Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Γερμανία,Τσεχία και Δανία που ξέρω από προσωπική εμπειρία το στέλνουν με κανονική αλληλογραφία(με κάποιες να έχουν επιλογή να το στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή). Δεν είναι κάτι που το έκανε μόνο η δική σου τράπεζα.

Και πάλι δεν βλέπω το νόημα να συμβαίνει κάτι τέτοιο, όταν μπορώ να το τσεκάρω μέσω e-banking ή σε ένα ΑΤΜ ανά πάσα στιγμή. Και απ' όσο ξέρω αυτή η τράπεζα είναι η μόνη που το κάνει (Α) και μάλιστα στέλνει σε πολλούς παραλήπτες την ίδια ημέρα, οπότε είναι εύκολο για κάποιον εγκληματία να το εκμεταλλευτεί.

Δυστυχώς Valerie έχω μαρτυρία γείτονα ότι το γράμμα υπήρχε, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εξαφανίσθηκε.

Το ποσό δεν είναι τόσο τρελό και προφανώς θα μπορούν να εντοπίσουν εύκολα πλουσιότερους ανθρώπους, απλά και μόνο η ιδέα ότι κάποιος υπάνθρωπος έχει στα χέρια του ένα έγγραφο με προσωπικά σου στοιχεία σου προκαλεί μια ιδιαίτερη ανησυχία, που έρχεται να προστεθεί σε όλα τα υπόλοιπα άγχη της εποχής μας.

• Like 2
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλα ολα τα ηλεκτρονικα, αλλα οι υπηρεσιες σου ζητανε προσφατο λογαριασμο για ταυτοποιηση διευθυνσης συνηθως οποτε εχω εναν μονο να ερχεται καθε μηνα σπιτι για να εχω να δινω.

Ρεηζορ, γελάω με το συνδυασμό αλλα οχι και να με πεις 30 θα γινουμε απο δυο χωρια.

29 και 9μισι μηνων παρακαλω.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει να τσουβαλιάζω αλλά αυτή σκέφτηκα ρε γαμώτο.

Τα κατάφερα νέγρε μου. Μετά από 5 ώρες deadlifting πάνω-κάτω από το case, αυθεντικού σλαβικού squatting, 2 πακέτα και 6 μπύρες τα κατάφερα. Κλαίω ρε μαλάκα, κλαίω. Είναι δάκρυα χαράς. Ένα flash στο bios λειτούργησε ως το απαραίτητο χαστούκι στο πωπουδάκι ενός νεογέννητου για να πάρει ανάσα, να αρχίσει το κλάμα και να δώσει σημεία ζωής. Το κακό είναι ότι μάλλον πάω για νέο monitor. Σ-Ε-Β-Α-Σ-Μ-Ο-Ν-Σ σε κάθε neckbeard που τρώει τα νιάτα και τα νεύρα του πάνω από κωλοφτιαγμένα gaymen pc. Έχει την υπομονή και την επιμονή να τα βάλει με καπρίτσια πολύ χειρότερα και καταστροφικά από οποιασδήποτε γυναίκας.

• Like 1
Δημοσ.

Τα κατάφερα νέγρε μου. Μετά από 5 ώρες deadlifting πάνω-κάτω από το case, αυθεντικού σλαβικού squatting, 2 πακέτα και 6 μπύρες τα κατάφερα. Κλαίω ρε μαλάκα, κλαίω.

. Ένα flash στο bios λειτούργησε ως το απαραίτητο χαστούκι στο πωπουδάκι ενός νεογέννητου για να πάρει ανάσα, να αρχίσει το κλάμα και να δώσει σημεία ζωής. Το κακό είναι ότι μάλλον πάω για νέο monitor.
σε κάθε neckbeard που τρώει τα νιάτα και τα νεύρα του πάνω από κωλοφτιαγμένα gaymen pc. Έχει την υπομονή και την επιμονή να τα βάλει με καπρίτσια πολύ χειρότερα και καταστροφικά από οποιασδήποτε γυναίκας.

Bless you my boy

In other news

Βλέπω φωτό απο κάποια πανεπιστήμια και με πιάνει υποχονδισμος ασχέτως αν δεν εχω τέτοια θέματα.

Υγ. Άντε να περάσει η ώρα για να ξεκινήσω τα τηλέφωνα

Μέρες

Δημοσ.

Από Δευτέρα μπαίνω στο καινούριο σπίτι μου και μένω μόνος, μακριά από την μητέρα... λογικά δηλαδή από Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα

• Like 4
Δημοσ.

Από Δευτέρα μπαίνω στο καινούριο σπίτι μου και μένω μόνος, μακριά από την μητέρα... λογικά δηλαδή από Δευτέρα ξεκινάω δίαιτα

θα μπορείς να φέρνεις και γυναίκες :"3

Δημοσ.

Ορκίζομαι οτι ετςι και άρχιζε να μου μιλάει ο χατζης θα τον ενσωματώνα στον πλησιέστερο τοίχο.

In other news

Έκανα 20-40χιλιομετρα για να βρω κατι που εκανε ~6 ευρώ...

Δημοσ.

Παρασκευή βράδυ....Έμπηξες?

Bless you my boy

Γελάτε, αλλά ήταν η υπέρτατη δοκιμασία πίστης. Να σου φτάνει ίδια μέρα, μετά από κάνα μήνα, με ΣΚ να μεσολαβεί (για το courrier, όχι τα χαμένα games) και να δείχνει σημάδι DoA με το καλημέρα. Oh the humanity.

Οδηγείτε με ασφάλεια.

fEgPY.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...