revolver1990 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 επεσε βρωμα οτι ψαχνω tdm και ολοι ανεβασαν τις τιμες τους. Δεν εξηγείτε αλλιως... Couldn't laugh harder
viper2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 σκαει email που λεει ρε φιλαρακο μπορεις να το κρατησεις μεχρι να πληρωθω; time travel στην εποχη της δραχμης... 2
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Όχι καφρίλα ρε. Όμορφο είναι. Σήμερα το έβαλα wallpaper, αν κάτσει πάντως και βιβλιοθήκη θα πάω με την φώτο αυτή. Εντάξει προφανώς δεν θα κάνω πτυχιακή με τον καθηγητή με τέτοια φώτο αλλά μέχρι εκεί. Μωρε ομορφο ειναι. Αλλα αμα πας βιβλιοθηκη με αυτο μην περιμενεις χαρες και πανηγυρια. Έτσι ρε παιδί μου, εκεί που πορευόμαστε με το αυτοκίνητο, σταματάμε βάζουμε όπισθεν και πίσω. Τι εννοείς ΧΕΣΤΗΚΑ για τα πίσω αμάξια ? Νταξ κοιτα, αμα μενει εκει οκ 1
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Η κάρτα δε δίνει σήμα στην οθόνη, sweating intensifies. Την Κυριακή μια γνωστή εφημερίδα (για να μη κάνω και διαφήμιση) δίνει το Drive. Όποιος δεν το πάρει σφραγίστηκε, τέλος. 2
Razor_7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ο pantel πόσο χρονών είναι; http://www.lifo.gr/now/world/54204 1
Miracle Worker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται αυτές οι τράπεζες. Μου έστελναν κάθε τόσο γράμμα με την κίνηση λογαριασμού, ώσπου έγινε το μοιραίο και κάποιο λαμόγιο το βούτηξε. Μη ρωτάτε τι και πως, απλά ξέρω ότι το γράμμα εξαφανίσθηκε. Τώρα πρέπει να κοιμάμαι με one eye open μην μπουκάρει κανένας μέσα, γιατί είχε ένα σεβαστό ποσό. Εντάξει, το γράμμα χάθηκε εν μέρει και από δική μου μαλακία, αλλά ρε φίλε, γιατί; Γιατί το μαμημένο; Στέλνεις με κοινή αλληλογραφία τέτοια πράγματα;
LongTom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται αυτές οι τράπεζες. Μου έστελναν κάθε τόσο γράμμα με την κίνηση λογαριασμού, ώσπου έγινε το μοιραίο και κάποιο λαμόγιο το βούτηξε. Μη ρωτάτε τι και πως, απλά ξέρω ότι το γράμμα εξαφανίσθηκε. Τώρα πρέπει να κοιμάμαι με one eye open μην μπουκάρει κανένας μέσα, γιατί είχε ένα σεβαστό ποσό. Εντάξει, το γράμμα χάθηκε εν μέρει και από δική μου μαλακία, αλλά ρε φίλε, γιατί; Γιατί το μαμημένο; Στέλνεις με κοινή αλληλογραφία τέτοια πράγματα; Σε Γερμανία,Τσεχία και Δανία που ξέρω από προσωπική εμπειρία το στέλνουν με κανονική αλληλογραφία(με κάποιες να έχουν επιλογή να το στείλουν σε ηλεκτρονική μορφή). Δεν είναι κάτι που το έκανε μόνο η δική σου τράπεζα.
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ώρες ώρες δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται αυτές οι τράπεζες. Μου έστελναν κάθε τόσο γράμμα με την κίνηση λογαριασμού, ώσπου έγινε το μοιραίο και κάποιο λαμόγιο το βούτηξε. Μη ρωτάτε τι και πως, απλά ξέρω ότι το γράμμα εξαφανίσθηκε. Τώρα πρέπει να κοιμάμαι με one eye open μην μπουκάρει κανένας μέσα, γιατί είχε ένα σεβαστό ποσό. Εντάξει, το γράμμα χάθηκε εν μέρει και από δική μου μαλακία, αλλά ρε φίλε, γιατί; Γιατί το μαμημένο; Στέλνεις με κοινή αλληλογραφία τέτοια πράγματα; Μαζι σου, απλα αμα το δεις διαφορετικα οποιος το πηρε ξερει τι εχεις στην τραπεζα. Οποτε και θεωρει πως αποκλειεται να εχεις χρηματα στο σπιτι. Bεβαια εξαρταται και ποσο σεβαστο ηταν το ποσο. Γιατι αν ηταν πολυ σεβαστο τοτε ισως και να φοβασαι δικαιως.
Valerie_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλά μην το έχεις και σίγουρο ότι το πήρε κάποιος. τα δικά μου γράμματα που μπάινουν σε θυρίδα πολλές φορές δεν βρίσκω το λογαριασμό του ίντερνετ μου. λες να το παίρνει κάποιος
black_rabBiT Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Η κάρτα δε δίνει σήμα στην οθόνη, sweating intensifies. Τι καρτα;
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει κοσμος που βλεπει ακομα dvd; Αν κάποιος δεν έχει δει ακόμα αυτή την αριστουργηματική ταινία - καρουζέλ συναισθημάτων προφανώς και είναι υπέρτατος pleb που δεν έχει ιδέα και το να την έχει έτοιμη σε δισκάκι θα εξυπηρετήσει μέγιστα τόσο αυτόν, όσο και εμάς τους υπόλοιπους.
Valerie_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/dhmosio/41147/odigies-tis-astynomias-gia-tin-klopi-kiniton-kai-to-mplokarisma-tous Οδηγίες της Αστυνομίας για την κλοπή κινητών και το «μπλοκάρισμα» τους Ωπ νόμιζα ήταν urban legend
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τι καρτα; Μια r7. Ανάθεμα την ώρα που πήραν γυναίκα CEO. 1
black_rabBiT Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου αρέσει να τσουβαλιάζω αλλά αυτή σκέφτηκα ρε γαμώτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις