Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όχι, θα κάτσω να μου τροχίζουν το δόντι έτσι και θα κάνω ξέπλυμα με jack daniel's αντί για νερό. Άμα βγάλω κιχ κατά τη διάρκεια θα σηκώνομαι για να φάω ξυλιά στον κώλο σαν τιμωρία, όπως στα batsu games.

1301421340934_4705949.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ που είχα κάνει εγχείρηση με ράμματα κανονικά σε φρονιμήτη, ήταν πάνω από το κεφάλι μου και η βοηθός του γιατρού η οποια δεν ξέρω αμα ήταν μαθητευόμενη; άσχετη; τέλος πάντων, κράταγε μια μαλακία στο στόμα μου και μάλλον ρουφούσε τα αίματα όσο ο γιατρός δούλευε. Και σε κάποια φάση της αρπάζει το χέρι και της λέει "ΕΔΩΩΩΩΩ". κατάπια τ' αρχίδια μου.

THEY ATE A 260 MILLION HALVA!

banter.jpg

Εγώ που είχα κάνει εγχείρηση με ράμματα κανονικά σε φρονιμήτη, ήταν πάνω από το κεφάλι μου και η βοηθός του γιατρού η οποια δεν ξέρω αμα ήταν μαθητευόμενη; άσχετη; τέλος πάντων, κράταγε μια μαλακία στο στόμα μου και μάλλον ρουφούσε τα αίματα όσο ο γιατρός δούλευε. Και σε κάποια φάση της αρπάζει το χέρι και της λέει "ΕΔΩΩΩΩΩ". κατάπια τ' αρχίδια μου.

wYYHYTU.jpg

• Like 1

όντως,γι αυτό καλύτερα πινελάκι και μίξη.

Ρε μην βάζετε μαλακίες.

Ελαφρά χρώματα.Τα έντονα δεν αρέσουν σε κανέναν.

βρε ας πάρει ένα τέτοιο http://3.bp.blogspot.com/-KvvFtVGERhE/Upjfdka--FI/AAAAAAAAa7Q/0KZosV3xLeM/s1600/matte_black_lipstick_mac_cosmetics_Kandee_Johnson.jpg

κι ας βάλει όποιο κόκκινο θέλει από πανω.

άμα είναι να κάνω μίξεις έχω κόκκινο κραγιόν και μαύρο λιπγκλος αλλά δεν έχω όρεξη ο σκοπός είναι να το βρω έτοιμο.τεσπα θα βρεθεί κάποια στιγμή...

<p>Αυτό που σκιάζουν τα χείλη με μαύρο-σκούρο χρώμα και ύστερα μοιάζουν με κώλο είναι το καλύτερο, πάντα cringeάρω.</p>

μλκα τρώμε κρατα ένα επίπεδο. μου βγήκε το γεμιστο από τη μύτη...

Ρε μην βάζετε μαλακίες.

Ελαφρά χρώματα.Τα έντονα δεν αρέσουν σε κανέναν.

Συμφωνώ.

νορμάλ χρώμα χωρίς γυαλάδα γιατί φιλάς τον άλλο και τον κάνεις σαν λούνα πάρκ με τα στρασάκια

• Like 1

μλκα τρώμε κρατα ένα επίπεδο. μου βγήκε το γεμιστο από τη μύτη...

Εδώ ο άλλος έγραψε ολόκληρο κατεβατό για την ανασκαφή στον τύμβο του Κυνόδοντα, εγώ θα την πληρώσω;

Αποχρώσεις του κόκκινου ftw. Εκτός απο τα εσώρουχα.

Χαλάς την πιάτσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...