Adon1s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αυτους τους ανεμιστηρες επιτελους πρεπει να τους φτιαξουν και με τηλεκοντρολ ... Τον ανοιξα το βραδυ να με βαραει που ειχε απειρη ζεστη κ υγρασια , και καποια στιγμή κρύωσα και δεν ηθελα να σηκωθω επειδη βαριόμουν στον υπνο μου κ αναγκαστικά σκεπάστηκα ... Μτα νευρα μου .. Καλημέρα Sent from my iPhone using Insomnia
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ^^^ https://www.skroutz.gr/c/427/anemisthres.html?keyphrase=%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%82+%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%82+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CE%BF
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Αυτους τους ανεμιστηρες επιτελους πρεπει να τους φτιαξουν και με τηλεκοντρολ ... Τον ανοιξα το βραδυ να με βαραει που ειχε απειρη ζεστη κ υγρασια , και καποια στιγμή κρύωσα και δεν ηθελα να σηκωθω επειδη βαριόμουν στον υπνο μου κ αναγκαστικά σκεπάστηκα ... Μτα νευρα μου .. http://www.walmart.com/c/kp/remote-control-fans
BadBoy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να μην έχει Walmart στην περιοχή του. Κανένα link από ALDI; 2
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Περιμενα τηλ για δουλεια. Χτυπαει μηνυμα ότι ειχα μια κλήση από το ****** το κινητο ήταν διπλα μου με φουλ σημα. Σταδιαλα. μην αγχώνεσαι εγώ για να μιλήσω στο τηλ με τη δουλειά που είμαι τώρα είχαμε κάνει κλήσεις ο ένας στον άλλο γύρω στις 7 φορές
nicoc89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 10 ώρες ύπνος χθες, φρεσκαδούρα ξύπνησα! Καλημέρα σας! Πέρσι το καλοκαίρι ειχα πάει να βρω ενα φίλο μου να μου δώσει κάτι και μου λέει άραξε του λέω πρέπει να φύγω , ε κάτσε ρε μλκ κανα 10λεπτο μου λέει , ε έκατσα κ εγώ στην παρέα . Ηταν κάπου 9 το βράδυ κ για πότε πήγε 2:30 δεν το κατάλαβα, λες κ πέρασαν λεπτά. Σηκώνομαι όπως μπορούσα να πάω σπίτιμ αν κ μου φαινόταν καλή ιδέα να την πέσω για ύπνο κάτω απ το δέντρο που καθόμασταν (στο πανεπιστήμιο στο Ριο) γιατι ειχε χορταράκι κάτω σαν γκαζόν , δροσιά , καλοκαίρι τότε κ είχε κ κάτι φώτα που εξέπεμπαν ζεστασιά (γιορτινή) Πάω σπίτι μου κατα τις 3:30 και κοιμήθηκα γυμνός , γιατι όπως άρχισα να ξεντύνομαι φύσηξε ενα αεράκι απο την ανοιχτή μπαλκονόπορτα και ένιωθα γαμάουα ξυπνάω μετά απο 18? ώρες κοντά στις 10 το βράδυ και ακούω ενα ήχο σαν ρέψιμο , αλλα βαρύ. Σηκώνομαι πάνω να δω τι ηταν και νιώθω μια δροσιά ,μια φρεσκάδα , περπατούσα κ ηταν σα να πάταγα σε σύννεφο , το πλακάκι ηταν τόσο μαλακό , σαν βαμβάκι. Βγαίνω στο μπαλκόνι να ρίξω μια γρήγορη ματιά γιατι δεν είχα ντυθεί και βλέπω μια παρέα απο κάτω να πίνουν μπύρες και να ρευονται . οκ λέω ... γιαυτό δεν γούσταρα ποτέ το αλκοολ , τοτε κατάλαβα γιατι ειναι σημαντικό να κοιμομαστε αρκετά και να μένουμε μακριά απο καταχρήσεις. ύπνος = υγεία βίβες 2
*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Υπάρχει περίπτωση να μην έχει Walmart στην περιοχή του. Κανένα link από ALDI; Χαχαχ χαζό!!! Για να δει την ποικιλία το έγραψα
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 μην αγχώνεσαι εγώ για να μιλήσω στο τηλ με τη δουλειά που είμαι τώρα είχαμε κάνει κλήσεις ο ένας στον άλλο γύρω στις 7 φορές Eξαρταται από την εταιρια. Και μενα μου εχει τυχει αυτο που λες. Τωρα που η θεση ειναι 1 για 100 δεν βλέπω το λόγο να μην πανε στον επόμενο. Και οπως και να εχει αφου δεν ξερουν ποιος με πήρε δεν ειναι αναγκη να το μάθω κιολας ότι είχα κλήση.
Adon1s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Θενξ για τα λινκ ... Δεν ηξερα οτι παιζουν τετοια ... Αλλα ενταξει , τωρα εχω αυτον 2 χρονια τωρα , οποτε . Νίκοτς ... Καλες οι μπυρες αλλα αυτες οι καφριλες ειναι ελλεεινες ... Οι αλλοι επιναν μπυρες και κοκακόλες ( 3 κοιλιες ο καθενας ) και ηταν ενας που κρατουσε χρονομετρο και ενας ντεσιμπελόμετρο και εκαναν διαγωνισμό ρεψίματος σε διάρκεια και ένταση . Sent from my iPhone using Insomnia 1
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Mαλακιες. Κερδισα μια μπαλα λεει.. Τι να την κανω τη μπαλα;
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρέπει να αλλάξω φίλες. Βασικά τη μία. Δε γίνεται ρε φίλε να πηγαίνει η ζωή σου μπροστά και η άλλη να μη χαίρεται. Και να χαίρεται όταν χωρίζεις. Απλά κάτι δεν πάει καλά, όχι άλλη ζήλια!
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εφάρμοσα τον κανόνα "δεν εμπιστεύομαι τα πάντα,βγαίνω μόνο για καφέ και/ή ποτό,δεν είμαστε όλη μέρα μαζί" και είμαι πολύ ευτυχισμένη. για δοκίμασε. 2
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εφάρμοσα τον κανόνα "δεν εμπιστεύομαι τα πάντα,βγαίνω μόνο για καφέ και/ή ποτό,δεν είμαστε όλη μέρα μαζί" και είμαι πολύ ευτυχισμένη. για δοκίμασε. τα αναγάγει όλα επι προσωπικού σαν το μόνο που θέλω είναι να την προσβάλλω. μα το Θεό δεν έχω άλλες αντοχές, ειλικρινά. θέλω να συζητάω ένα θέμα που με απασχολεί χωρίς τη ζήλια που είναι κυρίως ότι έχω τη δουλειά που έχω στα 23 μου και ξέρω τι θέλω. ούτε για καφέ έχω όρεξη να πάω πλέον ούτε να ξεσκάσω γιατί πάααντα κάτι βρίσκει να μειώνει αυτό που κάνω και να γκρινιάζει γι αυτά που δεν έχει ενώ προσπαθεί τόσο πολύ..
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Κάνε την πέρα,μην της δίνεις πάτημα να σου μεταφέρει αρνητική ενέργεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις