Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμετος σκετος το μεγκα και οι γραφικοι στην ομονοια. Να δεις που αν περασει η Εθνικη στους 8 μεχρι κ 3ο μνημονιο θα περασουν κ οι αλλοι θα πανηγυριζουν! Νεαπολη παντως κιχ δεν ακουστηκε κ ποιος τολμαει αλλωστε με τοσους ρωσους! :P

Νεάπολη; Τι, έχει και Νεάπολη η Αθήνα; Πφφφ, σε λίγο και Λευκό Πύργο θα χτίσουν...

Θεσσαλονικη ρε, γυρισα :P Αλλά νομιζω εχουν και οι Αθηνεζοι Νεαπολη, μας αντιγράφουν όπως με το μετρο.

• Moderators

Θεσσαλονικη ρε, γυρισα :P Αλλά νομιζω εχουν και οι Αθηνεζοι Νεαπολη, μας αντιγράφουν όπως με το μετρο.

Νεάπολη; Τι, έχει και Νεάπολη η Αθήνα; Πφφφ, σε λίγο και Λευκό Πύργο θα χτίσουν...

Νικαια. Στη Νικαια ειναι :P

Νομιζω είδα το γατοκοριτσο σήμερα...αν δεν ηταν το γατοκοριτσο γιατι δε θυμάμαι αν εχει ανεβάσει φουλ face φωτογραφία στο φωτοθρεντ , ηταν μια που μέχρι τη μύτη της έμοιαζε παρα πολύ(είχε ανεβάσει μια μέχρι τη μύτη νομιζω, κάποτε , λολ)

απάντησε στα εξης:

1) περιοχή

2)τι φορούσα3) αν ήταν τα μαλλιά μου κατω ή κότσο. υπόσχομαι να σου απαντήσω με απόλυτη ειλικρινια για το αν έζησες αυτή την ιστορική στιγμή.

Με απόλυτη επιτυχία η αναβίωση του τοπικού εθίμου της Πιπερούς στην Ιερισσό

Το έχουν χάσει εντελώς οι Γαλάτες. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μουνί χτενίζεται, λένε στο χωριόμ. Και οι άλλοι με την Πιπερού ναούμ. Εντωμεταξύ, η πιπερού ήταν μια φάση, ένα έθιμο-Βουντού-μπλακ μάτζικ ξερωγώ, και καλά για να φέρουν βροχή όταν έπεφτε ξηρασία. Φέτος που γαμήθηκε να βρέχει όλον τον ιούνιο, αυτοί θυμήθηκαν να αναβιώσουν την Πιπερού. Ε καλό εεεεε;

• Like 2

απάντησε στα εξης:

1) περιοχή

2)τι φορούσα3) αν ήταν τα μαλλιά μου κατω ή κότσο. υπόσχομαι να σου απαντήσω με απόλυτη ειλικρινια για το αν έζησες αυτή την ιστορική στιγμή.

1)oμονοια-χοντος

2)σορτσακι

3)κοτσος

μαλακά εγώ ήμουν!!! που ήσουν?

πρεπει να με ειδες και εσυ γιατι κοιταξα αδιακριτα :P  , ησουν μπροστα απο το ασανσερ στο ισογειο.

ενας ψιλος με τσαντα, μπλε σκουρα μπλουζα  =p

#ωραιαταλεω.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...