Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω ρε πούστη διαβάζεις τα θέματα, ανεργίες, δραχμές, ευρώ, 6.3 εκ. πεινάνε. αι σιχτιρια βαρεθηκα

Απο τότε που σταμάτησα να διαβάζω ελληνικα βρήκα την υγεία μου...

#installgentoo

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έλυσα ένα μυστήριο

tumblr_mabtikwjgg1qjp4z6o1_500.gif

The Center of Disease Control, which is headquartered in Atlanta, has released a statement saying the trial vaccine for the deadly Ebola virus will only work on those with white skin.

In an excerpt from the statement, the government agency stated, “Early tests of an experimental drug, which would effectively combat the spread of Ebola, have proved successful only in those with white skin — We are working diligently to improve the sample to be able to help all those who are in need.”

original.jpg?w=600&h

• Like 1
Δημοσ.

πω ρε πούστη διαβάζεις τα θέματα, ανεργίες, δραχμές, ευρώ, 6.3 εκ. πεινάνε. αι σιχτιρια βαρεθηκα

Εσύ δεν έλεγες για τα νέα εισητήρια?

Δημοσ.

έρχομαι στη μάνα μετά από έξι μήνες.. τι φαγητο θες να σου κάνω;  φακές. με κοιτάει περίεργα. τι άλλο; και ρεβύθια. είσαι άρρωστη;;

άντε να της εξηγήσω πως σαν το φαγητό της μαμάς δεν έχει.

Δημοσ.

εγω ζηταω κεφτεδακια. οταν λεμε κεφτεδακια εννοουμε να χορτασω. οταν λεμε να χορτασω , ε βαζει 2 κιλα κιμα για να μεινει και κατι να φαει ο πατερας μου.

• Like 1
Δημοσ.

Και ο duchbag of the day is.....me.

Σε χώρο συνεδρίων κάθομαι δίπλα σε μια κοπέλα,Κινέζα όπως αποδείχτηκε μετά, που νομίζω ότι είναι μια κορεάτισσα από το work group(που είμαστε αρκετό καιρό μαζί),της λέω τι κάνεις με τούτο το χ θέμα και μου λέει ότι δεν είναι αυτή που νομίζω,αλλά ανήκει σε άλλο τομέα. :mellow:

Pockerface,κοκκίνισμα μια συγνώμη μέσα από τα δόντια και αλλάζω θέση άρον άρον.

Το ωραίο είναι ότι ποτέ πριν δεν είχα πρόβλημα με τους ασιάτες συναδέλφους και τώρα θα μου βγει η φήμη για το ότι δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω....

Θα σου πω ενα κολπο για να την ξεχωριζεις....

Αμα ειναι ασχημη, ειναι κινεζα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Θα σου πω ενα κολπο για να την ξεχωριζεις....

Αμα ειναι ασχημη, ειναι κινεζα.

Qfe.

Και αν ειναι ντελικατη και ομορφη ειναι Γιαπωνέζα. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...