black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 ayy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Περίμενα πάντως να γίνει post και αυτό. Μια star ποτέ δεν την ψωνίζει, γιατί; Γιατί είμαι γεννημένη να είμαι star. τραβέλι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 τραβέλι ? Μπαμπάτσικια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 http://www.twitch.tv/helenalive/b/578148915ζητάει 5 euro για να δω το βιντεο ? δε κολλάω αλλα 5 να μου πάρει πίπα καμια άσχημη ?ασταδιάλαποδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πράγματι, χθες με αυτά που λέγατε μπήκα να δω, είδα να ζητάει το 5άρικο και απόρησα. Περιμένω από το γαμημένο το twitch να σπαταλήσω λεφτά σε ανούσια έξοδα; ΠΟΥΤΑΝΑ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muchacho Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τι παιζει με το χρηματιστηριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εκει που έτρωγα ψωμι, τσουπ ενα ποδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Καλώστονα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ποια είναι η Ελενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 χθες τον ειπε πατσά , μικροτσουτσουνή , οτι θες και στο τέλος γέλαγε κ της έκλεισε το ts και αρχισε να κλαίει κ να κάνει καραγκιοζιλίκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ρε είναι ωραία μέρα σήμερα, μόλις γύρισα απ' το μπατσικό. Έχω πάει για κάτι γνήσια υπογραφής κτλ και εκεί που κάθομαι και σφραγίζει ο μπατσούλης, μπαίνει μέσα φουριόζα μια τύπισσα. ΑΚΟΥΣΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ, φωνάζει. Γυρνάμε την κοιτάμε, "ορίστε" λέει ο μπατσούλης. -Πριν από τέσσερις ώρες *λαχανιασμένη ανάσα* η κόρη μου έφυγε να πάει στο δαμά. -Πού; -Στο δαμά, δαμά. Εγώ: Νομίζω εννοεί το The Mall. -Στο Μαρούσι; Εγώ: Ναι. -ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ, ΣΤΟ ΔΑΜΑ. -Μάλιστα, και; -Εγώ όμως το ξέρω ότι πριν από κάνα μήνα η κόρη μου άρχισε να έχει παρεδώσε με μια ΛΕΣΒΙΑ. Εκεί εγώ σηκώνομαι, μία από ευγένεια, δύο επειδή θα με έδιωχναν έτσι κι αλλιώς, τρία γιατί μπορεί και να μη με έδιωχναν και να με ρουφούσε ο σουρεαλισμός που σίγουρα θα ακολουθούσε, λέω "καλή τύχη, ευχαριστώ" και όπως περπατάω και χαιρετάω, πάω να γυρίσω την ώρα που μπαίνει ειδικός φρουρός κουβαλώντας ένα πολυβόλο και πέφτω με τη μούρη πάνω στο κοντάκι. "Ωχ σόρρυ" μου λέει ο ειδικός φρουρός "α ρε τηγάνι που θέλει το μπέηκον σου" σκέφτομαι "δεν πειράζει" λέω, έφτασα σπίτι και περιμένω τι θα γίνει τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 εκει που έτρωγα ψωμι, τσουπ ενα ποδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Έχω πάει για κάτι γνήσια υπογραφής κτλ δεν υποτίθεται ότι σταμάτησαν αυτά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τι εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις