Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nenya, θες να έρθεις; Αν ναι, μπορείτε να συνεννοηθείτε insomniacs από Αθήνα να ανεβείτε με ένα Ι.Χ. (ή όσα τέλος πάντων) για να μοιραστείτε τα έξοδα.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

:/ να ανέβω για μια μέρα είναι σκότωμα...και ξέρω ότι τότε δεν θα μου δώσουν μια έξτρα μέρα off στη δουλειά (ζόρικη περίοδος). Καλά να περάσετε πάντως κ ποστ καμιά φωτό να ζηλέψουμε!

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω. Υπάρχει περίπτωση να πάρεις άδεια και να την ξοδέψεις για να πας σε meeting του insomnia; Ή απλά το λέτε από ευγένεια και δήθεν ενδιαφέρον;

• Like 2
Δημοσ.

pm γιατι ειμ περίεργος lel

θα σε ενημερώσω μανάρι εντός χρονικού περιθωρίου γιατί κάνω κάτι σημαντικό και είναι μεγάλο το κράξιμο...

Δηλαδή για να καταλάβω. Υπάρχει περίπτωση να πάρεις άδεια και να την ξοδέψεις για να πας σε meeting του insomnia; Ή απλά το λέτε από ευγένεια και δήθεν ενδιαφέρον;

γιατί εγώ θα μπορούσα να το συνδιάσω με βόλτα σε φίλη...

Δημοσ.

Κοίτα δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου πει πως να περάσεις την άδεια σου. Ο καθένας με τα γούστα του. Απλά επειδή σε κάτι τέτοια παίζουν πολλές αστείες δικαιολογίες για να μην πας, είναι κάπως γελοίο το όλο θέμα και η υποκρησία.

Δημοσ.

Υπήρχε περίπτωση να πάρω έξτρα μέρα για να δω την όμορφη Σαλόνικα κ την Χαλκιδική που είναι μέρη τα οποία δεν έχω επισκεπτεί ποτέ μου. Problem? Και θα πήγαινα και στο meeting.

• Like 1
Δημοσ.

Υπήρχε περίπτωση να πάρω έξτρα μέρα για να δω την όμορφη Σαλόνικα κ την Χαλκιδική που είναι μέρη τα οποία δεν έχω επισκεπτεί ποτέ μου. Problem? Και θα πήγαινα και στο meeting.

μεταξύ μας δε χάνεις κάτι φαντασμαγορικό (για Θεσσαλονίκη λέω, Χαλκιδική δεν έχω μνήμες)

δεν είναι ότι δεν είναι όμορφη πόλη απλά δεν τρελάθηκα όπως πολλοί. οκ νορμάλ, η Αθήνα αν τη σκεφτείς μεμονωμένα έχει πολύ πιο εντυπωσιακές περιοχές. περισσότερο είναι το κλίμα πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

μεταξύ μας δε χάνεις κάτι φαντασμαγορικό (για Θεσσαλονίκη λέω)

Πως καταφέρνεις πάντα να ξυπνάς τον Τρίλοφο μέσα μου... ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου..!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...