Η διαμονη με τη μανασ σε χειροτερευει.

θα με φιλοξενήσεις να μου γνωρίσεις καμια φιλη σου με λεφτα να με παντρευτεί να λύσω το οικονομικό μου να έχει πατέρα με εταιρία να με βάλει διευθυντή α :'"3 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα με φιλοξενήσεις να μου γνωρίσεις καμια φιλη σου με λεφτα να με παντρευτεί να λύσω το οικονομικό μου να έχει πατέρα με εταιρία να με βάλει διευθυντή α :'"3 

Θελω αδερφεμ αλλά δεν εχω καμια φραγκατη φιλη......... :(

Στα παιδικά, αθώα μου ματάκια έμοιαζε με πεταλούδα.

εισαι ευαισθητος κατα βάαααααθος εσυ

έψαχνα κάτι και βρίσκω ενα τετράδιο με username/pass για emails και παλιά accounts σε διάφορα site 
κοιτάω στην τελευταία σελίδα καμια 15ριά account στο thelab.gr

ααχαχχαχαχαχαχααχαχχααχχααχχααχαχαχ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΙΚΑ 

Είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών που διαθέτουν όρχεις στα παντελόνια τους.

ειν αληθεια πως αργησα να το διαπιστωσω αυτο. Οσο ζω μαθαινω.

εγώ ποτέ δεν κατάφερα να μιλήσω σοβαρά σε γκόμενα  , πάντα θα πω καμια μαλακία να γελάσω αυθόρμητα, ιδικά αμα μου την πέσει κάποια θα το γαμήσω άσχημα , ειναι λες κ παίρνει τον έλεγχο άλλος , ειμαι διπροσωπικότητας  :mellow: 
όσο ποιο ωραία γκόμενα τόσο χειρότερο 
στις άσχημες και γενικά unattractive ειμαι καλός και cool , αλλα άσχημες δεν έχουν δείξει ποτέ ενδιαφέρον , με αποφεύγουν at any cost

πριν κανα μηνα άραζα μετά την προπόνηση έξω κ έρχεται μια γκόμενα απο την εταιρία απέναντι (λιγα μέτρα) και μου ζητάει φωτιά με ενα χαμόγελο μέχρι τα αφτιά , της δίνω, αράζει δίπλα μου σχεδόν κολλητά και μου λέει "γυμνάζεσαι" ? :D !! 
όχι της λέω , έρχομαι να χαζεύω ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ!!!! :"3 !!! ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΝΑΡΙΑ??!!!!??  ;) 
ναι ναι μου λέει σ 'ευχαριστώ και φευγει λες κ της έβαλες νέφτι
οι φίλοι μου κλαίγανε μέσα απο τα γέλια , αυτή πάλι ούτε που με ξανακοίταξε , όποτε με έβλεπε σκάλωνε κ αναρωτιόμουν αμα την ξέρω απο κάπου 

έψαχνα κάτι και βρίσκω ενα τετράδιο με username/pass για emails και παλιά accounts σε διάφορα site 

κοιτάω στην τελευταία σελίδα καμια 15ριά account στο thelab.gr

ααχαχχαχαχαχαχααχαχχααχχααχχααχαχαχ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΙΚΑ 

Δεν εκτίμησαν την αξια σου  :mellow:

Τις προάλλες πήγα να κάνω distro upgrade στο μιντ. οπως ητο φυσικο, έσπασαν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των X.

αφου χαζοπροσπαθησα σημερα να το φτιαξω κανα διωρο και ειδα οτι δεν παιζει γιατι περισσότερα μέρη έχουν χαλάσει παρά δουλεύουν έκανα φορματ, και κανω ενα λαθος στα παρτισιον και σπαω το bootloader των 8.1.

δυο ωρες και αρκετες παναγιες μετα, επιδιωρθωσα τα παντα, τα γουιντοζ επανηλθαν οπως πριν και το μιντ μου ειναι στην τελευταια εκδοση. αναρθρες κραυγες, χοροι της βροχης και τα βεγγαλικα μου ματια να λαμπουν σαν το φωσφορο απο τη συγκινηση.

PC master race.

• Like 1

> οτι δεν ασχολουμε μονο με story driven gaemes

bf8.png

Και εγώ τα προτιμώ, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίξει κόντρα. Κάντε challenge/speed run.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...