Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ FAIL @58:58 αχχαχαχα κλάμα ααχχαχαχααχ δε μπορώ αχαχχ
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ​αχαχαχαχ FAIL @58:58 αχχαχαχα κλάμα ααχχαχαχααχ δε μπορώ αχαχχ

αυτος ο panda, ονομα και πραγμα...

• Like 1

Σοβαρά τώρα υπάρχουν ακόμα άτομα που αγοράζουν προιόντα apple?

Έχω κινεζιά κινητό jiayu 1 χρόνο με καλύτερα χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε αη-φόνι στην μισή τιμή και ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι που έχουν ξυπνήσει.

Σοβαρά τώρα υπάρχουν ακόμα άτομα που αγοράζουν προιόντα apple?

Έχω κινεζιά κινητό jiayu 1 χρόνο με καλύτερα χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε αη-φόνι στην μισή τιμή και ευτυχώς υπάρχουν και άλλοι που έχουν ξυπνήσει.

μην περασεις απο τις ειδησεις...

:woot:

B0FnmnYIcAAwjtB.jpg:large

αυτος ο panda, ονομα και πραγμα...

γελάω με κάτι τέτοια , οταν τους βλέπεις πως ειναι στην πραγματικότητα κ στο χαρακτήρα μαζεμένοι κ ντρέπονται και αν τους πετύχαινες σε κανα game θα έβριζαν και θα το έπαιζαν ιστορία 

θυμάμαι sometime ago ειμαι με ενα φιλαράκι σε net κ παίζουμε counter και με βρίσει ο διπλανός μου χωρίς να ξέρει οτι ειμαι εγώ και του τραβάω κατακέφαλο που χτύπησε το κεφάλι του στο πληκτρολόγιο ,20 φευγα χρονων nerdουλας και μου έβριζε το σπίτι , λες κ ηταν κανένα 13χρονο μαλακισμένο του lineage, αφου δε του ξερίζωσα τα δόντια να τα κάνω κολιέ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...