gatokoritso Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα έχω γενέθλια , 25 χρονώνε μαντράχαλος χεχεχ σερβιριστείτε ωραια τουρτα 1
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Νταξει, ο μαλάκας που διαχειρίζεται την σελίδα πρέπει να ειναι σε μια μονιμη περίοδο. Όλα τον ενοχλούν. Χαχαχα αεροσυνοδος ειναι νομιζω. Καταλαβαίνεις.... Χρονια πολλα νικοοοοτς 1
Sellers Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Χαχαχα αεροσυνοδος ειναι νομιζω. Καταλαβαίνεις.... Χρονια πολλα νικοοοοτς Δες εδώ τωρα πχ, γράφει ότι ειναι πολύ σημαντική που δεν μπορεί να περιμένει για να κάνει την δουλειά της. Ε τι να κανουμε ρε ηλίθιε, δεν είναι ολοι αεροσυνοδοί. (όχι ότι έχω κατι με το επαγγελμα, απλα με τον ηλίθιο της σελίδας)
Adon1s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ξεκινάς στις 21:30 απο Μπότσαρη για να πάς για μπύρα στον Εύοσμο . Αυτό θα πώ , και τίποτα άλλο . 1 ωρα και 10' στα αστικά . Συνολικά τη πηγαινέλα μόνο 2 ωρες !!! WHATHEFUCK Παίζει να είναι η τελευταία φορά που το επιχειρώ ... Όποιος θέλει να βγούμε , μόνο κέντρο ...
viper2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πωω, το εχω λυσσάξει το isolation... Σπερες
black_rabBiT Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δες εδώ τωρα πχ, γράφει ότι ειναι πολύ σημαντική που δεν μπορεί να περιμένει για να κάνει την δουλειά της. Ε τι να κανουμε ρε ηλίθιε, δεν είναι ολοι αεροσυνοδοί. (όχι ότι έχω κατι με το επαγγελμα, απλα με τον ηλίθιο της σελίδας) μια χαρά δίκιο έχει
*nenya* Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ξεκινάς στις 21:30 απο Μπότσαρη για να πάς για μπύρα στον Εύοσμο . Αυτό θα πώ , και τίποτα άλλο . 1 ωρα και 10' στα αστικά . Συνολικά τη πηγαινέλα μόνο 2 ωρες !!! WHATHEFUCK Παίζει να είναι η τελευταία φορά που το επιχειρώ ... Όποιος θέλει να βγούμε , μόνο κέντρο ... ΓΑΤΑΚΙ. Ίλιον-Πανεπιστημιούπολη 1.5 ώρα να πάς και άλλο τόσο να γυρίσεις.
Adon1s Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 καλά , εκεί συνηθισμένοι είστε σε τέτοιες αποστάσεις . Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα φτάσει με το βραδινό τρένο και μετά πήρα απο απέναντι το αστικό για Αμπελόκηπους και στις στάσεις (τώρα για ~6 το πρωί) έβλεπα ΦΟΥΛ κόσμο , που μάλιστα φαίνονταν και "φρεσκαδούρες" ... ρουτίνα δηλαδή το ξυπνημα τα χαράματα για να πάς ... οπουδήποτε . Τώρα βέβαια εδω εμένα (και τον καθε Θεσσαλονικιό ) που για να πάς κάπου , κατα μέσο όρο θές ΜΑX ~20-30 λεπτά , οτιδήποτε απο 40λεπτο και πάνω είναι απλά ταλαιπωρία και ταξίδι .
Προτεινόμενες αναρτήσεις