NickTG Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου αρέσει που οι mods μου χαλάνε τη διασκέδαση! Γιατί Lucifer????? ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ??????? 2
g_alkis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=DJTBfbQoTNk Γιατί το βάζουν σε ΚΑΘΕ γάμο;
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 επίσης , gel στα μαλλια λεει στο φοτοθρεντ Γιατι ρε συ τι εχει το gel? Σοβαρα ρωταω, θεωρειται outdated φαση?
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Γιατι ρε συ τι εχει το gel? Σοβαρα ρωταω, θεωρειται outdated φαση? Φυσικά, αφού τώρα τα ξυρίζουν και αφήνουν μαλλί στο σαγόνι... Μερες 3
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Φυσικά, αφού τώρα τα ξυρίζουν και αφήνουν μαλλί στο σαγόνι... Μερες Α ναι το χω δει αυτο
viper2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ποσες μπαλες σπανε τα ατομα που κορναρουν την στιγμη που γινεται πρασινο το φαναρι; in other news κατι χαλασε στον υπολογιστη. ελπιζω να ειναι καποιο απο τα ανεμιστηρακια...
black_rabBiT Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ^Είναι προπονημένα τα ζώα με ακρίβεια χιλιοστού. Την ώρα που εσύ πατάς συμπλέκτη και βάζεις πρώτη, αυτή έχουν ήδη κουμπώσει ταχύτητα, έχουν βγάλει το αριστερό φάσκελο στο παράθυρο, έχουν πατήσει κόρνα με το δεξί και σου φωνάζουν "άντε ρε μαλάκαααα". Καλησπέρα στη μπαρέα. 1
Pantelwolf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ξερω γω, παει πανω απο δεκαετια απο την τελευταία φορά που έβαλα. α θυμάμαι και γιατί είχα σταματήσει. η νιβεα δεν έβγαζε πια το μπλε το μπουκαλι με το πλιτσιστίρι και δεν ηθελα να αλλαξω.
black_rabBiT Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα με τα "ειναι λιγα τα 800 ευρώ" μου θυμισε το εξης -Ναι γεια σας, και πόσο το νοικιάζετε; -600 ευρώ -Α ωραία, κάθε πόσους μήνες; -Κάθε μήνα. -Κάθε μήνα; Οχι ενταξει ευχαριστω ειναι πολλα. Γεια σας.
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ξερω γω, παει πανω απο δεκαετια απο την τελευταία φορά που έβαλα. α θυμάμαι και γιατί είχα σταματήσει. η νιβεα δεν έβγαζε πια το μπλε το μπουκαλι με το πλιτσιστίρι και δεν ηθελα να αλλαξω. Valid point. Εγω παλι αν δεν βαλω gel το μαλλι μου γινεται σα γουνα ζωου, πεταει δεξια και αριστερα αλλα οχι με τον hipsterαδικο τροπο, με τον "μαγκα πως βγαινεις ετσι εξω" τροπο Παντως ολο αυτο με τα gel + λακ + πιστολακια + + + που ακουω ανα διαστηματα με κανει να αισθανομαι ασχημα που βαριεμαι και το 3λεπτο που περναω για να τα στρωσω.
Pantelwolf Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 αυριο παω για κουρεμα, μετα απο 2 χρόνια, μετα απο παρακαλια και ραντεβου που εκλεισε εκεινη. κι εσυ μου λες για 3λεπτο η αληθεια ειναι ομως οτι το τριλεπτο γινεται τεταρτο στο λουσιμο, χτενισμα καθε μερα, αλλα για να 'χαμε να λεγαμε
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 αυριο παω για κουρεμα, μετα απο 2 χρόνια, μετα απο παρακαλια και ραντεβου που εκλεισε εκεινη. κι εσυ μου λες για 3λεπτο Oχι νταξ. Respect.
Προτεινόμενες αναρτήσεις