cthulhucarbide Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό το μπουρδελάκι το μετέο πρέπει να γίνει κάτι και μετά να μας το πει; Ένα 12ωρο πιο πριν δεν μπορεί να κάνει πρόγνωση; Δηλαδή τι, έχουν ένα άτομο στα γραφεία τους που βγάζει το κεφάλι από το παράθυρο και διορθώνει σε πραγματικό χρόνο τις μαλακίες που έγραψαν την προηγούμενη μέρα; 1
viper2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιτά να δεις που θα κλειδωθουμε μεςα με αυτη την βροχή...
Valerie_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το Ποσειδών πέφτει μέσα στον καιρό, στην βροχή κυρίως 2
gatokoritso Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Holy shit just got real.. http://www.thousandnews.gr/provalomena-banner/86567-ethapsan-zontani-45xroni-gynaika-stin-peraia.html
thomasG4 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Το Ποσειδών πέφτει μέσα στον καιρό, στην βροχή κυρίως Επιβεβαιώνω για το Ποσειδών. Είναι το μόνο που πέφτει τόσο κοντά, σε σχέση με τα άλλα. 1
LongTom Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και ο duchbag of the day is.....me. Σε χώρο συνεδρίων κάθομαι δίπλα σε μια κοπέλα,Κινέζα όπως αποδείχτηκε μετά, που νομίζω ότι είναι μια κορεάτισσα από το work group(που είμαστε αρκετό καιρό μαζί),της λέω τι κάνεις με τούτο το χ θέμα και μου λέει ότι δεν είναι αυτή που νομίζω,αλλά ανήκει σε άλλο τομέα. Pockerface,κοκκίνισμα μια συγνώμη μέσα από τα δόντια και αλλάζω θέση άρον άρον. Το ωραίο είναι ότι ποτέ πριν δεν είχα πρόβλημα με τους ασιάτες συναδέλφους και τώρα θα μου βγει η φήμη για το ότι δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω....
Pantelwolf Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 ^honest mistake κατα τα αλλα βαριεμαι και ακομη με ποναει η πλατη. σκατα.
viper2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και ο duchbag of the day is.....me. Σε χώρο συνεδρίων κάθομαι δίπλα σε μια κοπέλα,Κινέζα όπως αποδείχτηκε μετά, που νομίζω ότι είναι μια κορεάτισσα από το work group(που είμαστε αρκετό καιρό μαζί),της λέω τι κάνεις με τούτο το χ θέμα και μου λέει ότι δεν είναι αυτή που νομίζω,αλλά ανήκει σε άλλο τομέα. Pockerface,κοκκίνισμα μια συγνώμη μέσα από τα δόντια και αλλάζω θέση άρον άρον. Το ωραίο είναι ότι ποτέ πριν δεν είχα πρόβλημα με τους ασιάτες συναδέλφους και τώρα θα μου βγει η φήμη για το ότι δεν μπορώ να τους ξεχωρίσω.... Μπέρδεψες Κινέζα με κορεατισσα; Tsktsktsk γειααααα Πουσερεψυχη. Που χάθηκες;
black_rabBiT Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 πω ρε πούστη διαβάζεις τα θέματα, ανεργίες, δραχμές, ευρώ, 6.3 εκ. πεινάνε. αι σιχτιρια βαρεθηκα
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 καλά κ ο νεκροθάφτης με τους άλλους δεν ειχαν τρόπο να σπάσουν/ανοίξειουν την ταφόπλακα ? περίμεναν να έρθει συνεργείο να το ανοίξει ? οτι δηλαδή πόσο αέρα να ειχε εκει μέσα . wtf.. Grafeiocracy, grafeiocracy παντού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις