slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Η καημένην παίζειν να νόμιζεν ότιν εννοούσαν φορέαν από οργανισμόν ευαισθητοποίησηνς γύρω από το aiνds 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 εν την παλεύκεις κάστανο λαλώ σου το 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μερα καυλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 εν την παλεύκεις κάστανο λαλώ σου το Μια η Γιώτα Κωνσταντίνου, εν είμαι αρκετά ωραίος για τζείνη, την άλλην η Ελίζα Σωκράτους κάμνει μας delete. Γιατί ρε κοπέλες; ΤΙ ΦΤΑΙΩ, τι σας κάμνω ρε κοπέλες. Μόνο δάαααακρυαααα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Κατεβηκα αγ. Παντελεήμονα. Πολιτισμικό σοκ... Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Φάτε δημοκρατία τώρα με τους λαθρό σε κάθε γειτονιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μετά σε λένε σκίνχεντ με μαύρη μπλούζα και θίγεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ποιος ο Porg? Αυτό το άπλυτο αναρχοκομμούνι; Να τους πάρει σπίτι του. Να τους υιοθετήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Rab(ίνε) νομίζω νευριάζεις εύκολα με trolliές, γιατί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Με την τρολλιά του porg λες; Τον είχα για κυριλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Άκου τον σλιπ. Οι περισσότεροι αριστεροί σε τούτη εδώ την χωρα ψωνίζουν Lacoste με τα λεφτα του daddy... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Τα παραπάνω σχόλια μου ήταν με διάθεση για τρολλιν. Παμ' παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ο viper όμως έχω την εντύπωση ότι τα εννοεί κανονικότατα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο καπιταλιστικός συνασπισμός που έχει δημιουργηθεί εδώ, ΚΑΘΟΛΟΥ. One was in the dark the other was in the light it was the last time they spoke as friends It's like poetry Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Η απάντηση είναι κάπου στη μέση. Και στους σεξ πιστολς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=rudUQRoxxkM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις