Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Έχει δει κανείς το 3guys one hammer?

Οι Dnepropetrovsk maniacs σκάσανε πριν καμιά 7αριά χρόνια, φυσικά και το έχουμε δει. Βέβαια, έχω πει στο παρελθόν την άποψη μου γι' αυτούς: πολύ ποζέρια - δεν αγγίζουν την κλάση παλιότερων serial killers, ειδικά από τη στιγμή που από τα μέρη τους έχει περάσει και ένας Chikatilo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για κάποιο λόγο ο Slipknot με βοήθησε να διευρύνω τους σεξουαλικούς μου ορίζοντες απόψε.

• Like 1

να σας γαμήσω το βράδυ? B)

enter at your own risk

αυτά τα έχει δει απο πολυ μικρή ηλικία οποιοσδήποτε είχε σχέση με χωριό-κτηνοτρόφους παππούδες και συγγενείς γενικότερα 

Γλυκουλης εισαι βρε!

οι φίλοι του να δεις https://plus.google.com/103024159825382205594/posts

55e.png

θέλω να του τσιμπήσω το μάγουλο :3

αδελφμ το αβαταρ σου είναι κορυφή και η ταινία στη νεριτ μαλακια...πάω να κατεβάσω καμιά ταινία..

δερφούλαμ που ειχες χαθεί α? πάει κ η katypie πάει και ο βότζης πάνε όλοι , φύανε :"(

κ το δικόσ το αβαταρ με αρέσει , γουτουγουτου

Εγώ είδα πρόσφατα το Ted και το a million ways to die in the west. Seth macfarlane. Δεν έχει ωραίο χιούμορ ο τύπος; Καμια άλλη αξίζει να δούμε;

εγω για να δω ταινία χρειάζομαι κάτι π έχω κόψει για λιγο καιρό , δε μπορώ να δω τιποτα , βαριέμαι στα 10 λεπτά

once u there u never go back 

πάλι καλά που μπορώ να ακούσω μουσική π και αυτή δεν την απολαμβάνω, ειναι πολυ dry κ εγω γουστάρω fluid

Εδώ είμαι αδελφμ αλλά τις πιο πολλές φορές μπαίνω από το κινητό και η βλαμμένη εφαρμογή θέλει login κάθε φορά και βαριέμαι...αντε που είναι η ανανεωμένη app ρεεεεεεε!κόκκαλα έχει?

<p>Εγώ είδα πρόσφατα το Ted και το a million ways to die in the west. Seth macfarlane. Δεν έχει ωραίο χιούμορ ο τύπος; Καμια άλλη αξίζει να δούμε;</p>

το ted το έχω δει αλλά έχω ξεχάσει όλο το στόρι :P το western ήταν ωραίο οπότε δεν έδειχναν το seth.αυτός δεν έχει το family guy?
  • Like 1

Έχει δει κανείς το 3guys one hammer?

Βέβαια, έχω πει στο παρελθόν την άποψη μου γι' αυτούς: πολύ ποζέρια - δεν αγγίζουν την κλάση παλιότερων serial killers,

Fucking amateurs. Για να μην μιλησουμε για τα αλλα τελεταμπιζ τους τζιχαντιστες.

Εκει που η ανθρωπινη διαστροφη ξεπερναει τα ορια.

She didn’t know her abductors, they had no grudge against her and there was nothing specific that they were after. They attacked her because they could, embarking on weeks of atrocities because they could, and because they wanted to.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...