Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πρέπει να πάω να ετοιμαστώ για να πάω στο treasure hunt που διοργανώνει η δουλειά μου. Και έπεσε μέσα στα ρεπά μου γαμώτο. Αν ήταν αύριο θα έχανα και 5 ώρες δουλειά. Μας έστειλαν προχτές πακέτο στο σπίτι με μέσα μια τσαντούλα , ένα αντηλιακό, ένα γυαλί με τρύπες τέτοιο http://en.wikipedia.org/wiki/Pinhole_glasses, ένα viewmaster με ενα δίσκο με τους δυο CEO να κάνουν διάφορες μαλακίες (συγκρουόμενα, ρολερκοστερ κλπ), και ένα καπέλο. Και γράμμα που έλεγε 25 του μηνού να πάμε στις 2 στο γραφείο να ξεκινήσει από εκεί το τρεζουρ χαντ.

Και σκατά, μάλλον θα βρέξει γαμώ το κωλόνησο, και θα τρέχουμε σαν τους μαλάκες πέρα δώθε στην πόλη να ψάχνουμε θησαυρούς. Καλύτερα την άλλη βδομάδα που θα μας πάνε ή για paintball ή για human hamsterball.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρέπει να πάω να ετοιμαστώ για να πάω στο treasure hunt που διοργανώνει η δουλειά μου. Και έπεσε μέσα στα ρεπά μου γαμώτο. Αν ήταν αύριο θα έχανα και 5 ώρες δουλειά. Μας έστειλαν προχτές πακέτο στο σπίτι με μέσα μια τσαντούλα , ένα αντηλιακό, ένα γυαλί με τρύπες τέτοιο http://en.wikipedia.org/wiki/Pinhole_glasses, ένα viewmaster με ενα δίσκο με τους δυο CEO να κάνουν διάφορες μαλακίες (συγκρουόμενα, ρολερκοστερ κλπ), και ένα καπέλο. Και γράμμα που έλεγε 25 του μηνού να πάμε στις 2 στο γραφείο να ξεκινήσει από εκεί το τρεζουρ χαντ.

Και σκατά, μάλλον θα βρέξει γαμώ το κωλόνησο, και θα τρέχουμε σαν τους μαλάκες πέρα δώθε στην πόλη να ψάχνουμε θησαυρούς. Καλύτερα την άλλη βδομάδα που θα μας πάνε ή για paintball ή για human hamsterball.

Πού δουλεύεις και σας κάνουν τέτοια;;;;; Θέλω κι εγώωωωω

Επίσης, γιατί υπάρχουν αυτού του είδους τα γυαλιά; Όπως και τα άλλα που είναι ριγέ.

• Like 1

το θέμα είναι, αφού στην παμπ θα καταλήξουμε να γίνουμε λιώμα με όλους τους αλκοολικούς εκει μέσα, τι το ζορίζουν το προηγούμενο; Βάλε ένα οπεν μπαρ ρε μάστορα, Ιρλανδία είσαι. Δε θα πει κανείς τίποτα. Άσε που έχουμε και δυο μήνες να κάνουμε beer friday στο γραφείο.

Για δηλώστε εδώ παρακαλώ όσοι θα έρθετε:

Συνάντηση Insomnia σε beach bar Χαλκιδικής 5 ή 6 Ιουλίου!

Βάλτε πουλμανάκι 'Insomnia' και για τους Αθηναίους.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...