Valerie_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 και έκατσα και τα διάβασα βραδιάτικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Fucking amateurs. Για να μην μιλησουμε για τα αλλα τελεταμπιζ τους τζιχαντιστες. Εκει που η ανθρωπινη διαστροφη ξεπερναει τα ορια. διάβασα διατροφή και άνοιξα το link ααχαχαχχαχαχα wtf παω να αραξω δεν ειμαι για τέτοια νυχτωσε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Απ' όσα έχω διαβάσει στο ιντερνετ, το χειρότερο με διαφορά για εμένα είναι το εξής: Βάζεις αγγελία στο internet οτι θες να δεις κάποιον να σου κόβει και να τρώει το καυλί σου. Είναι αλήθεια. Εγινε. Δεν θυμάμαι τον Αγγλικό όρο. Ψαχτείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Γλυκουλης εισαι βρε! *tip* Fucking amateurs. Για να μην μιλησουμε για τα αλλα τελεταμπιζ τους τζιχαντιστες. Εκει που η ανθρωπινη διαστροφη ξεπερναει τα ορια. Τραγικότατη περίπτωση, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι οι δράστες δεν είχαν καν κίνητρο. Όταν το διάβασα πρώτη φορά κατάφερα και rage-αρα, 2 φορές μόνο έχω ρίξει rage με κάτι που διάβασα στο net (η 2η ήταν με κάτι tweets του Άδωνη). «Γιατί έθαβε τα κεφάλια των θυμάτων του στην αυλή του με κλίση προς το δωμάτιο της μητέρας του: «Πάντα ήθελε οι άνθρωποι να σηκώνουν το βλέμμα τους προς αυτήν, να τη σέβονται.» «Αυτό μου φάνηκε αρμόζον», είπε αργότερα στους αστυνομικούς, «τόσο όσο θα ούρλιαζε και θα σκύλιαζε και θα μου φώναζε για τόσα μα τόσα χρόνια.» Ο Edmund Kemper, αφού βίασε το αποκεφαλισμένο πτώμα της μητέρας του, ξερίζωσε το λάρυγγά της και τον σφήνωσε στα γεμάτα σκουπίδια του. Όταν αργότερα άνοιξε τα σκουπίδια, κατατρόμαξε αφού ο λάρρυγας της μητέρας του πετάχτηκε στο πρόσωπό του. «Ακόμα και όταν πέθανε, δεν έπαψε να με γαμάει… και δεν μπορούσα να της πω και να σκάσει!» Απ' όσα έχω διαβάσει στο ιντερνετ, το χειρότερο με διαφορά για εμένα είναι το εξής: Βάζεις αγγελία στο internet οτι θες να δεις κάποιον να σου κόβει και να τρώει το καυλί σου. Είναι αλήθεια. Εγινε. Δεν θυμάμαι τον Αγγλικό όρο. Ψαχτείτε. Armin Meiwes Και φυσικά το Mein Teil των Rammstein είναι βασισμένο σε αυτήν ακριβώς την ιστορία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 lol και να φανταστείτε νόμιζα πως το πιο σιχαμερό site ήταν το rotten . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Armin Meiwes Και φυσικά το Mein Teil των Rammstein είναι βασισμένο σε αυτήν ακριβώς την ιστορία. Ποια ψυχολογική πάθηση είχε το θυμα; Αυτό δεν θυμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 νταξει βάλτε σταρ έχω ρίξει το γέλιο με τον Θεοδωράκη. τόσες μαλακιες μαζεμένες αχαχαχαχα!!ο άνθρωπος λέει τα απίστευτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 νταξει βάλτε σταρ έχω ρίξει το γέλιο με τον Θεοδωράκη. τόσες μαλακιες μαζεμένες αχαχαχαχα!!ο άνθρωπος λέει τα απίστευτα! Εγώ έβαλα και έτυχε να πει πως άνθρωποι που θεωρούν ότι μας ψεκάζουν ή ότι υπάρχει μια εβραϊκή συνωμοσία που επηρεάζει τη χώρα δεν έχουν θέση σε μια λογική συζήτηση. Δεν μπορώ να διαφωνήσω, BRAVO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τσίμπα σλιπκνοτ. https://en.wikipedia.org/wiki/Vorarephilia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Oh my gawddd. That sofa... <3 Επίσης,μιας και αναφέρθηκε η isis..some facts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 δερφούλαμ που ειχες χαθεί α? πάει κ η katypie πάει και ο βότζης πάνε όλοι , φύανε :"( Μη γκρινιάζεις ρε, ok o βότζι ήτανε μεγάλη απώλεια αλλά still έχεις εμένα και τον ρίβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μουσική που βγαίνει κατευθείαν από την καρδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέρες διαστροφικες αγαπουλες μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλημέρα <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 το καλύτερο πρωινό έφαγα. (αναφέρομαι στις από πάνω milka και όχι σε κάτι πορνοδιαστροφικό ε!) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις