parsifal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 nenya, θες να έρθεις; Αν ναι, μπορείτε να συνεννοηθείτε insomniacs από Αθήνα να ανεβείτε με ένα Ι.Χ. (ή όσα τέλος πάντων) για να μοιραστείτε τα έξοδα.
*nenya* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 :/ να ανέβω για μια μέρα είναι σκότωμα...και ξέρω ότι τότε δεν θα μου δώσουν μια έξτρα μέρα off στη δουλειά (ζόρικη περίοδος). Καλά να περάσετε πάντως κ ποστ καμιά φωτό να ζηλέψουμε! 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δηλαδή για να καταλάβω. Υπάρχει περίπτωση να πάρεις άδεια και να την ξοδέψεις για να πας σε meeting του insomnia; Ή απλά το λέτε από ευγένεια και δήθεν ενδιαφέρον; 2
katiepie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 pm γιατι ειμ περίεργος lel θα σε ενημερώσω μανάρι εντός χρονικού περιθωρίου γιατί κάνω κάτι σημαντικό και είναι μεγάλο το κράξιμο... Δηλαδή για να καταλάβω. Υπάρχει περίπτωση να πάρεις άδεια και να την ξοδέψεις για να πας σε meeting του insomnia; Ή απλά το λέτε από ευγένεια και δήθεν ενδιαφέρον; γιατί εγώ θα μπορούσα να το συνδιάσω με βόλτα σε φίλη...
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Κοίτα δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου πει πως να περάσεις την άδεια σου. Ο καθένας με τα γούστα του. Απλά επειδή σε κάτι τέτοια παίζουν πολλές αστείες δικαιολογίες για να μην πας, είναι κάπως γελοίο το όλο θέμα και η υποκρησία.
*nenya* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δηλαδή για να καταλάβω. Υπάρχει περίπτωση να πάρεις άδεια και να την ξοδέψεις για να πας σε meeting του insomnia; Ή απλά το λέτε από ευγένεια και δήθεν ενδιαφέρον; Υπήρχε περίπτωση να πάρω έξτρα μέρα για να δω την όμορφη Σαλόνικα κ την Χαλκιδική που είναι μέρη τα οποία δεν έχω επισκεπτεί ποτέ μου. Problem? Και θα πήγαινα και στο meeting. 1
katiepie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Υπήρχε περίπτωση να πάρω έξτρα μέρα για να δω την όμορφη Σαλόνικα κ την Χαλκιδική που είναι μέρη τα οποία δεν έχω επισκεπτεί ποτέ μου. Problem? Και θα πήγαινα και στο meeting. μεταξύ μας δε χάνεις κάτι φαντασμαγορικό (για Θεσσαλονίκη λέω, Χαλκιδική δεν έχω μνήμες) δεν είναι ότι δεν είναι όμορφη πόλη απλά δεν τρελάθηκα όπως πολλοί. οκ νορμάλ, η Αθήνα αν τη σκεφτείς μεμονωμένα έχει πολύ πιο εντυπωσιακές περιοχές. περισσότερο είναι το κλίμα πιστεύω. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μεταξύ μας δε χάνεις κάτι φαντασμαγορικό (για Θεσσαλονίκη λέω) Πως καταφέρνεις πάντα να ξυπνάς τον Τρίλοφο μέσα μου... ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου..! 1
katiepie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Πως καταφέρνεις πάντα να ξυπνάς τον Τρίλοφο μέσα μου... ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου..! κατέβα -.-
katiepie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Θα κατέβω μια και καλή. Είσαι τρελή! γι αυτό με πας, παραδέξου το! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις