Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Fucking amateurs. Για να μην μιλησουμε για τα αλλα τελεταμπιζ τους τζιχαντιστες.

Εκει που η ανθρωπινη διαστροφη ξεπερναει τα ορια.

διάβασα διατροφή και άνοιξα το link ααχαχαχχαχαχα wtf παω να αραξω δεν ειμαι για τέτοια νυχτωσε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' όσα έχω διαβάσει στο ιντερνετ, το χειρότερο με διαφορά για εμένα είναι το εξής: Βάζεις αγγελία στο internet οτι θες να δεις κάποιον να σου κόβει και να τρώει το καυλί σου. Είναι αλήθεια. Εγινε. Δεν θυμάμαι τον Αγγλικό όρο. Ψαχτείτε.

Γλυκουλης εισαι βρε!

*tip*

Fucking amateurs. Για να μην μιλησουμε για τα αλλα τελεταμπιζ τους τζιχαντιστες.

Εκει που η ανθρωπινη διαστροφη ξεπερναει τα ορια.

Τραγικότατη περίπτωση, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι οι δράστες δεν είχαν καν κίνητρο. Όταν το διάβασα πρώτη φορά κατάφερα και rage-αρα, 2 φορές μόνο έχω ρίξει rage με κάτι που διάβασα στο net (η 2η ήταν με κάτι tweets του Άδωνη).

«Γιατί έθαβε τα κεφάλια των θυμάτων του στην αυλή του με κλίση προς το δωμάτιο της μητέρας του: «Πάντα ήθελε οι άνθρωποι να σηκώνουν το βλέμμα τους προς αυτήν, να τη σέβονται.» «Αυτό μου φάνηκε αρμόζον», είπε αργότερα στους αστυνομικούς, «τόσο όσο θα ούρλιαζε και θα σκύλιαζε και θα μου φώναζε για τόσα μα τόσα χρόνια.» Ο Edmund Kemper, αφού βίασε το αποκεφαλισμένο πτώμα της μητέρας του, ξερίζωσε το λάρυγγά της και τον σφήνωσε στα γεμάτα σκουπίδια του. Όταν αργότερα άνοιξε τα σκουπίδια, κατατρόμαξε αφού ο λάρρυγας της μητέρας του πετάχτηκε στο πρόσωπό του. «Ακόμα και όταν πέθανε, δεν έπαψε να με γαμάει… και δεν μπορούσα να της πω και να σκάσει!»

Απ' όσα έχω διαβάσει στο ιντερνετ, το χειρότερο με διαφορά για εμένα είναι το εξής: Βάζεις αγγελία στο internet οτι θες να δεις κάποιον να σου κόβει και να τρώει το καυλί σου. Είναι αλήθεια. Εγινε. Δεν θυμάμαι τον Αγγλικό όρο. Ψαχτείτε.

Armin Meiwes

Και φυσικά το Mein Teil των Rammstein είναι βασισμένο σε αυτήν ακριβώς την ιστορία.

• Like 2

Armin Meiwes

Και φυσικά το Mein Teil των Rammstein είναι βασισμένο σε αυτήν ακριβώς την ιστορία.

Ποια ψυχολογική πάθηση είχε το θυμα; Αυτό δεν θυμάμαι.

νταξει βάλτε σταρ έχω ρίξει το γέλιο με τον Θεοδωράκη. τόσες μαλακιες μαζεμένες αχαχαχαχα!!ο άνθρωπος λέει τα απίστευτα!

νταξει βάλτε σταρ έχω ρίξει το γέλιο με τον Θεοδωράκη. τόσες μαλακιες μαζεμένες αχαχαχαχα!!ο άνθρωπος λέει τα απίστευτα!

Εγώ έβαλα και έτυχε να πει πως άνθρωποι που θεωρούν ότι μας ψεκάζουν ή ότι υπάρχει μια εβραϊκή συνωμοσία που επηρεάζει τη χώρα δεν έχουν θέση σε μια λογική συζήτηση. Δεν μπορώ να διαφωνήσω, BRAVO.

δερφούλαμ που ειχες χαθεί α? πάει κ η katypie πάει και ο βότζης πάνε όλοι , φύανε :"(

Μη γκρινιάζεις ρε, ok o βότζι ήτανε μεγάλη απώλεια αλλά still έχεις εμένα και τον ρίβο.

Kitties-beautiful-nature-22335110-700-51

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...