mary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 περιμενω εδω ΚΑΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ να ανοιξει η σελιδα. Ε ρε γελιο που θα πεσει οταν βγει λάιβ το σάιτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 περιμενω εδω ΚΑΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ να ανοιξει η σελιδα. Ε ρε γελιο που θα πεσει οταν βγει λάιβ το σάιτ. Dare I ask ποια σελίδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 5 θεσεις για 700 ατομα.. Ασταδιαλα ρε που εχασα και τη μερα μου με τη συνεντευξη.. Σιχτιρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Dare I ask ποια σελίδα; το δοκιμαστικο για το νεο σάιτ του merimobiles 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=_u0OTDk0sCQSons of the gods today we shall dieOpen Valhalla's doorLet the battle begin with swords in the windHail Gods of War !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Τέτοια μύτη και σουτ έχουν λίγοι. ^^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 πηγε 12 τι διαολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 πηγε 12 τι διαολο Καλώς ήρθατε στη ζώνη του λυκόφωτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ρε μαλάκα σλιπνοτ το tdkr είναι για τον πούτσο. Μόνο η seline άξιζε. Τι να κλάσει ο μπεην μπροστα σε αυτόν εδώ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Επεσα για ύπνο και σε 10 λεπτά ξύπνησα ειχα δει αυτό κ ειπα να το γράψω μη το ξεχάσω ξέρω οτι θέλετε να το διαβάσει κάποιος η όχι δε ξέρω πάω για΄υπνο πάλι άντε στα τέσσερα οι εχθροί μου το πουλι μου σα την πέτρακελαηδάνε σα πουλιά μα τα πουλιά τους μολύβια μπροστά στην πέτραψαλίδι μολύβι χαρτί σε σπάω σαν καρύδι μη ρωτάς το γιατί στο τέλος το φτάνω αράζω κ σκάω ενα έτσι κ αλλιώς κ κοτέτσι με κόκορες κόκορες γιναμε έτσι βρωμιά αλητεία κ κιλά η μαλακία μπισ φισ φισ ΚΑΠΤΕΝ ΦΥΣΤΙΚΗΣ ΖΙΙΙΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧ γκαλνύχτα! ¨:3 :3 ΠΑΝΑΙΑΜ ΔΟΥΔΟΥΝΙΑΜ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ρε μαλάκα σλιπνοτ το tdkr είναι για τον πούτσο. Μόνο η seline άξιζε. Τι να κλάσει ο μπεην μπροστα σε αυτόν εδώ: Ο Nolan και στις 3 ταινίες προσπάθησε να εισάγει ρεαλισμό στο σύμπαν του Batman και δεν εγκλωβίστηκε σε κλασσικές κομιξοειδείς υπερβολές όπως η παραπάνω. Η catwoman ήταν πράγματι πολύ δυνατή, ειδικά αν σκεφτείς ότι οι περισσότεροι μόλις άκουσαν ότι castάρανε την Hathaway κράζανε. Όπως και να έχει, ο Bane δεν ήταν ο κύριος ανταγωνιστής σε αυτή την ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σύμφωνοι για τον ρεαλισμό αλλά εγώ είμαι του μπάρτον παιδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Σύμφωνοι για τον ρεαλισμό αλλά εγώ είμαι του μπάρτον παιδί. Και εγώ με αυτές τις 2 μεγάλωσα. Σίγουρα δεν τις θεωρώ τόσο κακές όσο λένε, ήταν απλά full Burton και ο Keaton ήταν πολύ καλή επιλογή, απλά δεν ξέρω κατά πόσο στέκονται αξιόλογα στο σήμερα. Οι νεότερες πιστεύω -και σαν άτομο που δεν ψάχνεται με τέτοια comics- θα παραμείνουν πιο φρέσκες και σε 10-20 χρόνια ας πούμε. Επίσης η καλύτερη ταινία του Burton είναι το Ed Wood, είμαι απόλυτος σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις