*nenya* Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 R u an amiga fan Katie? <3 σ'αγαπώωω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ότι κοροιδευεις το λούζεσαι δεν λένε;;;; ο άλλος θέλει να μας πάει στη μύκονο με σκάφος για τα γενέθλια του. Ημαρτον ρε φιλε δεν ειμαστε 20 ουτε 22 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 R u an amiga fan Katie? <3 σ'αγαπώωω εγώ το χω δηλώσει είμαι αθεράπευτη gamer που λέει και ο τριλοβίτης. anything near that has my attention ότι κοροιδευεις το λούζεσαι δεν λένε;;;; ο άλλος θέλει να μας πάει στη μύκονο με σκάφος για τα γενέθλια του. Ημαρτον ρε φιλε δεν ειμαστε 20 ουτε 22 δεν έχει σχέση,βόλτα με σκάφος <3 (εκτός κι αν είναι φουσκωτό που δεν έχει καμπίνα και νιώθεις ότι θα φύγεις ή θα τουμπάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ε εντάξει μια ώρα δρόμος είναι, δε θα είναι και τρελή βόλτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ο άλλος θέλει να μας πάει στη μύκονο με σκάφος για τα γενέθλια του. Tι περνάτε και εσεις. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 και καμπίνα να έχει ποτέ δεν κάθομαι γιατί ανακατεύομαι κατιε. άσε που απο κύμα δεν παίζει να τουμπάρει,είναι τέτοιο το φτιάξιμο τους που πάνε πάνω κάτω μαζί με το κύμα. από μαλακία του καπταιν μπορεί. badboy δεν το ειπα για τη διάρκεια όσο για το μέρος. :S Κρις είδες δυσκολίες ε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ποιός ανεκδιήγητος το κανε αυτό;; καλά κάνω εγώ και τα κλείνω όλα... Κι εγω! Κινητο στο "χρηση σε πτηση" και σταθερο στο αθορυβο. Δεν εχω χειροτερο απο το να με ξυπναει το τηλεφωνο. Ασε που συνηθως πρωι πρωι παιρνουν κατι ακυροι για προωθηση προιοντων. Το τραγικοτερο βεβαια ειναι να σε ξυπνησουν χτυπωντας το κουδουνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 και καμπίνα να έχει ποτέ δεν κάθομαι γιατί ανακατεύομαι κατιε. άσε που απο κύμα δεν παίζει να τουμπάρει,είναι τέτοιο το φτιάξιμο τους που πάνε πάνω κάτω μαζί με το κύμα. από μαλακία του καπταιν μπορεί. badboy δεν το ειπα για τη διάρκεια όσο για το μέρος. :S Κρις είδες δυσκολίες ε.. εγώ απλά είμαι χέστης ακόμα κι αν οδηγεί ο πατέρας μου που όσο να ναι του χω τυφλή εμπιστοσύνη, δε ζαλίζομαι παρόλα αυτά. αλλά κάθε φορά που κοπανάει μια ταχυκαρδία την έχω... τώρα σε γιοτ κλειστό κτλ δεν έχω μπει να σου πω, στα πλοία δε νιώθω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Πρέπει να ποσταριστεί το all time classic gif 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Κι εγω! Κινητο στο "χρηση σε πτηση" και σταθερο στο αθορυβο. Δεν εχω χειροτερο απο το να με ξυπναει το τηλεφωνο. Ασε που συνηθως πρωι πρωι παιρνουν κατι ακυροι για προωθηση προιοντων. Το τραγικοτερο βεβαια ειναι να σε ξυπνησουν χτυπωντας το κουδουνι οκ το κινητό το κλεινω/το βαζω το αθορυβο αλλα το σταθερο δεν καθομαι να το βαλω στο αθορυβο.ασε που για τη προωθηση εχω βρει καινουργιο φρουτο.παλια τους εβριζα τερμα τα ντεσιμπελ τωρα απλα τους λεω με φωνη μελι:"δεν μας ενδιαφερει παρακαλω βγαλτε μας απο τη λιστα" και ως διαμαγιας δεν ξαναπερνουν για πολυ πολυ καιρο ενω παλιοτερα περνανε καθε μεσημερι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Ε ρε συ το θεμα ειναι να μη χτυπησει και σε ξυπνησει αμα ειναι να σηκωθω να παω ν απαντησω εχει γινει η ζημια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Περιμενα τηλ για δουλεια. Χτυπαει μηνυμα ότι ειχα μια κλήση από το ****** το κινητο ήταν διπλα μου με φουλ σημα. Σταδιαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν γίνεται να καλέσεις πίσω; ή είναι φάση τηλεφωνικό κέντρο το νούμερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 να χαρω σημα. ξαναπαρε εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δεν γίνεται να καλέσεις πίσω; ή είναι φάση τηλεφωνικό κέντρο το νούμερο; Δεν γραφει νουμερο τα ***** ειναι το νουμερο! Συγκεκριμενα: CALLS: EIXATE 1 ΚΛΗΣΗ: ********* 26/06 11:58 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις