Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Okay I'll say it: το βρίσκω τουλάχιστον αστείο κάποιοι1 περιμένουν απο καποιους2 να αποφασίσουν τι θελουν να κάνουν απο την ζωή τους οταν οι ίδιοι κάποιοι1 την βγάζουν στην μουγκα για το τι πραγματικά θελουν (για να μην πω χρειάζονται)

#loveU2

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λεει ο σιλας για λιβερπουλ και χεηζελ, ρωταει ο μπογδανος "ποιος ειναι ο χεηζελ"

γυρω στο 27'

E, και εγω θα έκανα αυτη την ερώτηση. Βασικά δεν εχω την παραμικρή ιδέα για το τι μπορει να ειναι...

• Like 1

Πρέπει να κανονίσουμε meeting οι βόρειοι για το Σ/Κ που έρχεται μιας και θα είμαι Θεσ/νίκη κατά πάσα πιθανότητα

Υπάρχει κανείς που να τον βολεύει?

Μην ανοίξω θέμα μόνος μου

:ph34r:

λεει ο σιλας για λιβερπουλ και χεηζελ, ρωταει ο μπογδανος "ποιος ειναι ο χεηζελ"

γυρω στο 27'

Ο Μπογδάνος κάνας κλασσικός bandwagoner Chelsea-City θα είναι. Σφραγίστηκε.

Okay I'll say it: το βρίσκω τουλάχιστον αστείο κάποιοι1 περιμένουν απο καποιους2 να αποφασίσουν τι θελουν να κάνουν απο την ζωή τους οταν οι ίδιοι κάποιοι1 την βγάζουν στην μουγκα για το τι πραγματικά θελουν (για να μην πω χρειάζονται)

#loveU2

fyK8sBa.jpg

E, και εγω θα έκανα αυτη την ερώτηση. Βασικά δεν εχω την παραμικρή ιδέα για το τι μπορει να ειναι...

Γιατί δεν παρακολουθείς φούσμπαλ; Μόνο αν είσαι οπαδός της Liverpool μπορείς να εκτιμήσεις πραγματικά τη νίκη.

yWWlZFM.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...