Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 tickets στην ουρα της ομαδας, 3 στη δικη μου, και δε μπορω να κανω τιποτα για κανενα απο αυτα.

Βαρεμάρα mode και δε λενε οι άλλοι να ξεκουνησουν να παμε για φαγητο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators

Αυτη η μλκια που ποσταρουν κατι στο fb (συνηθως βιντεο), πατας να δεις τι ειναι και σου λεει "κανε λαηκ για να δεις το περιεχομενο" δεν παλευεται. 

Οχι ρε δε θα κανω λαηκ. Αν δεν εχω ξενερωσει και δεν εχω χασει ενδιαφερον για το βιντεο και αυτον που το ποσταρε, θα κανω copy τον τιτλο και paste στο γουγλη και θα το βρω απο αλλου.

Ελεος να πουμε με τους ζητιανους του like. 

"Δε σας αρεσει η σελιδα μας? Δεν ενδιαφερεστε καν για την υπαρξη της? Χεστηκαμε :D Eμας το μονο που μας καιει ειναι μας δωσετε το like σας. Δε μας ενδιαφερει αν εχουμε ενδιαφερον περιεχομενο. Μας ενδιαφερει μονο να αποκτησουμε το like με καθε τροπο. Θα το απαιτησουμε. Θα σας παρακαλεσουμε. Θα σας κοροιδεψουμε λεγοντας σας πως αν το δωσετε θα φορτωσει πιο γρηγορα η σελιδα. Θα το καμουφλαρουμε ως X button. Αλλα ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ"

Σιχτιρ

κολλησε ο δικαρτος κινεζος μου...

#ιδρωσα

Σπερες

Συμβαινει ακομα και στους κορεατες αν το εχεις ανοιχτο για μερες ξερωγω

• Like 3

Αυτη η μλκια που ποσταρουν κατι στο fb (συνηθως βιντεο), πατας να δεις τι ειναι και σου λεει "κανε λαηκ για να δεις το περιεχομενο" δεν παλευεται. 

Οχι ρε δε θα κανω λαηκ. Αν δεν εχω ξενερωσει και δεν εχω χασει ενδιαφερον για το βιντεο και αυτον που το ποσταρε, θα κανω copy τον τιτλο και paste στο γουγλη και θα το βρω απο αλλου.

Ελεος να πουμε με τους ζητιανους του like. 

"Δε σας αρεσει η σελιδα μας? Δεν ενδιαφερεστε καν για την υπαρξη της? Χεστηκαμε :D Eμας το μονο που μας καιει ειναι μας δωσετε το like σας. Δε μας ενδιαφερει αν εχουμε ενδιαφερον περιεχομενο. Μας ενδιαφερει μονο να αποκτησουμε το like με καθε τροπο. Θα το απαιτησουμε. Θα σας παρακαλεσουμε. Θα σας κοροιδεψουμε λεγοντας σας πως αν το δωσετε θα φορτωσει πιο γρηγορα η σελιδα. Θα το καμουφλαρουμε ως X button. Αλλα ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ"

Σιχτιρ

Συμβαινει ακομα και στους κορεατες αν το εχεις ανοιχτο για μερες ξερωγω

απο τον αυγουστο το ειχα ανοικτο.

ουφ

• Like 2

• Moderators

απο τον αυγουστο το ειχα ανοικτο.

Ελα σοβαρα τωρα

Επισης σχετικα με τις κωλοσελιδουλες που εκραζα πριν, δεν ειναι τυχαιο που εχουν κατι εμετικα ονοματα τυπου: Τα αστερια ειναι τα διαμαντακια της ψυχης, Το παρεακι της καλης διαθεσης, Η ψυχη των μικρων πραγματων και λοιπα ρομαντικομπλιαξ πομπωδη :P

Ελα σοβαρα τωρα

μα, απο τοτε που μου ηρθε ειναι ανοιχτο...

επισης

twittar

in other news

δεν βρισκω μεταχειρισμενες u2311. Βασικα δεν βρισκω καινουργια dell u23 για να δω που βρισκονται οι τιμες...

wtf?

• Like 1

• Moderators

@στορμ με τι κάθεσαι κι ασχολείσαι ρε >.>

Που βρισκω το χρονο και ασχολουμαι με οτιδηποτε ειναι το θεμα :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...