Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρε μπλακ πιο μπλακ και απο μαυρο. Ενα κωλοβελακι πανω δεξια στριφογυριστο, δε το βλεπεις;;;; ΠΑΤΑ ΤΟ το ρημαδι να δεις που θα σε παει. Να απορω ειναι......

Σορυ δεν ειμαι xaxz00rz σαν εσένα Μαίρη. Δεν το ήξερα. Συγχωρεσε με.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μια απ' τα ίδια μόνο που το αναβάλω. το παρήγορο είναι οτι βρήκα ένα παλικαρι με 5 ευρώ. Και πολλά είναι του λέω, πού οδεύει η κοινωνία μας.

Δεν είμαι καν σε θέση να καταγράψω τα shots fired, εδώ πρέπει να έρθει ο ΟΗΕ ή κυανόκρανοι του NATO.

Alien attack and nuclear weapons launched.

• Like 1

καλό Σ/Κ

στάσου μύγδαλα. πέμπτη είναι ακόμα, ποιο σ/κ.

/edit: Εν τω μεταξύ είδα τώρα, υπάρχει στίκυ για τις απάτες των νιγηριανών. Δεν τρώγεστε ρε.

Εγώ μια φορά που είχα κάνει 2 σφραγίσματα και με είχε πλακώσει στις αναισθητικές, πήγα μετά σε μία όσο κράταγε ακόμα το μούδιασμα, της λέω "Κοίτα πόσο σκληρός είμαι" και άρχισα να μασάω γυαλί. Λιποθύμησε. Μετά έπρεπε να ξαναπάω οδοντίατρο (και χειρουργό), αλλά άξιζε. Το potential είναι άπειρο Νίκο.

γω μια φορά έδωσα κουτουλιά σε ενα τοιχο καταλάθος και λιποθύμησα

μια άλλη φορά με χτύπησε ενα περιστρεφόμενο παιδικής χαράς στο πίσω μέρος του κεφαλιού και λιπουθύμησα 

αλλα να  μασήσω γιαλί όι , μονο μπαλκονόπορτα έχω κατεβάσει με μπουνιά 

Το αυτοκίνητο της google με τις κάμερες παρκάρει τα απογεύματα 3 τετράγωνα απο το σπίτι μου.

Ή μήπως είναι το αυτοοδηγούμενο; Μήπως του κάνουν τεστ στους ελληνικούς δρόμους για να είναι πιστοποιημένο για όλο τον πλανήτη;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...