viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Από τότε που έβαλα τα 8.1 έχω κάποιο jitter/frame_drop με τον MPCHC + Lav Filters και δεν παίζει σωστά το madvr... μερικες φορες δεν μου ανοιγει τους κοινοχρηστους φακελους του server... #Τι_να_πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εμενα δουλευουν αψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τι; If she wants to talk about Ron Paul, that's fine. Otherwise, save it until you know each other a little better. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τι βυζόμπαλο είναι αυτό χριστέ μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τι; If she wants to talk about Ron Paul, that's fine. Otherwise, save until you know each other a little better. Τι παραφουσκωμένο φρούτο είναι τούτο; Είπαμε βυζολάγνοι,βυζολάγνοι αλλά αυτό...το πράμα είναι η σιλικόνη της χρονιάς για την IBM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν το postαρα γι' αυτά πάντως. Μου αρέσουν οι μεγάλοι πωποί και δεν μπορώ να πω ψέματα εσείς οι υπόλοιποι insomniacs δεν μπορείτε να το αρνηθείτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 δεν εχω λογια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αν πεσει με τα μουτρα θα κανει γκελ και θα ξανασηκωθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν το postαρα γι' αυτά πάντως. Μου αρέσουν οι μεγάλοι πωποί και δεν μπορώ να πω ψέματα εσείς οι υπόλοιποι insomniacs δεν μπορείτε να το αρνηθείτε E ναι,είναι ότι η βυζοτύπισσα δίνει και γαμάτες συμβουλές. Όταν την δεις στο γιουτούμπι λες: "Να μια σοφός"... Πάντως και οι μεγάλοι κ@λοι αξιόλογη επιλογή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 δεν εχω λογια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μετά από χρόνια θα δω σειρά στην τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 βγαζουν καμια καλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πέθανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ξέρω ότι θα το εκτιμήσεις skilpnot. Είναι τόσο καλό, που θα έπρεπε να κριθεί παράνομο λογω εθισμού και εξάρτησης. Μονο στην Ολλανδία θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερα στο youtube. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Τι παραφουσκωμένο φρούτο είναι τούτο; Είπαμε βυζολάγνοι,βυζολάγνοι αλλά αυτό...το πράμα είναι η σιλικόνη της χρονιάς για την IBM. Στα 22nm ειναι?? δεν εχω λογια whot?? μην πεις κακη κουβεντα για BMTH, σε εφαγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις