cthulhucarbide Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά με τον αδερφό της. Αλλά τρίτο παιδί; Βγήκε νορμάλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ΤΙ εννοεις κυοφορεί τον γιο της και ανιψιο της μαζί; ΑΥΤΗ ΕΔΩ, είναι κόρη-γυναίκα. Με το παιδί της είναι KAI αδέρφια KAI είναι και παιδί της KAI είναι και μάνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 τους σιχάθηκα ένα παραπάνω. άισιχτίρι. "Yes..., let the hate flow through you" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 με μπέρδεψε το μαζί τεσπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 "Yes..., let the hate flow through you" έχουν ανοίξει το μαγαζί του μπαμπά μου 35 φορές. έχει περάσει μέσα μου χρόνια τώρα το μίσος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 δε θα ήθελα για κανένα λόγο να ειμαι γυναίκα και να πρέπει να γεννάω πάντως α αν και σκέφτομαι τη φάση που θες να χέσεις για ώρες και δεν έχεις τουαλέτα και τελικά χέζεις , αυτή η αίσθηση ειναι υπέροχηφαντάζομαι με το παιδί που οπως κ να το κάνουμε ειναι πολυ μεγαλύτερο κ η αίσθηση του φλούπ ξεμπούκωσα θα ειναι ακόμα καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτη η μλκια που ποσταρουν κατι στο fb (συνηθως βιντεο), πατας να δεις τι ειναι και σου λεει "κανε λαηκ για να δεις το περιεχομενο" δεν παλευεται. Οχι ρε δε θα κανω λαηκ. Αν δεν εχω ξενερωσει και δεν εχω χασει ενδιαφερον για το βιντεο και αυτον που το ποσταρε, θα κανω copy τον τιτλο και paste στο γουγλη και θα το βρω απο αλλου. Ελεος να πουμε με τους ζητιανους του like. "Δε σας αρεσει η σελιδα μας? Δεν ενδιαφερεστε καν για την υπαρξη της? Χεστηκαμε Eμας το μονο που μας καιει ειναι μας δωσετε το like σας. Δε μας ενδιαφερει αν εχουμε ενδιαφερον περιεχομενο. Μας ενδιαφερει μονο να αποκτησουμε το like με καθε τροπο. Θα το απαιτησουμε. Θα σας παρακαλεσουμε. Θα σας κοροιδεψουμε λεγοντας σας πως αν το δωσετε θα φορτωσει πιο γρηγορα η σελιδα. Θα το καμουφλαρουμε ως X button. Δεξι κλικ->κώδικας της σελιδας->ctr+f αναζήτηση για "YouTube" .Βρίσκεις το λινκ και το βλέπεις,ούτε λαικ ούτε τπτ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ρατσιστές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 nikots ωραια η παρομοιωση. βαλ, τι μαγαζι εχετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 παίζει αύριο το πρωί να φτιάξω καφέ και να παίξω isolation. #good stuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μετά την Πολωνία μου επιτέθηκε η Σουηδία (μέσω couchsurfing), εάν δεν έχετε νέα μου σε λίγες ημέρες, thanx for all the fish. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Λογικά με τον αδερφό της. Αλλά τρίτο παιδί; Βγήκε νορμάλ? Εμένα το μυαλό πήγε με τον θείο της... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ^ Τότε θα ήταν γιος και ξάδερφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 koutsombolio mode on/ Και που λετε, χαζευεις τις φωτο της χ και λες καλο κομματι τσιμπησε. https://www.dropbox.com/s/bd9db78mpzksx2p/1.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/v9nzwda1g6p1ezb/2.png?dl=0 ώσπου βλεπεις αυτο και καταλαβαινεις..... https://www.dropbox.com/s/k4k2cpasx04i4vt/xaxa.png?dl=0 koutsombolio mode off/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις