revolver1990 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εγώ ΠΕΡΙΜΕΝΩ http://www.digitallife.gr/maria-alexandrou-tha-bgw-gymnh-sto-syntagma-an-prokrithei-h-ethnikh http://www.newsit.com.cy/default.php?pname=Article&art_id=143184&catid=10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 κι εγώ περιμένω μεθαύριο την επιστροφή από την εφορία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Εμετος σκετος το μεγκα και οι γραφικοι στην ομονοια. Να δεις που αν περασει η Εθνικη στους 8 μεχρι κ 3ο μνημονιο θα περασουν κ οι αλλοι θα πανηγυριζουν! Νεαπολη παντως κιχ δεν ακουστηκε κ ποιος τολμαει αλλωστε με τοσους ρωσους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Νεάπολη; Τι, έχει και Νεάπολη η Αθήνα; Πφφφ, σε λίγο και Λευκό Πύργο θα χτίσουν... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Νεάπολη; Τι, έχει και Νεάπολη η Αθήνα; Πφφφ, σε λίγο και Λευκό Πύργο θα χτίσουν... Θεσσαλονικη ρε, γυρισα Αλλά νομιζω εχουν και οι Αθηνεζοι Νεαπολη, μας αντιγράφουν όπως με το μετρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μονο μενα δν λεει ποτε θα μου στειλει τα λεφτα πισω η εφορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 γιατί δεν σου λέει; Εμένα με το είπαν από την αρχή, με το που έστειλα την δήλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Θεσσαλονικη ρε, γυρισα Αλλά νομιζω εχουν και οι Αθηνεζοι Νεαπολη, μας αντιγράφουν όπως με το μετρο. Νεάπολη; Τι, έχει και Νεάπολη η Αθήνα; Πφφφ, σε λίγο και Λευκό Πύργο θα χτίσουν... Νικαια. Στη Νικαια ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν γραφει το ποτε. Λεει οτι θα εξετασθει κ θα πιστωθουν τα λεφτα στο iban που δηλωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Νομιζω είδα το γατοκοριτσο σήμερα...αν δεν ηταν το γατοκοριτσο γιατι δε θυμάμαι αν εχει ανεβάσει φουλ face φωτογραφία στο φωτοθρεντ , ηταν μια που μέχρι τη μύτη της έμοιαζε παρα πολύ(είχε ανεβάσει μια μέχρι τη μύτη νομιζω, κάποτε , λολ)απάντησε στα εξης:1) περιοχή 2)τι φορούσα3) αν ήταν τα μαλλιά μου κατω ή κότσο. υπόσχομαι να σου απαντήσω με απόλυτη ειλικρινια για το αν έζησες αυτή την ιστορική στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Με απόλυτη επιτυχία η αναβίωση του τοπικού εθίμου της Πιπερούς στην Ιερισσό Το έχουν χάσει εντελώς οι Γαλάτες. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται, λένε στο χωριόμ. Και οι άλλοι με την Πιπερού ναούμ. Εντωμεταξύ, η πιπερού ήταν μια φάση, ένα έθιμο-Βουντού-μπλακ μάτζικ ξερωγώ, και καλά για να φέρουν βροχή όταν έπεφτε ξηρασία. Φέτος που γαμήθηκε να βρέχει όλον τον ιούνιο, αυτοί θυμήθηκαν να αναβιώσουν την Πιπερού. Ε καλό εεεεε; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 απάντησε στα εξης: 1) περιοχή 2)τι φορούσα3) αν ήταν τα μαλλιά μου κατω ή κότσο. υπόσχομαι να σου απαντήσω με απόλυτη ειλικρινια για το αν έζησες αυτή την ιστορική στιγμή. 1)oμονοια-χοντος 2)σορτσακι 3)κοτσος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μαλακά εγώ ήμουν!!! που ήσουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 έχει το Notebook στον alpha... κάποιες ταινίες πρέπει να τις κάνουν ban για too emotional Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 μαλακά εγώ ήμουν!!! που ήσουν? πρεπει να με ειδες και εσυ γιατι κοιταξα αδιακριτα , ησουν μπροστα απο το ασανσερ στο ισογειο. ενας ψιλος με τσαντα, μπλε σκουρα μπλουζα =p #ωραιαταλεω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις