Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το Tera online 48,5gb !!!!!!!
wtf.....
cant w8 να φτιάξω νεο pc να παίζω κανα game της προκοπής 
μακάρι να βγει κανένα mmo ή sp με multi να βγει ο χειμώνας , αηδία κατάντησε , 2-3 ώρες που θέλω να παίξω τη μέρα να τις χαραμίζω ψάχνοντας 

Δημοσ.

Implying οτι μας επηρεάζει το κρύο...

Implying ότι δεν απέχω 22 χρόνια από το να αποκτήσω την τελική μου μορφή και να γίνω wizard.

• Like 1
Δημοσ.

μπάκουρος αλέρτ.

Είναι το χρονικό διάστημα που είσαι μόνος, γουστάρεις, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Αν κάτσει και κανα τυχερό ακόμα καλύτερα..ε βάλερυ;

Δημοσ.

Είναι το χρονικό διάστημα που είσαι μόνος, γουστάρεις, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου. Αν κάτσει και κανα τυχερό ακόμα καλύτερα..ε βάλερυ;

απο το να μαλακίζεσαι (μεταφορικά τουλάχιστον) και να μην ξέρεις τι θες και να ταλαιπωρείς και κόσμο,ναι καλύτερα έτσι. μαζί σου.

Δημοσ.

Implying οτι μας επηρεάζει το κρύο...

θα σου φανεί περίεργο αλλα το πουλί μου μια φορά που ειχε κρύο full στη Λήμνο που ημουν φαντάρος ειχε γίνει σαν ακόντιο! (για νάνους)

έχω πειραματιστεί και με καυτό νερό στο ντουζ και περνάει σε άλλη διάσταση , δηλαδή θα το δεις να εξελίσσετε στην mega μορφή του οπως στην pokemon x/y

αν μπορούσα να ανεβάσω φωτογραφία απο το πουλί μου στη Λήμνο θα μου κάνατε like :""3

δεν το είπες νωρίτερα μόλις άλλαξα λάστιχα.

υπονοούμενο !! το έπιασα! 

κοκκίνισα ... :"3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...