mary Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Nicoc89 Do you even lift bro??? A? A? A? O γκομενος της περσινης μου ζουμποδασκαλας. Και μη πει κανεις πως αυτο ΔΕΝ ειναι φυσικο αποτελεσμα.ΑΙΝΤΑ.
black_rabBiT Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ενας φιλος μου δουλευε στην Εθνικη για λίγο καιρο και μου ελεγε τις μερες που ηταν να παρουν συνταξεις και τετχοια ηταν απο τις 7 στημενοι εξω απο την τραπεζα, δεν μπορουσαν καν να μπουν οι υπάλληλοι μεσα από τον κοσμο Δίπλα σε ΟΛΑ τα υποκαταστήματα της Εθνικής θα πρέπει να φτιαχτεί ένα καφενείο-μπουγατσοπωλείο-καφετεριοπουτσείο.
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 @mary1: Σαν φυλακισμένος στο Άουσβιτς είναι, πιστεύω τον έχω άμα φάω πρωινό.
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Nicoc89 Do you even lift bro??? A? A? A? O γκομενος της περσινης μου ζουμποδασκαλας. Και μη πει κανεις πως αυτο ΔΕΝ ειναι φυσικο αποτελεσμα.ΑΙΝΤΑ. gym-natural.png XD και φυσικο να ειναι, δεν ειμαι σιγουρος οτι νοιαζει κανενα... Σαν φυλακισμένος στο Άουσβιτς είναι, πιστεύω τον έχω άμα φάω πρωινό. ^what he said
liopyr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 -Συγνώμη, μήπως δεν παίζει ο πισίς; (κάθε μέρα και μία έκπληξη).
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ΜΠΡΑΒΟ, Zeppelin και ελικόπτερα. Focus, zoom στο ελικόπτερο, ZOOM ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
Valerie_ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δίπλα σε ΟΛΑ τα υποκαταστήματα της Εθνικής θα πρέπει να φτιαχτεί ένα καφενείο-μπουγατσοπωλείο-καφετεριοπουτσείο. στα δικά μας έχει. και στα 2.
black_rabBiT Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Zeppelin Έβγαλε και δισκο o Robert Plant, καλά που μου το θύμησες να δω τι λέει. "Ι am not gay but I would suck this guy's dick anytime"
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Έβγαλε και δισκο o Robert Plant, καλά που μου το θύμησες να δω τι λέει. "Ι am not gay but I would suck this guy's dick anytime" Το 'κανα rabBiT Zeppelins!!!11 1
Chrisxxx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δίπλα σε ΟΛΑ τα υποκαταστήματα της Εθνικής θα πρέπει να φτιαχτεί ένα καφενείο-μπουγατσοπωλείο-καφετεριοπουτσείο. Εννοειται ρε. Απλώς πρεπει να βαλεις αβολες ξυλινες καρεκλες, να αγοράσεις καπνο για να βρωμισει ο χώρος, να μην βαζεις εξαερισμο και τετχοια αλλιως δεν ερχονται. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 -Συγνώμη, μήπως δεν παίζει ο πισίς; (κάθε μέρα και μία έκπληξη). μου θύμισε το "Πισέσι"...
viper2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ebola in the U.S. confirmed. μαλιστα-μαλιστα...
kuzko21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ΜΠΡΑΒΟ, Zeppelin και ελικόπτερα. Focus, zoom στο ελικόπτερο, ZOOM ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ. AYTA TA ΝΤΡΑΜΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ! ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ?! επισης , ρε κερατα Μπογδανο , γαμησε το , αφου μπερδευεις τον Bon Jovi με τον Bonham ,ασουμε γιατι ασχολεισαι ασουμε? 3
Antwni Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Συμπέρασμα μπογδάνου στο τέλος. Μην παίρνετε ντραμς στα παιδιά σας.Σκοτώνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις