Valerie_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Eπαιζε τελικα? Ρε σεις εχω καει. Τι σκατα απεγινε το internet που ολοι ξερουμε? Σκαει αυτο το τραγουδι https://www.youtube.com/watch?v=CF2o5RDkq9A#t=103 Και στα σχολια ολοι το εκθειαζουν ως την υπερτατη μελωδια και ενας δεν εχει βρεθει να γραψει μλκια. Εγω παλι μονο ως πλακα μπορω να θεωρησω το συγκεκριμενο τραγουδι, δηλαδη πραγματικα το Κομπρα μου φαινεται πιο ποιτικο ξερωγω. Τι σκατα γινεται? τι μουσική συνθεσαιζερ είναι αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 τι μουσική συνθεσαιζερ είναι αυτή; Μωρε απο οπου και να το πιασεις ελεος ειναι.. Ακομα δεν εχω φηντμπακ απο το φουμπου μπδγ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ρε storm το τραγουδάκι μια χαρά είναι, μου θυμίζει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 I deleted every artist in my iPod. All I need is your sweet lalalala. Χαχαχαχα μόνο αυτό το σχόλιο να δεις καταλαβαίνεις ότι πέφτει τρολλάρισμα. Δεν αποκλείω βέβαια πολλοί με "ιδιαίτερο" γούστο να το άκουσαν τυχαία, βλέποντας τα σχόλια να παρασύρθηκαν και στο τέλος να τους άρεσε κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ρε storm το τραγουδάκι μια χαρά είναι, μου θυμίζει αυτό. Ω.ΘΕΕ.ΜΟΥ Χαχαχαχα μόνο αυτό το σχόλιο να δεις καταλαβαίνεις ότι πέφτει τρολλάρισμα. Δεν αποκλείω βέβαια πολλοί με "ιδιαίτερο" γούστο να το άκουσαν τυχαία, βλέποντας τα σχόλια να παρασύρθηκαν και στο τέλος να τους άρεσε κιόλας. Let's start a riot then, shall we? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 δις μεηντ μυ ντεη https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10704143_10154595138330104_3779909275547987284_n.jpg?oh=e11af6391c17de139ae5047e998927b5&oe=54D0C7B1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Let's start a riot then, shall we? And done. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ρε storm το τραγουδάκι μια χαρά είναι, μου θυμίζει αυτό. μπιτςπλανετθθ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Είναι πρέζα το κομμάτι, τόση ώρα προσπαθούσα να θυμηθώ τα κατάλληλα keywords, με έπιασε πονοκέφαλος. BONUS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 And done. WHAT HAVE YOU DONE!!!!!?????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Middle.Earth.Shadow.of.Mordor-CODEX Μέγεθος: 34.53 GiB Χωρις το texture pack... In other news Και τι δεν έγινε το μεσημέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Που βρισκω το χρονο και ασχολουμαι με οτιδηποτε ειναι το θεμα Πέρα από αυτό που ανέφερε ο Razor (σε περίπτωση που τελικά δίνεις τόπο στο γεγονός έλλειψης χρόνου), να ξέρεις πως η μεγαλύτερη ξεφτίλα για μένα είναι πως τα κορόιδα που κάνουν Sub σε τέτοια κωλοτσάνελ, πατάνε αυτό το "λάικ" και στο 70% των περιπτώσεων αυτόματα το Facebook το στέλνει στον τοίχο σου ή εξαρχής κάνουν γαμ^μένο share.. όπως και να 'χει πάντοτε καταλήγει και στον τοίχο των επαφών σου. Παντού σαβούρα τριγύρω, σιγά μη την γλίτωνε το γουέμπα. Σαν sidenote να αναφέρω απογοητευμένη πως μεγάλη μαρμάγκα βγαίνει να είναι το Facebook, σαν μονόδρομος κιόλας. Ξεπουλιέται μέρα με τη μέρα, και ζητάει. Να δούμε ποιος καλός πάμπλουτος programmer θα αφήσει ένα Social network στο έλεος του λαού ώστε να μεταναστεύσουν οι λογικοί, πριν μας ζητήσει κάνα ΑΦΜ ή/και κ^λο για να λογκάρουμε αυτός ο διάολος. (Ελληνική ταυτότητα έχουν στείλει 3-4 φίλοι μου για να ξεκλειδώσουν το acc τους από fake name) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 21 Of The Worst Airline Passengers In The History Of Air Travel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 P.S: μωρό nicoc, ευχαριστώ για το codex info.. και αναρωτιόμουν τι να κάνω απόψε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μέγεθος: 34.53 GiB τα seedαρα ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις