Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξυπνάω κ παω να ανοίξω το pc που έχει μπει σε αναμονή απο χθες το βράδυ , ειχα ξεχάσει να κλείσω την επιλογή να το βάζω εγω σε sleep χειροκίνητα και οπως πλησιάζω κλείνει ξεφνικά κ αρχίζει να προσπαθεί να ανοίξει κ να κλείνει καθε 2-3 sec λεω fuck τι σκατά Σαββατιάτικο πρωι μου τη φύλαγε? ανοίγω το κουτι μπας κ βγηκε κανα βυσμα τπτ  , τα πιέζω λιγο, βγάζω τη μπαταριά την αφήνω λιγα λεπτά να πάω να κανω καφέ τιποτα ,  τραβάω τα εξωτερικά το αφήνω σκέτο τιποτα , μετά απο 2-3 φορές ξεκινάει φτάνει στο logo κλείνει κ ανοίγει τελικά αλλα το keyboard δεν δούλευε , το βγάζω το βάζω κανω ενα rr με το ποντίκι κ άνοιξε
του έκανα κ ενα rr και δουλευει οκ 

wtf ?

πφφφ δουλεια ηδη απο τις 6. μαυρη ζωη που κανουμε εμεις οι μαυροι κομπιουτεραδες.

και κάπου ποιο πέρα.... κάτι παιδάκια στην αφρική...

δεν έχουν computer ... ουτε ενα counter ουτε ενα lolάκι δε μπορούν να παίξουν και εσυ παραπονιέσαι !

οταν παίζεις cs/lol ξεχνας να φας , δεν πεινάς, θα τα έσωζε ενα pc

• Like 1
Δημοσ.

τηλέφωνο, δεν έχεις;

Χάλασε εδω και κανέναν χρόνο, και δεν πήρα ακόμα καινούργιο. Όλως παραδόξως, περα απο 2-3 περιστατικά δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε.

Δημοσ.

Μπάσταρδο sansa disc clip. Δεν φαίνεται τπτ στην οθόνη γιατι χάλασε ο φωτισμός και ξεφορτίζει στο τσακ μπαμ. Τωρα πρεπει να ψάχνω πάλι mp3 players.

Μια απο τα ιδια και τελικα αγορασα παλι mp3 player της Sandisk .

Ευχαριστημενος μεν,αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο σε 2  συγκεκριμενα κομματια κλεινει.. :blink:

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια και τελικα αγορασα παλι mp3 player της Sandisk .

Ευχαριστημενος μεν,αλλα για καποιο ανεξηγητο λογο σε 2  συγκεκριμενα κομματια κλεινει.. :blink:

Και εσυ δεν μπορούσες να δεις την οθόνη? Φοβάμαι να ξαναπάρω πάλι το ίδιο μην έχω πάλι τα ίδια θέματα.

Δημοσ.

Eμενα  εσβησε(RIP) για παντα,αλλα πριν  σβησει ειχα προβληματα με την μπαταρια και την οθονη.Mε μια αναζητηση ειχα βρει πως μαλλον ηταν προβλημα της μπαταριας,αλλα προτιμησα να αγορασω καινουργιο απο το να ψαχνω μπαταρια.Τωρα πηρα το Sansa Clip+ και μεχρι στιγμης(ακομα νωρις ειναι) δεν εχω παραπονο...

Δημοσ.

To κακό είναι οτι γενικά οι τιμες ξεφεύγουν πολύ γρήγροα και λίγες λύσεις μένουν στα κάτω απο πενηντάρικο.

Δημοσ.

Ακομα δεν μπορω να χωνέψω το 'δεν μου έλειψε το τηλεφωνο'

Χίπις κι έτσι, να τσιμπάν τα γκομενάκια με το εναλλακτικό μου στυλάκι. Να λεν ''καλέ, αυτός ειναι ο McCandless του insomnia''.

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομαι πως ο Σταθης Ψαλτης ειναι ο πιο αναξιοποιητος ηθοποιος.Η καριερα του περιοριστηκε κυριως σε κωμικους ρολους ενω θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερα σε δραματικους ρολους.

Δημοσ.

Καλησπέρα μικρά μου πονυ.

Καλησπέρα δίτροχο άτι μας.

And now something entirely different:

Περιμένοντας στην στάση για να κατέβω κέντρο βλέπω έναν τύπο που είχε ένα πόδι πλαστικής κούκλας-μανεκέν μαγαζιού περασμένο, σαν σακίδιο στην πλάτη, με χοντρό ροζ σκοινί. :blink:

Το καλύτερο είναι ότι είχε και πράματα μέσα(ή σκουπίδια).Στο λεωφορείο το άφησε απαλά στην δίπλα θέση του.

Προχθές στην καφετέρια του κοντινού πανεπιστημίου που πάμε καμία φορά ήρθε μια τύπισσα(νέα σχετικά),με το βλέμμα του τρελού,και μας λέει:Μήπως έχετε μαχαίρι και χάρτινη σακούλα;   :mellow:

Μετά ξανάρχεται και λέει: που έχει κρύο νερό;

Δεν πάμε καλά....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...