Pa0ki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 35 αυτοκίνητα, 4 νεκροί και όλα αυτά λόγω έργων στην Εγνατία, τραγικό... Ή απλά μαλάκας οδηγός νταλίκας
black_rabBiT Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Η κατάσταση είναι ντεγαμιόλ έβαλε κρύα όμως και αυτό είναι πολύ γαμάουα. 1
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ^^ Trans "food" is bad for your health. σωστος. Γιαυτο και εγω τρωω μονο κοτοπουλο, oh w8... 2
slipknot Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 wtf? This is almost fuckable... ^^ Trans "food" is bad for your health. σωστος. Γιαυτο και εγω τρωω μονο κοτοπουλο, oh w8... CHECK.YOUR.PRIVILEGE
nicoc89 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ^^ Trans "food" is bad for your health. δηλαδή ειναι τρανσέξουαλ ? ? ? ?
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 http://vidcase.gr/originals/aggelies/katerina-evale-angelia-giati-psachni-mentioum-tin-pirame-tilefono-ke-mathame-oti-ta-iche-naymar/
revolver1990 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 http://vidcase.gr/originals/aggelies/katerina-evale-angelia-giati-psachni-mentioum-tin-pirame-tilefono-ke-mathame-oti-ta-iche-naymar/ Το έβαλα... στα 5 δεύτερα άνοιξα το άλλο με τα παπούτσια-ξανθό και το άλλο με το μωρό no2 και τους βιασμούς.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 στα 5 δεύτερα άνοιξα το άλλο με τα παπούτσια-ξανθό και το άλλο με το μωρό no2 και τους βιασμούς. Ηοlly fuck αυτο ειναι deja vu μου ή καπου εχει ξαναποσταριστει αυτη η απαντηση. 1
washcloud Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εγώ δεν παίρνω σχεδόν ποτέ από μόνος μου, αλλά αν βρεθεί στο σπίτι μπορώ να τα φάω όλα σε λίγα λεπτά, όπως και με αμύγδαλα-καρύδια, ΟΛΑ. Είναι ψυχαναγκαστικό, αν πέσει το μάτι μου σε συσκευασία ξεκινάω και τελειώνω μονάχα όταν δε μείνει τίποτα. Μετά νιώθω πολύ βρώμικος, σαν Αμερικανίδα teenager με σιδεράκια που κατέβασε ολόκληρη κούτα παγωτό. ...να υποθέσω ότι μπαίνεις εδώ όταν περιμένεις το trolεϊ, right ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις