revolver1990 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Τα μισά δόξα το Θεό δεν τα ήξερα αλλά για αυτό το ανελέητο ξερατό που λέγεται I Love Rock N Roll θέλω ν βρουν αυτή τη Joan πυροβολημένη, βασανισμένη, να αργοπεθαίνει πάνω σε τσιρλιό κοπρίτη ημίαιμου της 5ης λεωφόρου που έχει καταβροχθίσει 36 χοτ ντογκ από πλανόδιο ψήστη στο Madison Square Garden και να την κατουράνε στην μάπα 46 νίγκες του χάρλεμ. #Γιο και #Γιόλο ΥΓ Τόση ώρα μιλούσε το gin. Αντικειμενικά συμφωνώ με το gin Who does that?
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Άμα βλέπει ο λιοπύρ τη γ@μησες !!5 αμα φέρει παρέα τους υπόλοιπους insomniacs μπορεί να μου φάνε τν ασπίδα
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 αμα φέρει παρέα τους υπόλοιπους insomniacs μπορεί να μου φάνε τν ασπίδα Τα @@ σου θα φάνε!!6 Συ 'σαι άτρωγος!!7 1
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Βάλτο στο λεξικό!!8 Να δούμε πότε θα εκχοθεί αυτό το λεξικό.. 1
slipknot Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Girls in the army: Norway passes bill on mandatory military service for women Τι όμορφο νέο, ελπίζω να περάσει το bill. Το Ισραήλ τόσο καιρό που παίρνει και γυναίκες στο στρατό, κάτι ξέρει και το κάνει. Αν περάσει ο νόμος στη Νορβηγία, έχουμε δικαίωμα στο όνειρο, ότι θα περάσει κάποια στιγμή και εδώ. Θα είναι ένα καλό reality check για όποια μπριζόλα είναι μαθημένη αλλιώς, με κούρσες, με τα κότερα, με λούσα, με λεφτά. Από την άλλη, η προσαρμογή εκεί πάνω θα είναι πιο εύκολη και άμεση, αφού η χώρα, μαζί με τις άλλες 2 Σκανδιναβικές έχει παράδοση στο CS, ακόμα και στις γυναίκες. Αλλά ναι, να περαστεί και εδώ. Αν γίνει καμιά στραβή και κάνουν ντου, αν είναι να βιαστούν, να βιαστούν μαχόμενες. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2014 από slipknot 3
Valerie_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Oταν λες σπασιματα και γραμμες? Αρβατο??? Καλα περαστικα... Τι εχει ομως? το αφήνω στο τραπέζι. πάω να το πιάσω,κλείνει. το βάζω στη τσάντα, με το που το βγάζω,κλείνει. όχι πάντα όποτε του ρθει
black_rabBiT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία δεν παίζει έτσι; Θα πρέπει όλοι να μάθουμε να σκοτώνουμε με 8 ευρώ μισθό για να πληρώνονται οι γαλονάδες 1000άρικα και βάλε.
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Να καταργηθεί η υποχρεωτική θητεία δεν παίζει έτσι; Θα πρέπει όλοι να μάθουμε να σκοτώνουμε με 8 ευρώ μισθό για να πληρώνονται οι γαλονάδες 1000άρικα και βάλε. Όχι, δεν παίζει. Η στράτευση είναι το τελευταίο χειρουργείο για να αφαιρεθεί καρκίνος που λέγεται "ατομικότητα", "δημιουργικότητα" και "ελευθεριά σκέψης" από τον ενήλικο άντρα. Προσπαθούν έξι και άλλα έξι χρόνια στο σχολείο να σε κάνουν ίδιο, γιατί να απεμπολήσουν και την τελευταία τους ευκαιρία εκεί κοντά στην ενηλικίωση; Οι γυναίκες, ευτυχώς για το κράτος στην Ελλάδα, παραμένουν σε μεγάλο βαθμό χειραγωγούμενες κότες και ωρολογιακές βόμβες ορμονών. Οι άντρες είναι το πρόβλημα, μπας και γίνει κανένα ατύχημα και αλλάξει κάτι στον κόσμο... 1
black_rabBiT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μου τη βαράει όμως φίλε. Όλα αυτά τα αρχιδάκια μπαίνουν μπάτσοι, σμυ, ευελπίδων είτε για τα σίγουρα φράγκα είτε γιατί είναι στρατόκαυλοι. Εμείς οι υπόλοιποι τι στο διάολο φταίμε να συντηρούμε το πανηγυράκι τους;
gatokoritso Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Oταν λες σπασιματα και γραμμες?Τα χείλια είχαν πολύ texture γιατί μετά τα μολύβια χειλιών( που της εκαναν υπερβολικα ματ τα χειλια )αντί να βάλει ένα ωραίο κραγιόν άπλωσε λίγο από μια παλέτα και έτσι τα χείλια δεν πηραν τη κατάλληλη ενυδάτωση ούτε μια ωραία velvet υφή. tldr Σκέψου τα χείλια γριάς με ένα κιλό κοκκιναδι. 1
Gtr34 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μου τη βαράει όμως φίλε. Όλα αυτά τα αρχιδάκια μπαίνουν μπάτσοι, σμυ, ευελπίδων είτε για τα σίγουρα φράγκα είτε γιατί είναι στρατόκαυλοι. Εμείς οι υπόλοιποι τι στο διάολο φταίμε να συντηρούμε το πανηγυράκι τους; Δεν σου παρεχουν υπηρεσιες ;
caution Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μου τη βαράει όμως φίλε. Όλα αυτά τα αρχιδάκια μπαίνουν μπάτσοι, σμυ, ευελπίδων είτε για τα σίγουρα φράγκα είτε γιατί είναι στρατόκαυλοι. Εμείς οι υπόλοιποι τι στο διάολο φταίμε να συντηρούμε το πανηγυράκι τους; Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε που τα νομιμοποιούμε. Είτε με την αδιαφορία είτε με την συμμετοχή. Και ο στρατός λειτουργεί μια χαρά. Αυτό που πρέπει να κάνει, το κάνει. Σε πείθει ότι πρέπει να είσαι απαθής στο παράλογο, να μην αντιδράς σε τίποτα ακόμα και στο άδικο και να μην αναρωτιέσαι για τις ιεραρχίες. Όλα ακριβώς τα λάθος αντανακλαστικά για μια ομαλή κοινωνική ζωή, στα περνάει ακέραια. Την ομογενοποίηση και την αίσθηση του ότι δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα (αυτό που λένε "θα ηρεμήσει όταν πάει στον στρατό...") στην περνάει άψογα η στρατιωτική θητεία. Και αυτός είναι ο ρόλος της. Ούτε σπίτια, ούτε πατρίδες θα υπερασπιστεί. Τα σπίτια θα στα πάρει όταν θέλει ο δανειστής με την γραβάτα του, ο δε πόλεμος θα κριθεί από το παρασκήνιο και όχι από το αν έκανες εσύ σκηνάκια το 1992. Μπάτσοι, τσάτσοι και λοιποί πάντα υπήρχαν, βγάλ' τους όσο μπορείς απ' το κάδρο σου να είσαι πιο χαρούμενος day to day
De@th L0rd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Γέμισε το τοίχο βουρτσιες :-S Το ότι έχει γεμίσει η τηλεόραση με τους απανταχού άσχετους από μαγειρική (κυρίως) μέχρι επισκευές, δε νομίζω να φταίνε τα εργαλεία... Από μικρό παιδάκι έχω μάθει να βάφω με πινέλο, ρολό,σφουγγάρι, σπρέι και πιστόλι αέρα. Κάθε ένα είναι για διαφορετική χρήση. Δε θα βάψεις τα πλαστικά της μηχανής σου με ρολό, ούτε τον τοίχο του δωματίου σου με πιστόλι αέρα(εκτός ειδικών εργαλείων).
Προτεινόμενες αναρτήσεις