Razor_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 να σας γαμήσω το βράδυ? enter at your own risk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Single και τα δυο. Το 2 το ξέσκισα στο μουλτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 να σας γαμήσω το βράδυ? enter at your own risk ε σιγά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ε σιγά. Καλά ναι κλάιν και για μένα,αλλά κάποιος άλλος μπορεί να χει θέμα. Έχει δει κανείς το 3guys one hammer? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έχει δει κανείς το 3guys one hammer? Οι Dnepropetrovsk maniacs σκάσανε πριν καμιά 7αριά χρόνια, φυσικά και το έχουμε δει. Βέβαια, έχω πει στο παρελθόν την άποψη μου γι' αυτούς: πολύ ποζέρια - δεν αγγίζουν την κλάση παλιότερων serial killers, ειδικά από τη στιγμή που από τα μέρη τους έχει περάσει και ένας Chikatilo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Για κάποιο λόγο ο Slipknot με βοήθησε να διευρύνω τους σεξουαλικούς μου ορίζοντες απόψε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 να σας γαμήσω το βράδυ? enter at your own risk αυτά τα έχει δει απο πολυ μικρή ηλικία οποιοσδήποτε είχε σχέση με χωριό-κτηνοτρόφους παππούδες και συγγενείς γενικότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ^4dd m3 Γλυκουλης εισαι βρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Γλυκουλης εισαι βρε! οι φίλοι του να δεις https://plus.google.com/103024159825382205594/posts θέλω να του τσιμπήσω το μάγουλο :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αδελφμ το αβαταρ σου είναι κορυφή και η ταινία στη νεριτ μαλακια...πάω να κατεβάσω καμιά ταινία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγώ είδα πρόσφατα το Ted και το a million ways to die in the west. Seth macfarlane. Δεν έχει ωραίο χιούμορ ο τύπος; Καμια άλλη αξίζει να δούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αδελφμ το αβαταρ σου είναι κορυφή και η ταινία στη νεριτ μαλακια...πάω να κατεβάσω καμιά ταινία.. δερφούλαμ που ειχες χαθεί α? πάει κ η katypie πάει και ο βότζης πάνε όλοι , φύανε :"( κ το δικόσ το αβαταρ με αρέσει , γουτουγουτου Εγώ είδα πρόσφατα το Ted και το a million ways to die in the west. Seth macfarlane. Δεν έχει ωραίο χιούμορ ο τύπος; Καμια άλλη αξίζει να δούμε; εγω για να δω ταινία χρειάζομαι κάτι π έχω κόψει για λιγο καιρό , δε μπορώ να δω τιποτα , βαριέμαι στα 10 λεπτά once u there u never go back πάλι καλά που μπορώ να ακούσω μουσική π και αυτή δεν την απολαμβάνω, ειναι πολυ dry κ εγω γουστάρω fluid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εδώ είμαι αδελφμ αλλά τις πιο πολλές φορές μπαίνω από το κινητό και η βλαμμένη εφαρμογή θέλει login κάθε φορά και βαριέμαι...αντε που είναι η ανανεωμένη app ρεεεεεεε!κόκκαλα έχει? <p>Εγώ είδα πρόσφατα το Ted και το a million ways to die in the west. Seth macfarlane. Δεν έχει ωραίο χιούμορ ο τύπος; Καμια άλλη αξίζει να δούμε;</p> το ted το έχω δει αλλά έχω ξεχάσει όλο το στόρι το western ήταν ωραίο οπότε δεν έδειχναν το seth.αυτός δεν έχει το family guy? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Ναι. Ατάκα από Ted. "Where's MY ring motherfucker? Where's MY ring?" Eκεί πέθανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Έχει δει κανείς το 3guys one hammer? Βέβαια, έχω πει στο παρελθόν την άποψη μου γι' αυτούς: πολύ ποζέρια - δεν αγγίζουν την κλάση παλιότερων serial killers, Fucking amateurs. Για να μην μιλησουμε για τα αλλα τελεταμπιζ τους τζιχαντιστες. Εκει που η ανθρωπινη διαστροφη ξεπερναει τα ορια. She didn’t know her abductors, they had no grudge against her and there was nothing specific that they were after. They attacked her because they could, embarking on weeks of atrocities because they could, and because they wanted to. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις