Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα το δικό του μηχανάκι,λόγω κακής οδήγησης,δεν μπόρεσε να σε προσπεράσει;

Μάλιστα,τώρα το έκανα εικόνα και είναι αρκετά ξεκάθαρο.

Κοιτά, μόνο 33 άλογα εχω οποτε ο τύπος εχει το θέμα. Παντου.

viper τι έχεις; tdm?

Δεν βρίσκω καλο tdm με λιγότερο απο 1,5κ.

:sniff:

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με 33 άλογα, ότι άλογα και να είναι αυτά, ακόμα και monster 15ετίας θα έπρεπε να σε είχε κεράσει δύο γήπεδα και τρεις κολόνες... και στο μπες και στο apex και στο βγες. Kάτι δεν είχε μάθει ο τύπος σωστά.

Κατά τα άλλα, μπαζεύουν τα γκομενάκια των εφηβικών μας χρόνων ε; Ι had an encounter. Πληγώθηκα!

• Like 1
Δημοσ.

Με 33 άλογα, ότι άλογα και να είναι αυτά, ακόμα και monster 15ετίας θα έπρεπε να σε είχε κεράσει δύο γήπεδα και τρεις κολόνες... και στο μπες και στο apex και στο βγες. Kάτι δεν είχε μάθει ο τύπος σωστά.Κατά τα άλλα, μπαζεύουν τα γκομενάκια των εφηβικών μας χρόνων ε; Ι had an encounter. Πληγώθηκα!

Ναι

+

Ναι

Δημοσ.

Κατά τα άλλα, μπαζεύουν τα γκομενάκια των εφηβικών μας χρόνων ε; Ι had an encounter. Πληγώθηκα!

True αυτο, οταν πιανουν τα χρονια και το δερμα δεν ειναι πια των 17 :'

Το πιο περιεργο ομως ειναι αμα βλεπεις κοπελιες που συνηθιζατε να τραγουδατε αριες μαζι να κουβαλανε παιδικα καροτσια. Blue screen ο εγκεφαλος, cannot compute κτλ.

• Like 1
Δημοσ.

Viper 33 άλογα τροχό ? :-P

στο χαρτι. στο χωμα δεν ξερω. "I am here 2 drive και οχι να μιλαω για το ποιο μοτερ ειναι καλυτερο πινωντας γκαιφε"

=]

on dat note

πραγματικα ιδρωνω οταν διαβαζω κατι τετοια

http://www.usatoday.com/story/money/cars/2014/10/14/gm-ignition-switch-death-count/17249153/?sf32479837=1

:fear:

Δημοσ.

Είχε ξεκινήσει να σκάβει από την Αγγλία ένας τύπος ονόματι GG και από την Ελλάδα ο προπροπροπροπροπροπάππους μου, ο Κότσιρας. Όταν συναντήθηκαν στη μέση τα τούνελ που σκάβανε οι 2 άντρες, ο ιστορικός της εποχής έγραψε: GG meets Kotsira.”

Shit son.

Δημοσ.

Εεεεεεεεεεππππππ

Πείτε μου πόσο σας έλειψα, όχι πείτε μου πόσο σας έλειψα;;;;;;;

δουδούνι ? τι φτιάνς? :3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...