Valerie_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το ότι έχει γεμίσει η τηλεόραση με τους απανταχού άσχετους από μαγειρική (κυρίως) μέχρι επισκευές, δε νομίζω να φταίνε τα εργαλεία... Από μικρό παιδάκι έχω μάθει να βάφω με πινέλο, ρολό,σφουγγάρι, σπρέι και πιστόλι αέρα. Κάθε ένα είναι για διαφορετική χρήση. Δε θα βάψεις τα πλαστικά της μηχανής σου με ρολό, ούτε τον τοίχο του δωματίου σου με πιστόλι αέρα(εκτός ειδικών εργαλείων). Συμφωνώ. σε μετέπειτα ποστ εξήγησα πως έβαφε γρήγορα και άτσούμπαλα ανεβοκατεβάζοντας το ρολό γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δεν σου παρεχουν υπηρεσιες ; Δηλαδη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που πρέπει να κάνει, το κάνει. Σε πείθει ότι πρέπει να είσαι απαθής στο παράλογο, να μην αντιδράς σε τίποτα ακόμα και στο άδικο και να μην αναρωτιέσαι για τις ιεραρχίες. Όλα ακριβώς τα λάθος αντανακλαστικά για μια ομαλή κοινωνική ζωή, στα περνάει ακέραια. Την ομογενοποίηση και την αίσθηση του ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα (αυτό που λένε "θα ηρεμήσει όταν πάει στον στρατό...") στην περνάει άψογα η στρατιωτική θητεία. Και αυτός είναι ο ρόλος της. παπάρια , "χειρότερος" βγήκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη; Αυτοί που θα γίνουν αστυνομικοί, δεν σε προστατεύουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αυτοί που θα γίνουν αστυνομικοί, δεν σε προστατεύουν; Εννοείται! Για αρχή, στις πορείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δεν σου παρεχουν υπηρεσιες ; εμένα μια φορά πήγα να επικυρώσω κάτι αντίγραφα με το γνήσιο και μου πήρε 40-50 cent αν θυμάμαι καλά δηλαδή κ πληρώνετε κ θέλει και τα cent μου ? γιατί ? τα λεφτά ειναι ατμός! φευγουν !! πφττ πφφτττ!! τη μια έχεις την άλλη δεν έχεις!! Αυτοί που θα γίνουν αστυνομικοί, δεν σε προστατεύουν; εγώ ξέρω οτι σε κυνηγάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Αυτοί που θα γίνουν αστυνομικοί, δεν σε προστατεύουν; Ξερω 'γω; Μια φορά πάω σ' έναν και του λέω, αυτός εκεί με δέρνει και μου λέει καλά σου έκανε ρε αλήτη. Πάρε κι άλλες να 'χεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Το 2 broke girls αξίζει να το δει κάποιος στο σταρ μόνο και μόνο για τους υπότιτλους. Λέει η καστανή:"αυνανιζομουν" Η μετάφραση:"αυτοθαυμαζομουν" Αχαχαχαχα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία δεν παίζει έτσι; Θα πρέπει όλοι να μάθουμε να σκοτώνουμε με 8 ευρώ μισθό για να πληρώνονται οι γαλονάδες 1000άρικα και βάλε. Χαριτωμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Είχε ανοίξει ένα θέμα σχετικά με γνήσιο της υπογραφής ή ήταν χωμένη απορία σε άλλο topic? Την Παρασκευή με έστειλαν στο ΚΕΠ οπότε ακόμη το ζητάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Γιατί κλαίγεστε σαν γκομενίτσες για τον στρατό ρε; Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό. Θες να μην πας; Σκάσε το 6χίλιαρο και μην πας. Αλλιώς παίξτο αντάρτης και πάλι μην πας. Αυτό το ότι ο κόσμος σας ανήκει και είστε ελέυθεροι να κάνετε ότι σας καπνίσει να το κοιτάξετε κάποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Γιατί κλαίγεστε σαν γκομενίτσες για τον στρατό ρε; Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό. Θες να μην πας; Σκάσε το 6χίλιαρο και μην πας. Αλλιώς παίξτο αντάρτης και πάλι μην πας. Αυτό το ότι ο κόσμος σας ανήκει και είστε ελέυθεροι να κάνετε ότι σας καπνίσει να το κοιτάξετε κάποτε. ποτε μπήκες ? ο slev δεν ειχε μπει τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δεν έχει μπει μωρέ ο βλακάκος. Θα βάλει και κανα μπάρμπα ταξίαρχο να τον στείλει στη ρόδο για διακοπές και όλα καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Χαριτωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μπααα μέσο δεν παίζει να έχω. Πάντως να κλαίγομαι είτε τώρα είτε μετά δυσκολάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις