Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι, θα κάτσω να μου τροχίζουν το δόντι έτσι και θα κάνω ξέπλυμα με jack daniel's αντί για νερό. Άμα βγάλω κιχ κατά τη διάρκεια θα σηκώνομαι για να φάω ξυλιά στον κώλο σαν τιμωρία, όπως στα batsu games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ που είχα κάνει εγχείρηση με ράμματα κανονικά σε φρονιμήτη, ήταν πάνω από το κεφάλι μου και η βοηθός του γιατρού η οποια δεν ξέρω αμα ήταν μαθητευόμενη; άσχετη; τέλος πάντων, κράταγε μια μαλακία στο στόμα μου και μάλλον ρουφούσε τα αίματα όσο ο γιατρός δούλευε. Και σε κάποια φάση της αρπάζει το χέρι και της λέει "ΕΔΩΩΩΩΩ". κατάπια τ' αρχίδια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 THEY ATE A 260 MILLION HALVA! banter.jpg Εγώ που είχα κάνει εγχείρηση με ράμματα κανονικά σε φρονιμήτη, ήταν πάνω από το κεφάλι μου και η βοηθός του γιατρού η οποια δεν ξέρω αμα ήταν μαθητευόμενη; άσχετη; τέλος πάντων, κράταγε μια μαλακία στο στόμα μου και μάλλον ρουφούσε τα αίματα όσο ο γιατρός δούλευε. Και σε κάποια φάση της αρπάζει το χέρι και της λέει "ΕΔΩΩΩΩΩ". κατάπια τ' αρχίδια μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 όντως,γι αυτό καλύτερα πινελάκι και μίξη. Ρε μην βάζετε μαλακίες. Ελαφρά χρώματα.Τα έντονα δεν αρέσουν σε κανέναν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως είναι κάποια απ'αυτές τις αποχρώσεις; http://www.dior.com/beauty/en_int/fragrance-and-beauty/makeup/lips/lipsticks/pr-lipsticks-Y0028623_F002862866-radiant-colour-hold-and-shine.html βρε ας πάρει ένα τέτοιο http://3.bp.blogspot.com/-KvvFtVGERhE/Upjfdka--FI/AAAAAAAAa7Q/0KZosV3xLeM/s1600/matte_black_lipstick_mac_cosmetics_Kandee_Johnson.jpg κι ας βάλει όποιο κόκκινο θέλει από πανω. άμα είναι να κάνω μίξεις έχω κόκκινο κραγιόν και μαύρο λιπγκλος αλλά δεν έχω όρεξη ο σκοπός είναι να το βρω έτοιμο.τεσπα θα βρεθεί κάποια στιγμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό που σκιάζουν τα χείλη με μαύρο-σκούρο χρώμα και ύστερα μοιάζουν με κώλο είναι το καλύτερο, πάντα cringeάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αποχρώσεις του κόκκινου ftw. Εκτός απο τα εσώρουχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Αυτό που σκιάζουν τα χείλη με μαύρο-σκούρο χρώμα και ύστερα μοιάζουν με κώλο είναι το καλύτερο, πάντα cringeάρω.</p> μλκα τρώμε κρατα ένα επίπεδο. μου βγήκε το γεμιστο από τη μύτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε μην βάζετε μαλακίες. Ελαφρά χρώματα.Τα έντονα δεν αρέσουν σε κανέναν. Συμφωνώ. νορμάλ χρώμα χωρίς γυαλάδα γιατί φιλάς τον άλλο και τον κάνεις σαν λούνα πάρκ με τα στρασάκια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μλκα τρώμε κρατα ένα επίπεδο. μου βγήκε το γεμιστο από τη μύτη... Εδώ ο άλλος έγραψε ολόκληρο κατεβατό για την ανασκαφή στον τύμβο του Κυνόδοντα, εγώ θα την πληρώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 απο τα καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Αποχρώσεις του κόκκινου ftw. Εκτός απο τα εσώρουχα. Χαλάς την πιάτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ε τι ρε παίκτη, μαύρο στόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεφεύγουμε...anyway 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ωραίο πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις