Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

υγ.εμαθα οτι υπαρχουν γελοιοι που χρεωνουν 5 ανα εκτυπωση για τον ενφια :mellow: οτι ναναι πραγματικα..αλλα βρίσκουν και τα κανουν..

Μου το ελεγε ενας φιλος μου λογιστης ότι επειδη τους ερχονται συνεχεια για τετοιες εκτυπώσεις δεν μπορουν να κανουν τη δουλεια τους για τους τρώει πολλες ώρες αυτό το πράγμα, όπως και μελάνι :P και εχουν ζητησει από το αφεντικο να βάλει χρέωση στην εκτύπωση έστω 1 ευρώ για να λιγοστεψει ο κοσμος που πηγαινει. 

Δημοσ.

Προγραμμα οαεδ λεει 400ωρες απασχοληση για 3 μηνες και μετα το 25% προσλαμβάνεται υποχρεωτικά για 2 μηνες.. λολ. αναπτυξη. 

• Like 1
Δημοσ.

Προγραμμα οαεδ λεει 400ωρες απασχοληση για 3 μηνες και μετα το 25% προσλαμβάνεται υποχρεωτικά για 2 μηνες.. λολ. αναπτυξη. 

Ναι καπου το διάβασα κι εγώ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ λεει.

εμενα μου αρεσει το καινουργιο που ειναι για 29 και πανω και θα δωσει βαση σε ανθρωπους χαμηλων προσόντων.

Μεταφραση

σε παιρνω για 5 μηνες και δεν σου μαθαινω τπτ επειδη και δεν υπαρχει χρονος αλλα και επειδη θα ξαναερθεις με ενα αλλο προγραμμα.

#fabulous 

Δημοσ.

Και που λετε απο αύριο αρχίζει η χρέωση στο νερό στην Ιρλανδία, μεχρι στιγμής ήταν δωρεαν.

Σήμερα τελευταία μέρα μπάνιο στο σπίτι, απο αύριο θα κάνω στη δουλειά.

Δημοσ.

Τι δηλαδή, επειδή δεν είμαστε ΒΠ πρέπει να υποφέρουμε ζώντας στον μεσαίωνα;

Αν ζουσες ΔΠ θα ειχες αλλη αποψη για τον μεσαιωνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...