revolver1990 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Είναι να την καλέσεις σε γάμο ή κηδεία....να σου πει και του χρόνου. Επίσης, είμαι καπιταλιστική γουρουνίτσα.
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Επίσης, είμαι καπιταλιστική γουρουνίτσα. Παρατηρώ ένα μοτίβο εδώ.
black_rabBiT Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Αγάπη και κοινοκτημοσύνη. Ήταν ο Ιησούς ο πρώτος αναρχικός;
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Επειδή δεν κάνει quote,για μα είσαι αριστερός σε αυτή την χώρα θα πρέπει να τα παιρνεις από κάπου... Επίσης, δεν υπάρχει καπιταλιστικος Συνασπισμός, μόνο καρτέλ υπάρχουν... Nuff said γιατί θα φυγω από τον διάδρομο. Inb4 white people jogging...
revolver1990 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Παρατηρώ ένα μοτίβο εδώ. Δεν ξέρω τίποτα
black_rabBiT Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 .. Σοβαρα τωρα, επειδη λες για αριστερους με τα φραγκα του νταντυ,ανθρωποι με ανατρεπτικες ιδεες που εχουν λυσει το βιοποριστικο τους προβλημα, σημαντικο αυτο, μπορουν να πανε παρακατω την ανθρωποτητα. Γνωμη μου.
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Επειδή δεν κάνει quote,για μα είσαι αριστερός σε αυτή την χώρα θα πρέπει να τα παιρνεις από κάπου... Επίσης, δεν υπάρχει καπιταλιστικος Συνασπισμός, μόνο καρτέλ υπάρχουν... Nuff said γιατί θα φυγω από τον διάδρομο. Inb4 white people jogging... Το post μου δεν ήταν σοβαρό, αλλά μια και θίγεις επανειλημμένα το ζήτημα θεωρώ πως είναι λάθος να κρίνεις με βάση το τι βλέπεις γύρω σου, έστω κι αν διευκρινίζεις ότι μιλάς για εγχώριο προϊόν, γιατί όλη η σκηνή γενικά είναι μια τεράστια σουρεάλ τρολιά. Μέσα σε αυτό το μπαστάρδεμα χάνεται το μέτρο και οι ορισμοί, προκύπτει νέο meta. Είναι και ο λόγος που ακούς (ή και διαβάζεις, ακόμα και μέσα στο section) να συζητάνε για ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ με το σοβαρότερο ύφος. Εγώ γιατί επιζητώ εγχώρια cult σκηνικά σαν πρέζα; Κοινωνιολογικό ενδιαφέρον είναι!
nicoc89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rudUQRoxxkM#t=65 Αγαπώ τα μοντέλα damn έπαιξε στο σεξ-ιον με τα videos. θα τον ενθάρρυνα , θα του έλεγα να το ξανακάνει ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το post μου δεν ήταν σοβαρό, αλλά μια και θίγεις επανειλημμένα το ζήτημα θεωρώ πως είναι λάθος να κρίνεις με βάση το τι βλέπεις γύρω σου, έστω κι αν διευκρινίζεις ότι μιλάς για εγχώριο προϊόν, γιατί όλη η σκηνή γενικά είναι μια τεράστια σουρεάλ τρολιά. Μέσα σε αυτό το μπαστάρδεμα χάνεται το μέτρο και οι ορισμοί, προκύπτει νέο meta. Είναι και ο λόγος που ακούς (ή και διαβάζεις, ακόμα και μέσα στο section) να συζητάνε για ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ με το σοβαρότερο ύφος. Εγώ γιατί επιζητώ εγχώρια cult σκηνικά σαν πρέζα; Κοινωνιολογικό ενδιαφέρον είναι! Τρολια, όπως το είπες. Ο καθένας μιλάει μόνο για αυτα που βλέπει στα social media (#junta) και για οτι κακο παθαν οι φίλοι του απο τα παιδιά με τα μπλε... Α, και επίσης οι μετανάστες αξίζουν περισσότερα απο τους ημεδαπούς που εχουν διεύθυνση: παγκάκι 4, πλησίον χχχχχ λεωφόρου.
Pantelwolf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 λοιπον, κουρευτηκα το πρωι εμοιαζα σαν αστεγος τωρα μοιαζω σαν πουντλ αναβαθμιση? υποβαθμιση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις