katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Κάνε την πέρα,μην της δίνεις πάτημα να σου μεταφέρει αρνητική ενέργεια. Στεναχωριέμαι απ τη μία, αλλά ποιός άνθρωπος χαίρεται που χωρίζεις κι όχι που προχωράς, πραγματικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ο κομπλεξικος, ο ζηλιαρης,ο γιατι αυτη κι οχι εγω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ο κομπλεξικος, ο ζηλιαρης,ο γιατι αυτη κι οχι εγω ναι απλά γιατί, επιλογή της είναι η παρέα μαζί μου αν δε το χωνεύει γιατί να μπει σε τέτοια διαδικασία; της το χω πει τόσες φορές ΠΑΝΤΑ υπάρχει κάποιος που είναι καλύτερος απο σένα. πιο όμορφος, πιο έξυπνος, καλύτερος στη δουλειά οκ το αποδέχεσαι αυτό και προσπαθείς να γίνεις καλύτερος για σένα, εγώ χαίρομαι που φίλες μου απ τη δουλειά πχ προχωράνε κι ας μην προχωράω εγώ τόσο γρήγορα, κοιτάω να πάρω πράγματα απ αυτό όχι να τα παρατήσω... Πρέπει να σταματήσω να σκέφτομαι ότι όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Mαλακιες. Κερδισα μια μπαλα λεει.. Τι να την κανω τη μπαλα; Απο που; Απο κοκα-κολα; Και γω, πριν χροοοοοονια! Παιζει να ταν παλι μουντιαλ. Ακομα την εχω στην αποθήκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέχρι τώρα πίστευες πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέχρι τώρα πίστευες πως όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί; Αυτοί που έχω επιλέξει να ναι δίπλα μου τουλάχιστον. Πριν πιάσω δουλειά ήταν όλα μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 η συγκεκριμένη δουλεύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 η συγκεκριμένη δουλεύει; δουλειά τελείως του ποδιού με σύμβαση. καμία σχέση με αυτό που έχει σπουδάσει δηλαδή κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γιατί να μην χαίρεται που χωρίζεις; Επιλογή σου για καλύτερα δεν υποτίθεται ότι ήταν; Μου θυμήζει αυτές τις περιπτώσεις που γράφει η άλλη στο fb ότι χώρισε και από κάτω βροχή τα like. Δεν είναι από χαιρεκακία σίγουρα. Περισσότερο κακία βλέπω από εσάς που τους έχετε βγάλει όλους haters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 δουλειά τελείως του ποδιού με σύμβαση. καμία σχέση με αυτό που έχει σπουδάσει δηλαδή κτλ. Καλά στην Ελλάδα δε ζει; ποιος δουλεύει στο τομέα που σπούδασε;; Γιατί να μην χαίρεται που χωρίζεις; Επιλογή σου για καλύτερα δεν υποτίθεται ότι ήταν; Μου θυμήζει αυτές τις περιπτώσεις που γράφει η άλλη στο fb ότι χώρισε και από κάτω βροχή τα like. Δεν είναι από χαιρεκακία σίγουρα. Περισσότερο κακία βλέπω από εσάς που τους έχετε βγάλει όλους haters Άντε ας πούμε πως για τον χωρισμό δεν είναι έτσι,για την δουλειά γιατί να βγάζει κακία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Γιατί να μην χαίρεται που χωρίζεις; Επιλογή σου για καλύτερα δεν υποτίθεται ότι ήταν; Μου θυμήζει αυτές τις περιπτώσεις που γράφει η άλλη στο fb ότι χώρισε και από κάτω βροχή τα like. Δεν είναι από χαιρεκακία σίγουρα. Περισσότερο κακία βλέπω από εσάς που τους έχετε βγάλει όλους haters για καλύτερα είναι όταν η σχέση έχει πρόβλημα/ περνάς άσχημα και χωρίζεις όχι στα ξαφνικά. μακροπρόθεσμα ναι μπορεί να ναι καλύτερα, μπορεί και όχι όμως υπό άλλες συνθήκες, δε μπορείς να ξέρεις. επίσης, δε γίνεται να βγάζει κακία και να σε γλωσσοτρώει όταν έχεις μια καλή σχέση επειδή εκείνη δεν έχει και να στο γκαντεμιάζει κιόλας και να χαίρεται όταν χωρίζεις επειδή δε θα ναι η μόνη που δεν έχει κάποιον. στην τελική με τον πρώην καλύτερη σχέση έχω και μου συμπαραστέκεται περισσότερο απ τη φίλη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τι σε γκαντεμιαζει ρε κειτ. 23 χρονών είσαι. Μπορεί η άλλη να είναι όντως μαρούλι όπως μας λες, αλλά και εσύ με αυτά που λες περί γκαντεμίας και σχέσεων, δεν σε βλέπω και για πολλά πολλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μάλλον η φίλη σου δεν προσπαθεί να κάνετε αυτό που προσπαθεί ο πρώην 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Τι σε γκαντεμιαζει ρε κειτ. 23 χρονών είσαι. Μπορεί η άλλη να είναι όντως μαρούλι όπως μας λες, αλλά και εσύ με αυτά που λες περί γκαντεμίας και σχέσεων, δεν σε βλέπω και για πολλά πολλά. ρε παιδί μου με γκαντεμιάζει που λέει ο λόγος αλλά της λες κάτι που έγινε και χαίρεσαι γι αυτό και σου βρίσκει όλα τα αρνητικά για να στο βγάλει ξινό. Μάλλον η φίλη σου δεν προσπαθεί να κάνετε αυτό που προσπαθεί ο πρώην τι ακριβώς να κρατήσει μια φιλική σχέση; ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου λέγοντας πως βλέπουμε μόνο την μία πλευρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις