Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

κρυβόμασταν σε κάτι θάμνους και παίζαμε τα πουλιά μας (ο καθένας το δικό του)

Ευτυχώς που το διευκρίνισες γιατί εδώ μέσα είναι γεμάτο προβοπράκτορες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελευταία φορά που ήρθαν κάτι τέτοιοι Μουτζαχεντίν (για έναν ναό) στο σπίτι, βιαζόμουν να φύγω και δεν το ευχαριστήθηκα. Μια δυο ατάκες πρόλαβα και πουλέψανε... :/

Ήρθαν Ιεχωβάδες σπίτι.

πες τους "έχετε λιγες ώρες να σας μιλήσω για τον μονο πραγματικό θεό τον Εωσφόρο?"

μια φορά μου ηρθαν σπίτι με κάτι φυλλάδια στο χέρι , πρέπει να ηταν ιεχωβάδες, ηταν μια χοντρή κ ενας χοντρός γύρω στα 25 και οι δύο , πατικωμένο μαλλί ο τυπος λες κ βγήκαν απ το κατηχητικό του hitler (lel)

ανοίγω την πόρτα κ ειχα αίματα στα χέρια , κράταγα ενα μαχαίρι γιατι έκοβα κρέατα και η πόρτα που χτύπησαν ηταν της κουζίνας . Θυμάμαι ειπε "έχετε λιγα λεπτά να σας μιλήσουμ......" O_O 

πρέπει να φυγουμε συγνώμη γεια σας! , φευγουν στα δεξιά του σπιτιού και με πιάνουν κάτι γέλια , να στέκομαι στην πόρτα με αίματα στα χέρια , ενα κουζινομάχαιρο και να γελάω ... στο καπάκι περνάει λεωφορείο απο μπροστά μου ....

Ο μικρός Γιαννάκης που ήταν μικρός ο καημμένος και ήθελε και αυτός με μανία να εκσπερματώσει αλλά δεν μπορούσε. Στην 1η γυμνασίου το αρχίσαμε το άθλημα εμείς.

εμείς στο τέλος της 6ης δημοτικού αλλα δεν έριχνε το εργαλείο .. στην πρώτη γυμνασίου κάναμε κόντρες ποιανού η σφαίρα θα πάει ποιο μακριά ..........

Δεν έχεις λάβει όμως leaflet στην πόρτα σου από Ιεχωβάδες. Προχώ καταστάσεις.

10730816_10152816740656563_4437555749944

Γατάκι. Μου το άφησαν σε 2ο χρόνο, μου βάρεσαν κουδούνι και έτρεξαν (σοβαρά) αφήνοντας αυτό πίσω.

Ο αρχικός διάλογος δεν ήταν πολύ φιλικός.

-Καλησπέρα!

-Καλησπέρα.

-Θα ήθελα να σας μιλήσω λίγο...

-Για τι πράγμα;

-Για τον Θεό.

-Κάνετε πλάκα τώρα.

-Καθόλου. Εσείς γνωρίζετε τον Θεό;

-Δε μιλιόμαστε, ευχαριστώ για την επίσκεψη, γεια σ-

*κρατάει την πόρτα*

-Περίμενε λίγο μπορεί-

-Θα βγει κανένα γατί έξω και δε θα σε σώσει κανένας Θεός ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ.

-Έχετε γάτες στο σπίτι;;;

-ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕ; ΦΥΓΕ, ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

*γκραπ*

• Like 2

Για μία ληξιαρχική πράξη θανάτου το ΚΕΠ δε μπορεί να βγάλει άκρη. Ο άλλος βαριόταν να δουλέψει και μου είπε να ξαναπάω. Είναι για έναν παππού που έχει 20ετία που την έκανε και ο τυπάς στο γραφείο μου κάνει "εσύ τι την θες; Γονείς τα θέλουν αυτά.".

mr_rogers.gif

πρέπει να μάθω photoshop ΤΩΡΑ! τόσες ιδέες χαράμι 

Έλα να σου μάθω κολλητέ. Τις πουλάς τις ιδέες;

• Like 1

ειπε "έχετε λιγα λεπτά να σας μιλήσουμ......" O_O 

πρέπει να φυγουμε συγνώμη γεια σας!

Κι εσύ δεν έχεις γάτα?  Συμπέρασμα: Οι Ιεχωβάδες φοβούνται τις γάτες.

Μια φορά μονάχα μου δώσανε φυλλάδιο, που είχε μάλιστα και android barcode από πίσω. Ήτανε μια qt3.14 Ιεχωβού με μακρυά φούστα μέχρι τον αστράγαλο στο δρόμο και όπως περνάω λέει "Συγνώμη κύριε, να σας δώσω αυτό;" και προέκτεινε το χέρι. Τώρα, κανονικά θα καθόμουν να ανοίξω συζήτηση και να καταρρίψω έναν-έναν τους μύθους του μικρόκοσμου της, όπως κάνω με όλους τους funDIES, αλλά εκείνη τη στιγμή είχα χαθεί στις σκέψεις μου. Είχα συλλάβει νωρίτερα μια πρωτοποριακή ιδέα για καινούργιο δωμάτιο στο κάστρο μου, στο Minecraft και βιαζόμουν να επιστρέψω σπίτι να την υλοποιήσω. Πήγα να πιάσω το φυλλάδιο, αλλά της έπεσε από τα χέρια, σάστισε και έμεινε να κοιτάει, μία εμένα - μία το φυλλάδιο κάτω. Λίγα δευτερόλεπτα μετά κάνει κίνηση να το πιάσει, αλλά την προλαβαίνω και με αποφασιστικό τόνο της λέω "Επιτρέψτε μου". Σκύβω, πιάνω το φυλλάδιο και κοιτώντας την στα μάτια καθ' όλη τη διάρκεια, σηκώνομαι αργά και σταθερά. Αυτή ξεκινάει και ιδρώνει, πάει να μιλήσει, αλλά σα να έχει κόμπο στο λαιμό, δεν μπορεί να βγάλει λέξη. Φαίνεται εξοργισμένη και ντροπιασμένη ταυτόχρονα. Λέω 2 λέξεις μονάχα -"Ευχαρίστηση μου", εξακολουθώντας να την κοιτάω στους καθρέφτες της ψυχής της. Μια γριά που καθόταν δίπλα λιποθύμησε. *Tipαρα* την fedora μου και συνέχισα το δρόμο μου. Στο βάθος μπορούσα να ακούσω λυγμούς και αναφιλητά. Άλλος ένας θρίαμβος για το ισχυρό φύλο. 

• Like 9

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...