black_rabBiT Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Παίζει να είναι το μοναδικό αισιόδοξο μηνυμα από ματήριαλ_ντηφέντερ τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο. 2
revolver1990 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πλάτσα πλούτσα πλάτσα πλούτσα. Τραγουδάω για την Λούτσα. Ένα ψάρι με κοιτάει. Μια γαλότσα κολυμπάει. Το κουπί μου το τραβάω. Και τον κώλο σου κοιτάω. (η βροχή πάντα με εμπνέει) Να το μελοποιήσεις και να μπει στο Μουσικές δημιουργίες μελών του Insomnia
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 αορίστου με τους 2-3 πρώτους μήνες σε δοκιμαστική φάση και χρήματα όσα έπαιρνα στην τράπεζα #too_good_to_be_true in other news, η Σουηδή το μόνο που κάνει είναι να μαγειρεύει κουλούρια και να παίζει με το γατί... 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 αορίστου με τους 2-3 πρώτους μήνες σε δοκιμαστική φάση και χρήματα όσα έπαιρνα στην τράπεζα #too_good_to_be_true in other news, η Σουηδή το μόνο που κάνει είναι να μαγειρεύει κουλούρια και να παίζει με το γατί... Τούμπανο φάση.Θα μείνεις.
TriLoBiTe Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Του Αγίου Νίκοτς ανήμερα σήμερα? Χρόνια πολλά ρε pretty brah 1
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μαν βρήκες δουλειά, πήρες γάτα, και κονόμησες και σουηδέζα; You're living the dream λέμε 4
nicoc89 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πλάτσα πλούτσα πλάτσα πλούτσα. Τραγουδάω για την Λούτσα. Ένα ψάρι με κοιτάει. Μια γαλότσα κολυμπάει. Το κουπί μου το τραβάω. Και τον κώλο σου κοιτάω. (η βροχή πάντα με εμπνέει) μια κουβεντα θα σας πω ηρθα να σας τη δώσω τη λύση για την κρίση μας όλους να μας λυτρώσω βάλτε σπαρτα στα πεδινά και δέντρα στις αυλές σας κ δοκιμάστε τα ξανά να ανοίξουν οι καρδιές σας και στην υγειά σας θα το πιω θα σκάσει σαν οβίδα θυμάμαι την πρώτη φορά μυαλό χειροβομβίδα ξεχωριστό με διαφορά με έκανε να πετάξω τοσο ψηλά στον ουρανό τα αστέρια να τα φτάσω μα δε θυμόμουνα χριστό ούτε το πως με λένε τα ματια σου με καίνε γιατι εισαι μανεκενε αααργγκκκκχχχχ ασδφδσγγδφγδ 4
revolver1990 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Duo τώρα στο ανάλογο thread. Επίσης,ο άλλος/άλλη που έπαιρνε αντικαταθλιπτικά που είναι? Δεν φαντάζομαι να μας έπαθε τπτ.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μαν βρήκες δουλειά, πήρες γάτα, και κονόμησες και σουηδέζα; You're living the dream λέμε ρε δεν μου κάθεται (η σουηδέζα όχι η γάτα), και πίστεψε με έφτασα σε σημείο να λέω "έχω μεγαλύτερα βυζιά από την γκόμενα" =ρ
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ρε δεν μου κάθεται (η σουηδέζα όχι η γάτα), και πίστεψε με έφτασα σε σημείο να λέω "έχω μεγαλύτερα βυζιά από την γκόμενα" =ρ Δεν μπορεις να εχεις και δουλειά και Σουηδέζα. Απλώς δεν μπορεις =] 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 είπαμε, #too_good_to_be_true =p 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις