Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ριβολβερ και τομ σε κάνα δυο μέρες θα γυρίσει νοτιάς πάλι

Σημειωτέον, τον χειμώνα, το πιο κρύο είναι 15 βαθμοί.

In your face :-*

Αλητεία,αδικία και εγκάθετος ρεβανσισμός της στείρας αντιπολίτευσης!

Περάστε έξω.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η πλάκα ειναι οτι κάθε Δευτέρα έχω λαϊκή , το σπίτι μου είναι ΑΠΑΝΩ στην διασταύρωση της λαϊκής όπου κάθε μεσημέρι στο καθαρισμα αναδύεται ενα μιξ Μεσογειακών μυρωδιών απο ψάρια , τυριά και πεταμένες ντομάτες συν τους γλάρους που έρχονται απο παραλία για να τσιμπήσουν κανά πεταμένο ψάρι .

Κάθε Δευτέρα λοιπόν δεν έρχεται ο Ταχυδρόμος

Έχει πουτσόκρυο και αέρα όχι δυνατό αλλά ίσα ίσα εκείνο το τσουχτερό που αρκεί για να κλείσεις την πόρτα

Έχει παγωμένο νερό στην βρύση ( κάθε τότε ξανά ανοίγουν το υδραγωγείο της Τούμπας ;;; )

Και επίσης , δεν έχει σημασία αν στο σπίτι μπήκε 1 σακούλα από κάθε πάγκο ή απλά 1 σακούλα με 10 αυγά , το σπίτι γίνεται ΜΟΥΝΙ .

Η πλάκα είναι όταν στο μάζεμα που οι λαϊκατζήδες έχουν τα νεύρα πάνω από το κεφάλι τους , ενίοτε πλακώνονται επειδή ξερωγώ το πόδι του πάγκου του ενός μπήκε στο "οικόπεδο" του δίπλα . Άπειρο γέλιο , να τους ακούς να πλακώνονται και να πλανώνται στην γειτονιά όλες οι διάλεκτοι της Ελληνικής περιφέρειας .

Καλημέραα

Να χαίρεστε όσοι έχετε λαϊκή στα μέρη σας,εμείς εδώ πληρώνουμε 1,5 ευρώ το ένα μαρούλι. Καλά δε συζητάω για φρούτα κλπ, θα με πιάσει κατάθλιψη.

• Like 1

Ριβολβερ και τομ σε κάνα δυο μέρες θα γυρίσει νοτιάς πάλι

Σημειωτέον, τον χειμώνα, το πιο κρύο είναι 15 βαθμοί.

In your face :-*

15? Που ζεις? Νησί ?

• Like 1

Γιατί μέρη;

Γιατι εχω πολλές ιδιοτητηες σε 1. Τα κανω ολα και συμφερω. ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ;;;;;;;;

Εχω βάλει 3 διαφορετικά dreamweaver και ολα κρεμανε στο startup.

#win8.1 FTW

Αναλόγως, win8.1 FTW δίχως καθόλου σαρκασμό είναι για μένα μέχρι τώρα.

Κανένα απολύτως πρόβλημα σε ότι επαγγελματικό έχω τρέξει και ο γκομπιούτορας πετάει.

Γιατι εχω πολλές ιδιοτητηες σε 1. Τα κανω ολα και συμφερω. ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ. ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΑΩ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ;;;;;;;;

Άδεια; Γιατί το burnout είναι στην γωνία από ότι βλέπω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...