TriLoBiTe Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Τι απόδοση είχα? Ένα σου λέω μόνο.. Χτύπησες 2 φορές μέσα σε λίγες μέρες δηλαδή τόσες όσες δεν είχες χτυπήσει όλα τα υπόλοιπα χρόνια! Όσοι πόνταραν (και είναι πολλοί αυτοί..) στη ''σίγουρη'' ΟΟΤ απουσία σου κλαίνε με μαύρο δάκρυ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 καλημέθρες σε ΟΛΟΥΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 καλημέθρες σε ΟΛΟΥΣ ένα σου λέω, είμαι σε νοσοκομείο, μην τα ποστάρεις αυτά έτσι, δε θα ναι καλή η μέρα θα χουμε θανάτους Καλημέρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 " Σύμφωνα με τις πρωινές εφημερίδες μόνο την Κωνσταντινούπολη δεν πήραμε χθές " μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 καλημέθρες σε ΟΛΟΥΣ Περνάω έξω από το σπίτι του όταν κάνω τα 10κμ μου. Επιδιώκω spontaneous συνάντηση με τον πρόεδρο για τις ανάλογες ευχές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μαύρη χελώωωωνα με έεεχει κατουρήσει, έεεεεεληναααας, νεοέεεεληνάααααααααας! Καληφάκινμόρνινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 σκάλωσα: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 " Σύμφωνα με τις πρωινές εφημερίδες μόνο την Κωνσταντινούπολη δεν πήραμε χθές " χθες στο μεγκα μετά τα τραγικά πλάνα στην Ομόνοια άρχισαν να δείχνουν πλάνα euro 2004. ότι να ναι καταστάσεις. πάντως αν νικήσουμε Κόστα Ρίκα οι γείτονες θα γκρεμίσουν τα μπαλκόνια. έπεσε πολύ ουρλιαχτό χθες . εδιτ:"Έχετε συμπληρώσει το όριο θετικών ψήφων για μία ημέρα" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 έβλεπα τα mad vma και πραγματικά αναρωτιέμαι στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε ένα χορογράφο της προκοπής;; και οι χορευτές κανένας συγχρονισμός καμιά ενέργεια;; να δείτε,σαν να με πήραν μια βδομάδα πριν να μου έδειξαν τις κινήσεις και να με έβαλαν να χορέψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 έβλεπα τα mad vma και πραγματικά αναρωτιέμαι στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε ένα χορογράφο της προκοπής;; και οι χορευτές κανένας συγχρονισμός καμιά ενέργεια;; με λίγο θα τσούλαγε καλύτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μα οντως καμια βδομαδα παιζει να το έστησαν... hey δεν μπορει κανας mod να μου σβησει το οριο για τα likes? εδιτ:1 λικε στον αδελφμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ένα σου λέω, είμαι σε νοσοκομείο, μην τα ποστάρεις αυτά έτσι, δε θα ναι καλή η μέρα θα χουμε θανάτους Καλημέρες! μέθρες κυράμ μη φοβάσαι , του έχω αφαιρέσει τα δοντάκια του επίτιμου , δε δαγκάνει lel μα οντως καμια βδομαδα παιζει να το έστησαν... hey δεν μπορει κανας mod να μου σβησει το οριο για τα likes? εδιτ:1 λικε στον αδελφμ με σαμποτάρουν οι mods παναγίαμ !! επειδή ειμ όμορφος , έξυπνος και sexy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 παταω like σε μια φωτο και μπαινει και λεω ναιιι!εισακούστηκαν οι προσευχες μ.και μετα παλι το μνμ με το οριο... what is this shit? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Και λιγο φανκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις