Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλώς την νένυα. Σήμερα τελείωσε το Σ/Κ της προηγούμενης εβδομάδας; Ε ΝΕΝΥΑ; Ε;

Άντε ρε υπερβολικέ! Απ'την Παρασκευή έλειπα και γύρισα χθες.

Λίγη άπλα καλό κάνει ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είμαι πολύ συγκινημένος, μας φτιάχνουνε ποδηλατόδρομο. Η μέρα ξεκίνησε τέλεια, μόνο που είδα μια αναίσθητη hipstερού να τον καταπατά με το ποδήλατο της φρέσκο-φρέσκο (ακόμα με άσφαλτο είναι) και αναρωτήθηκα που βαδίζουμε (ή και κάνουμε πετάλι) αν για κάθε θετικό σημάδι ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού πληρώνουμε με χάος και αναρχία. Πραγματικά, ντροπή.

• Like 1

Πως; Αφου η μεσογειων παλι γεματη ηταν

http://www.thepressproject.gr/article/67303/Meionetai-o-plithusmos-tis-xoras

Σπερες

Μου έκοψε 100 ευρώ ο ξεφτίλας

απο που ρει;

Είμαι πολύ συγκινημένος, μας φτιάχνουνε ποδηλατόδρομο. Η μέρα ξεκίνησε τέλεια, μόνο που είδα μια αναίσθητη hipstερού να τον καταπατά με το ποδήλατο της φρέσκο-φρέσκο (ακόμα με άσφαλτο είναι) και αναρωτήθηκα που βαδίζουμε (ή και κάνουμε πετάλι) αν για κάθε θετικό σημάδι ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού πληρώνουμε με χάος και αναρχία. Πραγματικά, ντροπή.

εγω θα παω φυλακη επειδη θ πλακώσω ποδηλάτη.περιστατικο λιγων ημερων:

παω να περασω το δρομο με καραμπαμ κοκκινο για αμαξια και γρηγορη για παρτη μ.ενω περναω το δρομο βλεπω ποδηλάτησα που αντι να κοιταζει το φαναρι ή το δρομο κοιταζει εμενα(κανεις αλλος δεν τολμαει να περασει το δρομο). η κοπελια με το ύφος του τρομαγμενου ελαφιου παει καρφι απανω μου και της διχνω το φαναρι.φτανω στο αλλο πεζοδρομιο και η τυπισα μονο τα κλαματα που δν ειχε βαλει.ρε μαλακες!τοσο δυσκολο ειναι να καλαβετε κοκκινο-σταματα,πρασινο-ξεκινα??αν ειναι δυνατον!

υγ.εμαθα οτι υπαρχουν γελοιοι που χρεωνουν 5 ανα εκτυπωση για τον ενφια :mellow: οτι ναναι πραγματικα..αλλα βρίσκουν και τα κανουν..

άσκηση παρμενίων 2014 άυριο παιδιά

μην φρικάρετε αν ακούσετε την σειρήνα

αν ειναι πριν απο τις εντεκα δεν θα ακουσω τιποτα..

ο ποδηλατοδρομος σας μαρανε ζωα

Τι δηλαδή, επειδή δεν είμαστε ΒΠ πρέπει να υποφέρουμε ζώντας στον μεσαίωνα;

άσκηση παρμενίων 2014 άυριο παιδιά

μην φρικάρετε αν ακούσετε την σειρήνα

11:00 θα χτυπήσουν λέει, για 60 δεύτερα και 11:05 σήμανση λήξης για άλλα 60. Ατυχές, καθώς χρειάζομαι ένα δυνατό ξυπνητήρι. Θα στείλω σήμα στον Brickoman να χτυπήσει 0600.

Πως; Αφου η μεσογειων παλι γεματη ηταν

http://www.thepressproject.gr/article/67303/Meionetai-o-plithusmos-tis-xoras

Θάνατοι 2013

57.627 άντρες - 54.167 γυναίκες

Μέση ηλικία κατά τον θάνατο 2013

75.25 άντρες - 80.85 γυναίκες

Γάμοι 2013

αύξηση 3,11%

Δυστυχώς χάνουμε τη μάχη.

εγω θα παω φυλακη επειδη θ πλακώσω ποδηλάτη.περιστατικο λιγων ημερων:

παω να περασω το δρομο με καραμπαμ κοκκινο για αμαξια και γρηγορη για παρτη μ.ενω περναω το δρομο βλεπω ποδηλάτησα που αντι να κοιταζει το φαναρι ή το δρομο κοιταζει εμενα(κανεις αλλος δεν τολμαει να περασει το δρομο). η κοπελια με το ύφος του τρομαγμενου ελαφιου παει καρφι απανω μου και της διχνω το φαναρι.φτανω στο αλλο πεζοδρομιο και η τυπισα μονο τα κλαματα που δν ειχε βαλει.ρε μαλακες!τοσο δυσκολο ειναι να καλαβετε κοκκινο-σταματα,πρασινο-ξεκινα??αν ειναι δυνατον!

Ναι, αλλά σκέψου ότι είναι και γυναίκα και ποδηλάτης... Προφανώς και δεν ήσουν η πρώτη, ούτε η μόνη που την έκραξε εκείνη τη μέρα. Έπρεπε να δείξεις κατανόηση.

*Εν τω μεταξύ πολιτικοί κύκλοι σίγουρα μας διαβάζουν, όχι μόνο το topic της Αμφίπολης, αλλά γενικά ολόκληρο το section. Θυμηθείτε το thread περί συμμοριών ανηλίκων μου μετατράπηκε σε gypsy bashing, τα posts του ύποπτου le black rabbit... Και αύριο παίζει ο Θρύλος στη Σουηδία, προερχόμενος από ήττα στον Ατρόμητο που έφερε τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση. Ξεκάθαρη προβοκάτσια.*

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...