Chrisxxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει δοκιμασει ποτε κανεις να μαγειρεψει φακες με φασολια η και με ρεβυθια ολα μαζι στην ιδια κατσαρολα; Οσπρια ειναι ολα, ποσο ασχημο μπορει να γινει; Εγω θα ηθελα να το δοκιμασω παντως, πιστευω θα ηταν καλο. Ειχε κυκλοφορήσει μια συσκευασια που τα είχε ολα μεσα. Διαφορα είδη φακών, φασολιών, ρεβύθια, φαβα κλπ. Τα αφηνες όση ώρα χρειαζόταν για να ψηθεί και το πιο αργό από τα όσπρια, άλλα χύλωναν, άλλα ήταν οκ και γενικά εβγαινε ένα ωραίο αποτέλεσμα.
Razor_7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δε τον ξερω αυτον τον Γκρού. Αλλά της μοιαζει. Ξερω τον άλλο Γκρού. με τέτοιο άβαταρ αυτό έλειπε να μην τον ξέρεις Ιν αδερ νιούζ Μου τη δίνουν οι γκόμενες που ουρλιάζουν στο σεξ... .. . . . . Μου έχουν κάψει τέσσερα ηχεία!! 1
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Αντε παντρευτηκε και ο Ζοοορζ στη Βενετια. Άλλος ένας playa χάθηκε για πάντα, μια μαύρη μέρα για κάθε 35άρα+.
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος ζορζ ρε φαγκοτς; Ο σωσίας του Νικοπολίδη μωρέ φεντοριανέ. ^ενος λεπτου σιγη;
Valerie_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει να έχω πολύ μπάζογουστο για να μην μου αρέσει ο μπράντ ο κλούνει κλπ.
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 ^ενος λεπτου σιγη; Έναν nespresso της παρηγοριάς εις μνήμην.. 2
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 in other news την ειχα καταβρει με το endnote αρχειο που ειχε το books.google αλλα τωρα χρειαζομαι articles πρεπει να τα γραφω manual... #sadblackbear Γατάκι, χρησιμοποίησε τονsearch engine του, μάλλον η library of congress θα σε καλύψει...
viper2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Γατάκι, χρησιμοποίησε τονsearch engine του, μάλλον η library of congress θα σε καλύψει...
Razor_7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Ο σωσίας του Νικοπολίδη μωρέ φεντοριανέ. Πριν την πλαστική ή μετά? after years
whodatinsomniaK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει search σε online databases, βάζεις συγγραφέα χρονιά και σου βρίσκει τα πλήρη στοιχεία του άρθρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις