Valerie_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Πιστεύω η profile pic που έβαλα αντιπροσωπεύει την σχέση του μέσου άντρα μέλους του insomnia με τις γυναίκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει να βγάλω τα χειμωνιάτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 αυτό το καιρό που δουλεύω χειρόγραφα να μην δυσκολέψω τη ζωή μου; με τις υγείες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 έβαψες νύχι ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 αυτό το καιρό που δουλεύω χειρόγραφα να μην δυσκολέψω τη ζωή μου; με τις υγείες μου. Πόση δύναμη βάζεις στο δάκτυλο και έβγαλες κάλο; Γιατί γράφω 8-10 ώρες σε γκοπιούτερ-σημειώσεις τις τελευταίες 15 μέρες και δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Αργεί το dragon age... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ρε τομ το έκαψα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μην καίγεσαι ρε viper2005. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ρε τομ το έκαψα!! Καλά ντε μην βαράς,νόμιζα ότι ήταν κάλος... Εντάξει είναι και 9 ώρες σερί στο νταμάρι,η πνευματική διαύγεια απέχει από το βέλτιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Καλά ντε μην βαράς,νόμιζα ότι ήταν κάλος... Εντάξει είναι και 9 ώρες σερί στο νταμάρι,η πνευματική διαύγεια απέχει από το βέλτιστο. Συγχωρείσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 έβαψες νύχι ? ελα val πες μαρκα,αποχρωση ξερεις πως παει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Συγχωρείσαι. Τι έτσι; Δεν θα δώσεις το te absolvo ώστε να είμαστε νόμιμοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 γατοκόριτσο,bluesky Chocolate Spark τομ,είναι που με λες ατι και το περνάω στο ντούκου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μην καίγεσαι ρε viper2005. B-but I play games for the plot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 B-but I play games for the plot... Οκ και εγώ περιμένω το DA πως και πως,αλλά τώρα σοβαρά είδες ότι θα έχει την τρελή ιστορία; Καλύτερο από τα περισσότερα σύγχρονα ναι,αλλά είναι π.χ. σαν το Witcher; Προσωπικά δεν νομίζω,αν και 9 στις 10 προτιμώ το DA από το witcher λόγω party creation και d&d elements... val είναι ότι φεύγω σε λίγο και με έπιασε ο τρελός παλιμπεδισμός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις