LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πέθανε. Κάπου το πήρε το μάτι μου,τι έγινε ακριβώς ξέρουμε; Καρδιά; Στα 22nm ειναι?? Θα έβαζε στα 14n,αλλά δεν πήγαινε με τα μάτια της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ξέρω ότι θα το εκτιμήσεις skilpnot. Είναι τόσο καλό, που θα έπρεπε να κριθεί παράνομο λογω εθισμού και εξάρτησης. Μονο στην Ολλανδία θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερα στο youtube. Εντάξει, μόνο που είδα κυπριακό κανάλι και άκουσα την εισαγωγή μου φτάνει. Θα το μελετήσω ευλαβικά ολόκληρο αύριο. Κάπου το πήρε το μάτι μου,τι έγινε ακριβώς ξέρουμε; Καρδιά; Χτύπησε το κεφάλι του και έπαθε ζημιά στη σπονδυλική στήλη, 5 μέρες σε κώμα και δεν άντεξε. Συμπτωματικά πάνω που το postαρε ο rabbit έπαιξε είδηση στο ΣΚΑΙ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Κάπου το πήρε το μάτι μου,τι έγινε ακριβώς ξέρουμε; Καρδιά; Natural selection. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 επ επ, για πε πώς πάμε φτηνά στο βερολίνο τον νοέμβριο. Βρίσκω φτηνή επιστροφή αλλά πανάκριβο το πήγαινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω περισσότερα αλλά μου φαίνεται έσπασε την κεφάλα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει, μόνο που είδα κυπριακό κανάλι και άκουσα την εισαγωγή μου φτάνει. Θα το μελετήσω ευλαβικά ολόκληρο αύριο. Χτύπησε το κεφάλι του και έπαθε ζημιά στη σπονδυλική στήλη, 5 μέρες σε κώμα και δεν άντεξε. Συμπτωματικά πάνω που το postαρε ο rabbit έπαιξε είδηση στο ΣΚΑΙ. Οκ,θενκς. Natural selection. Κακίες. Κρίμα είναι,για μια μαλακία πέθανε. επ επ, για πε πώς πάμε φτηνά στο βερολίνο τον νοέμβριο. Βρίσκω φτηνή επιστροφή αλλά πανάκριβο το πήγαινε. Από που και πόσοι; Κοίταξες για Schoenefeld?Εκείνο χρησιμοποιούσε μια φίλη όταν έμενε Βερολίνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 https://www.youtube.com/channel/UCQ7nBCNFOfUA2tssObHdcSw 17,363 subs όντως facepalm,το κανάλι δεν υπάρχει https://www.youtube.com/watch?v=QbZas_aWihI&list=UU61u_9C_4eNusMxUQco0QNA τι νέρντουλας είναι αυτός? Το ανοίγοκλείνει το ac για ρώτα τον? copy-paste lawhf κατά τ' άλλα... Κανένας από τους 2,είναι όμως του παρεακιού. δεν μου το βγάζει και στα συναφή και προτεινόμενα γαμώτη. όταν το δεις κάνε ένα καλό τον κόκκινο λες? Αν ναι έχει ένα channel το οποίο ποτέ δε συνέχισε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εχμ....βρηκα αυτο στα ανεπιθυμητα μου..... ειχα καιρο, ειν αληθεια να δω μνμ στα ανεπιθυμητα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτήσω λίγο, το ατύχημα που εγινε στην Ράλλη ήταν ένα; Ο ίδιος σκότωσε την γυναίκα στο σκηνικό με την τεντα και το περίπτερο και ο ίδιος σκότωσε και τραυμάτισε τους υπόλοιπους στην στάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 δεν εχω λογια not bad αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με το original OST/score 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτήσω λίγο, το ατύχημα που εγινε στην Ράλλη ήταν ένα; Ο ίδιος σκότωσε την γυναίκα στο σκηνικό με την τεντα και το περίπτερο και ο ίδιος σκότωσε και τραυμάτισε τους υπόλοιπους στην στάση; Ναι ρε τώρα το έβλεπα κι εγώ http://www.insomnia.gr/topic/545940-σχετικα-με-το-ατυχημα-στην-πετρου-ραλλη-με-το-σμα/?p=53553692 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 A ok thanks και στους δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τελειώσαμε κυρίες και κύριοι Καληνύχτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Τράβηξα μαλακία και άρχισα να κρυώνω το έχω πάθει κ επίσης έχω πάθει το άλλο να τραβάω και να με πάρει ο ύπνος κατα τη διάρκεια , κράταγε πολύ ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις