Pantelwolf Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 στο τελος της ταινιας ειδα κολλημενο μπλε πιξελ στην οθονη του λαπτοπ. πρωτη κινηση κοιταξα εγγυηση, ηθελε 3 κολλημενα η 2 συνεχομενα. παναγιες κλπ, και λεω δεν το γκουγκλαρω; http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor ο τυπακος εδω λεει να του κανεις διαφορα, και λεω δε γαμεις το πολυ πολυ να γινουν τρια τα πιξελ και να πας για RMA. παιρνω λοιπον το δαχτυλο και αρχιζω το μασαζ στην οθονη 10 δευτερα μετα το πιξελ ξεκολλησε. mind=blown. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ναι σιγά, στο δωμάτιό σου και διάβασμα γρήγορα Βότζι. Α και έχε ανοικτό το ac από τις 9 ώστε στις 10 που θα πας να πέσεις να 'χει ζεστάνει, μην κρυώσει ο κώλος σου. :P Πέρα από την πλάκα δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς αυτό. Ο καθένας έχει άλλη αντοχή στο κρύο. Εγώ αν δεν έχω επισκέπτες που κρυώνουν σπάνια θα ανάψω air-condition και αυτό στο πολύ κρύο. Δουλεύει και καλύτερα το PC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχουν και αυτοί που έρχονται σπίτι σου με ένα κοντομάνικο κάτω από το μπουφάν ενώ έξω χιονίζει και σου λένε "Ρε μαλάκα κρύο έχει, άναψε και το άλλο καλοριφέρ" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 :P Πέρα από την πλάκα δεν μπορεί να το απαντήσει κανείς αυτό. Ο καθένας έχει άλλη αντοχή στο κρύο. Εγώ αν δεν έχω επισκέπτες που κρυώνουν σπάνια θα ανάψω air-condition και αυτό στο πολύ κρύο. Δουλεύει και καλύτερα το PC! Oι τουρμπινες να δεις...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 1:02 3:20κ το πρώτο comment χααχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχω λόγια, πραγματικά Μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 ^Να την χαίρεται η μάνα της. Καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν εχω λόγια, πραγματικά Μέρες Κάποτε η Φύση θα έκανε τα μαγικά της και η Ανθρωπότητα θα ήταν λίγο καλύτερη,τώρα δυστυχώς η Ιατρική σώζει και τα ζώα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα μικρά μου πονυ, βοριάδες και κρύο σήμερα, κοντομάνικο και ζακέτα μπλιαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 και εκει που βαριομουν και δεν επαιζε ουτε ενα email για να απαντησω, βαζω FL και ξαφνικα χανονται 2 ολοκληρες ωρες. #τρομος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα μικρά μου πονυ, βοριάδες και κρύο σήμερα, κοντομάνικο και ζακέτα μπλιαχ Εμείς με κοντομάνικο είμαστε κάτω...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα μικρά μου πονυ, βοριάδες και κρύο σήμερα, κοντομάνικο και ζακέτα μπλιαχ Καλημέρα άτι,μπορεί να είναι χαιρέκακο αλλά γουστάρω όταν διαβάζω τέτοια γιατί όταν είχατε κάτι 27-29 πριν λίγες μέρες Ελλάδα τρελαινόμουν. Εδώ έχει ήλιο(κάθε μισή ώρα που περνάν τα πολλά σύννεφα) μετά από 10 μέρες και 12!! βαθμούς. Ζέστα,πάω για μπάνιο(στην μπανιέρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Eδώ πού; Σιβηρία; Αλάσκα; Αγγλία;Τόκυο; Χαρτουμ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Eδώ πού; Σιβηρία; Αλάσκα; Αγγλία;Τόκυο; Χαρτουμ; Ανατολικά της Θούλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις