Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι να την καλέσεις σε γάμο ή κηδεία....να σου πει και του χρόνου.

Επίσης, είμαι καπιταλιστική γουρουνίτσα.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή δεν κάνει quote,για μα είσαι αριστερός σε αυτή την χώρα θα πρέπει να τα παιρνεις από κάπου...

Επίσης, δεν υπάρχει καπιταλιστικος Συνασπισμός, μόνο καρτέλ υπάρχουν...

Nuff said γιατί θα φυγω από τον διάδρομο.

Inb4 white people jogging...

Δημοσ.

..

Σοβαρα τωρα, επειδη λες για αριστερους με τα φραγκα του νταντυ,ανθρωποι με ανατρεπτικες ιδεες που εχουν λυσει το βιοποριστικο τους προβλημα, σημαντικο αυτο, μπορουν να πανε παρακατω την ανθρωποτητα. Γνωμη μου.

Δημοσ.

Επειδή δεν κάνει quote,για μα είσαι αριστερός σε αυτή την χώρα θα πρέπει να τα παιρνεις από κάπου...

Επίσης, δεν υπάρχει καπιταλιστικος Συνασπισμός, μόνο καρτέλ υπάρχουν...

Nuff said γιατί θα φυγω από τον διάδρομο.

Inb4 white people jogging...

Το post μου δεν ήταν σοβαρό, αλλά μια και θίγεις επανειλημμένα το ζήτημα θεωρώ πως είναι λάθος να κρίνεις με βάση το τι βλέπεις γύρω σου, έστω κι αν διευκρινίζεις ότι μιλάς για εγχώριο προϊόν, γιατί όλη η σκηνή γενικά είναι μια τεράστια σουρεάλ τρολιά. Μέσα σε αυτό το μπαστάρδεμα χάνεται το μέτρο και οι ορισμοί, προκύπτει νέο meta.  Είναι και ο λόγος που ακούς (ή και διαβάζεις, ακόμα και μέσα στο section) να συζητάνε για ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ με το σοβαρότερο ύφος.

Εγώ γιατί επιζητώ εγχώρια cult σκηνικά σαν πρέζα; Κοινωνιολογικό ενδιαφέρον είναι!

Δημοσ.

Το post μου δεν ήταν σοβαρό, αλλά μια και θίγεις επανειλημμένα το ζήτημα θεωρώ πως είναι λάθος να κρίνεις με βάση το τι βλέπεις γύρω σου, έστω κι αν διευκρινίζεις ότι μιλάς για εγχώριο προϊόν, γιατί όλη η σκηνή γενικά είναι μια τεράστια σουρεάλ τρολιά. Μέσα σε αυτό το μπαστάρδεμα χάνεται το μέτρο και οι ορισμοί, προκύπτει νέο meta.  Είναι και ο λόγος που ακούς (ή και διαβάζεις, ακόμα και μέσα στο section) να συζητάνε για ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ με το σοβαρότερο ύφος.

Εγώ γιατί επιζητώ εγχώρια cult σκηνικά σαν πρέζα; Κοινωνιολογικό ενδιαφέρον είναι!

Τρολια, όπως το είπες.

Ο καθένας μιλάει μόνο για αυτα που βλέπει στα social media (#junta) και για οτι κακο παθαν οι φίλοι του απο τα παιδιά με τα μπλε...

Α, και επίσης οι μετανάστες αξίζουν περισσότερα απο τους ημεδαπούς που εχουν διεύθυνση: παγκάκι 4, πλησίον χχχχχ λεωφόρου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...