mary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ακόμα και αυτό το "αντικειμενο" δεν είναι στη δικια σου κουζινα, καθως ακομα και το "ρολο" της γυναικας, τον εχεις αντικαταστησει με τη παρουσια σου εκει μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ωπ, τι βλέπω, πεσαν υπονοούμενα για την κουζίνα παντελ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αρα ο καθενας παιρνει αυτη που τον βολευει; Κατά μία έννοια, ναι. Εμείς όμως, που δεν δεσμευόμαστε από πολιτική ορθότητα και δεν χρηματιζόμαστε, εμείς που βλέπουμε την αλήθεια γυμνή, πέρα από τα νούμερα και τις στατιστικές αναλύσεις, ξέρουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Φαϊ και γαμήσι. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μείνετε κάτω από την ίδια στέγη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (_)(_)===============(O) + ({|}) = BABIES! οπότε ανάμεσα πάει κ ενα κόντομ :3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Φαϊ και γαμήσι. Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μείνετε κάτω από την ίδια στέγη. The so called "celibate diet". Ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό fit, παρθένων αρσενικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 The so called "celibate diet". Ευθύνεται για ένα μεγάλο ποσοστό fit, παρθένων αρσενικών. ο μύθος των fit παρθένων αρσενικών ξεκίνησε απο χοντρούς, κοντούς και άσχημους(lethal combo) που έτυχε να τους κάτσει μια στραβή κ την είδαν άνθρωποι κάτι ανάλογο με το οτι οποιος ειναι μυταράς έχει κ μεγάλη ψωλή ή οποιος ειναι καράφλας ειναι κ γκουζγκούνης κ μπλου ντικς ο μαυρος λαγός ξέρει τι λέει , αν δε πηδάς κ σε αφήνει κ νυστικό ποιος ο λόγος να ανέχεσαι τη βαβούρα της περιόδου της ? α? οπως κ αντιστρόφως αν δε τα σκας κ δε πηδάς καλά ποιος ο λόγος να μένει μαζι σου και να ανέχεται κλανιές και ρεψίματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αν τα σκας και νιώθεις υποχρεωμένος να πηδάς και καλά είσαι ο καλύτερος πελάτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Σοβινιστικά γουρούνια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ναι, αγάπη ρε μουνιά. Μέχρι να ρουφήξει την ψολή του φίλου σου. Ή να σου πει "με πιέζεις". Ή εγώ θέλω να γίνω CEO στην AMD. Ρε δε γαμιόσαστε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Αν τα σκας και νιώθεις υποχρεωμένος να πηδάς και καλά είσαι ο καλύτερος πελάτης. εμένα μου τα σκάνε δεν τα σκάω , για εσάς λεω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ναι, αγάπη ρε μουνιά. Μέχρι να ρουφήξει την ψολή του φίλου σου. Ή να σου πει "με πιέζεις". Ή εγώ θέλω να γίνω CEO στην AMD. Ρε δε γαμιόσαστε. τι τους τα λες? πολλοί δε το παίρνουν καν χαμπάρι, ξέρω άτομα που τους τα φοράνε κ κοιμούνται πρόσφατα μου την έπεσε γκόμενα φίλου και δε την πήδηξα γιατι ηταν αλογομούρα αλλα να έβλεπες το μαλακα πως χαιρόταν που έχει γινει σκύλος και έλεγα να μαλακα μη στα χρωστάω το νινι το νινι το νινι σερνει καράβι κ δε το χεις καταλάβει ααααργκκγκχκχχχχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Απορώ πως και δεν το έβαλε κάποιος με τέτοια συζήτηση που γίνεται εδώ και ώρα. Βγαλμένο απ' τη ζωή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Απορώ πως και δεν το έβαλε κάποιος με τέτοια συζήτηση που γίνεται εδώ και ώρα. Βγαλμένο απ' τη ζωή. Ναι αλλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις