slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Οι περισσότεροι άντρες με εξουσια σιγουρα βλεπουν απειλητικα μια γυναικα που θελει να αναλάβει τα ηνία. Πχ οι γνωστές αντιδράσεις όταν δουν μια γυναικα να οδηγει. Το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν είναι αίσθημα απειλής, αλλά βασικό ένστικτο επιβίωσης. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν είναι αίσθημα απειλής, αλλά βασικό ένστικτο επιβίωσης. Όπως και τα "στην κουζίνα σου", "φέρε μου μια μπύρα" και "λύγισε την πλάτη προς τα κάτω, όχι προς τα πάνω μωρή". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όπως και τα "στην κουζίνα σου", "φέρε μου μια μπύρα" και "λύγισε την πλάτη προς τα κάτω, όχι προς τα πάνω μωρή". Όπως και το να μην μου βγάλεις τον καρκίνο με το 'έλα να μιλησουμε' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 την πεταξε απο την καρεκλα ο θεος. χαχαχα της λεει δεν τον αφηνε να κοιμηθει! δε μπορωωωωωω , χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δε μπορώ να πω πως τον συμπαθω ιδιαιτερα τον κύριο. Οι περισσότεροι άντρες με εξουσια σιγουρα βλεπουν απειλητικα μια γυναικα που θελει να αναλάβει τα ηνία. Πχ οι γνωστές αντιδράσεις όταν δουν μια γυναικα να οδηγει. >ηνία >οδήγηση Προσβαλεις τις γυναίκες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Όπως και τα "στην κουζίνα σου", "φέρε μου μια μπύρα" και "λύγισε την πλάτη προς τα κάτω, όχι προς τα πάνω μωρή". Ας μην υπερβάλουμε. Υπάρχουν και πολλοί κακοί άντρες οδηγοί, αλλά η αθώα διαπίστωση ότι οι γυναίκες έχουν μια... εναλλακτική οδηγική προσέγγιση λόγω διαφοράς στο spatial awareness τους διαφέρει από φράσεις όπως οι παραπάνω, τις οποίες μπορώ να σε διαβεβαιώσω πως κατακρίνει το σύνολο του αντρικού πληθυσμού. Όποιος φτάσει στο σημείο να τις χρησιμοποιεί έχει μεγάλο πρόβλημα. Το υγιές είναι να αρκεί ένα βλέμμα, να έχει κωδικοποιηθεί η πληροφορία στον εγκέφαλο χωρίς να χρειάζονται υπενθυμίσεις. Πρακτικά δεν μπορεί να ελέγξει τη σκύλα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το συγκεκριμένο παράδειγμα δεν είναι αίσθημα απειλής, αλλά βασικό ένστικτο επιβίωσης. ε οχι δα. Σε πληροφορω πως οι αντρες οδηγοι ειναι τρις χειροτεροι απο τις γυναικες. Οι ερευνες που δειχνουν για το ποιος ευθυνεται για περισσοτερα ατυχηματα, επιβεβαιωνουν αυτο που λεω. Pantel δε σε ειχα για φαλλοκράτη. Το οτι οι γυναικες δε ξερουν καποιο θεμα καλυτερα απο τους αντρες, δε σημαινει πως ισχυει για οοολες. >ηνία >οδήγηση Προσβαλεις τις γυναίκες... Γιατι ρε συ; Πες μου δλδ οτι ο παππους σου ειδε με καλο ματι οταν ειδε μια γυναικα να οδηγει. Οτι δεν ενιωσε πως η γυνή μπαινει σε ξενα χωραφια που μεχρι προτεινος αυτός είχε τα πρωτεια και την αποκλειστικοτητα σε αυτο που λεμε οδηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Πρακτικά δεν μπορεί να ελέγξει τη σκύλα του. thumbsup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ε οχι δα. Σε πληροφορω πως οι αντρες οδηγοι ειναι τρις χειροτεροι απο τις γυναικες. Οι ερευνες που δειχνουν για το ποιος ευθυνεται για περισσοτερα ατυχηματα, επιβεβαιωνουν αυτο που λεω. Ο κάθε "ειδικός"/το κάθε ινστιτούτο βγάζει και από μία διαφορετική έρευνα, δεν μου λέει κάτι. Και εγώ βρήκα έρευνα σύμφωνα με την οποία οι άντρες είναι λιγότερο επικίνδυνοι οδηγοί, παρά το γεγονός ότι οδηγούν στατιστικά περισσότερο. Και μάλιστα η ίδια έρευνα ανέφερε ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα με άλλη γυναίκα. Και δολοφόνοι και κανίβαλοι. thumbsup Ήρεμα μιλάνε οι pimps τώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει μονο καλος και κακος οδηγος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ο κάθε "ειδικός"/το κάθε ινστιτούτο βγάζει και από μία διαφορετική έρευνα, δεν μου λέει κάτι. Και εγώ βρήκα έρευνα σύμφωνα με την οποία οι άντρες είναι λιγότερο επικίνδυνοι οδηγοί, παρά το γεγονός ότι οδηγούν στατιστικά περισσότερο. Και μάλιστα η ίδια έρευνα ανέφερε ότι οι γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπλακούν σε ατύχημα με άλλη γυναίκα. Και δολοφόνοι και κανίβαλοι. Αρα ο καθενας παιρνει αυτη που τον βολευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ήρεμα μιλάνε οι pimps τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 pantel το ξεχείλωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις