black_rabBiT Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρά είναι. ας κρύωσει κι άλλο. δεν έχω βάλει μπλούζα ακόμα! ελεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 για πες μια τιμη για τη ντελ οσα λεει η πιατσα, -καποια ευρω κανει κρυο. ημουν πανω στην μηχανη και γυρισα σπιτι για να βαλω jacket & gloves on that note βρεχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 οχιιιιιιι!!! αμα κανει αλλο κρυο θα αναγκαστω να κατεβασω παντελονια,ζακετες μλκιες κτλ.. ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! υγ εχει 16 και νιωθουμε 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 οσα λεει η πιατσα, -καποια ευρω Δεν ξέρω πόσα λέει η πιάτσα. Διψηφιο μεχρι 20 ας πουμε; Πες ρε μια τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω πόσα λέει η πιάτσα. Διψηφιο μεχρι 20 ας πουμε; Πες ρε μια τιμη. δεν ξερω ρει, δεν το εχω ψαξει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 AXAXAXAXA https://www.facebook.com/video.php?v=744154362309756&fref=nf Ίδιοι είστε όλοι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μόνο εγώ παίζει να μην έχω τουητερ τελικά. Και η μλκια ειναι πως δεν εχω καταλάβει ακριβώς τη χρησιμότητα του. Μην με φάτε πληζ ειναι ονεστ απορια. Ούτε εγώ έχω, νιώθω ότι σαν concept είναι ενδιαφέρον, αλλά έφαγε abuse από τους χρήστες και αποτελεί απλά μια εναλλακτική για όταν δεν μπορούν να πάνε στα κανάλια οι... γκούχουΆδωνιγκούχου και μια χρονοσκοτώστρα για τους απλούς χρήστες, ειδικά στη δουλειά. Το μόνο social που αξίζει και χρησιμοποιώ είναι το MeowMeowBeenz. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το ρεντιτ δεν είναι σοσιαλ ρε γιωτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Το ρεντιτ δεν είναι σοσιαλ ρε γιωτα; Ε δεν το έβαλα μέσα στα γνωστά τώρα, άμα μέτραγα και τα διάφορα boards... Έτσι κι αλλιώς στο reddit lurkάρω ελάχιστα, δεν το χρησιμοποιώ και τόσο. Εσύ έχεις account; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι. Αφού είναι το front page of the internet. Το έχω βάλει και για home page. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.techgear.gr/fake-fb-fake-facebook-profile-examiner-chrome-extension-92720/ Δελαπόρτας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι. Αφού είναι το front page of the internet. Το έχω βάλει και για home page. HAHAHAHAHA, funny cat pictures! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ισχυει οτι το twitta εχει γεμισει αριστερους που βαριεσαι να κανεις Mute, ειδκα οταν γραφουν για #junta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ρε βάιπερ ποιους ακολουθείς πια,εμένα σπάνια μου βγάζει τέτοια στα ρτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ρε βάιπερ ποιους ακολουθείς πια,εμένα σπάνια μου βγάζει τέτοια στα ρτ they follow me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις