viper2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 και εκει που πηγαινω πατημενος, σβηνουν τα φωτα της λεοφορου. Ευτυχως που δεν ανοιξε το cd-mp3-ωφωνο και να παιξει το αποκατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Κάθομαι αμέριμνη και σερφάρω στο πισί ,ανοίγει η μάνα μου την πόρτα κρατώντας το κινητό της και μου λέει θέλω να μου βρεις και να μου βάλεις στο κινητό το τραγούδι των λε τζεμπελιν (εννοεί led zeppelin ) που είναι στο ρεφρέν ένα "αααααα ααααααα" μπαλάντα. παρατάει το κινητό και φεύγει. αν δεν ήμουν ιδια η μάνα μου θα ελεγα με υιοθέτησαν, βοηθεια να βρω το τραγουδι παιδιααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrollyFX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον αυτό εννοεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 όχι δεν είναι αυτό. ευχαριστώ όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrollyFX Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ρίξε ένα άκουσμα και στο Stairway to heaven,ίσως είναι εκείνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Aν δεν ειναι το Whole Lotta Love τσεκαρε το απο περπλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Χριστέ μου αυτό απο purple είναι. το έβαλα να το ακούσω και με το που πήγα στο ρεφρέν και άκουσα τα αααααα φώναξε από την κουζίνα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ χριστέ μου δεν μπορώ ζω μεγάλες στιγμές Ευχαριστώ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 To child in time να πούμε; Να μας γνωρίσεις τη μάνα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ασε ρε ραμπιτ τωρα θέλει να της το περασω και ηχο κλησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agrio.imeros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Να της πεις ότι αυτοί οι άγγλοι ξεπουπουλιάρηδες το έχουν κλέψει από τον Καρρά ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Νικοκ το γαλατάκι σου το ήπιες πριν πας για ύπνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Νικοκ το γαλατάκι σου το ήπιες πριν πας για ύπνο; μπα , δεν έχω εύκαιρο :"( και ειναι και η εποχη μου α ΠΡΙΤΣΑΛΑΩ!!! ":3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να αυτό ομάδα χακερ ιαπώνων μουσικών? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις