nicoc89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 μπλιαξ ρε τα δοντια μου ηταν καθαρά παντού εκτός απο το κάτω μέρος των μεσαίων 2 κάτω δοντιών που ειχαν πέτρα στο κάτω μέρος δε φαινόταν , αλλα κατάλαβα οτι ειχε πολύ μετά απο αυτό που μ έκανε κ όσο παιρνάει η ώρα τόσο χειρότερο το νιώθω πάω να φάω δε γαμιέται , πονάνε που πονάνε
nicoc89 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα ρε Νικο θέλω να πάω για καθαρισμο ρε φιλε. α και η συγκεκριμένη οτι κάνει πονάει 50% σε σχέση με άλλους , γενικά γιαυτό πήγα εκει επειδη ειναι καλή πονοκέφαλος απο τον πόνο πιες ενα μιλκο πάω να φάω καμια μακαρονάδα τι να το κάνω το μιλκο η τούρτα που ειναι στο ψυγείο τι θα κάνει που δεν μπορώ να φάω ζάχαρη για λιγες ώρες???
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ μια φορά που είχα κάνει 2 σφραγίσματα και με είχε πλακώσει στις αναισθητικές, πήγα μετά σε μία όσο κράταγε ακόμα το μούδιασμα, της λέω "Κοίτα πόσο σκληρός είμαι" και άρχισα να μασάω γυαλί. Λιποθύμησε. Μετά έπρεπε να ξαναπάω οδοντίατρο (και χειρουργό), αλλά άξιζε. Το potential είναι άπειρο Νίκο.
TriLoBiTe Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 ηρθα απο οδοντίατρο μου λέει κάτσε , της λεω εδω? μου λέει δεν έχεις ξαναπάει σε οδοντίατρο ? οχι της λεω χμμμ για να δουμε , άνοιξε στοματάκι -α Dat!!! Dat lettah...! 1
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 η ανηψιά μου 2 χρονών δεν είναι ακόμα,το όνομα μου δεν μπορεί να το πει αλλά το θεία μια χαρά καθαρό καθαρό της βγαίνει. σφράγισμα με αναισθησία; τι ντιντίδες είστε εσείς ρε!
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ειναι τοσο ευκολο.το εχω ψαξει οι περισοτερες αποχρωσεις ή αγγιζουν πολυ στο φουξια/κερασι ή πολυ στο καφε. βαθυ βαρβατο μαυροκοκκινο σας μαυροδαφνη ενα πραγμα δεν το εχω πετυχει ακομα. και δεν παιζει με τη καμια να βαλω χιλια μολύβια για να το βγαλω. Μήπως είναι κάποια απ'αυτές τις αποχρώσεις; http://www.dior.com/beauty/en_int/fragrance-and-beauty/makeup/lips/lipsticks/pr-lipsticks-Y0028623_F002862866-radiant-colour-hold-and-shine.html
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως είναι κάποια απ'αυτές τις αποχρώσεις; http://www.dior.com/beauty/en_int/fragrance-and-beauty/makeup/lips/lipsticks/pr-lipsticks-Y0028623_F002862866-radiant-colour-hold-and-shine.html βρε ας πάρει ένα τέτοιο http://3.bp.blogspot.com/-KvvFtVGERhE/Upjfdka--FI/AAAAAAAAa7Q/0KZosV3xLeM/s1600/matte_black_lipstick_mac_cosmetics_Kandee_Johnson.jpg κι ας βάλει όποιο κόκκινο θέλει από πανω.
*nenya* Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ μακάβριο το συγκεκριμένο μόνο του ε; 1
Material_Defender_1032 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 and now for something completely different, πουτς μπλε η φάση.
black_rabBiT Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 (και χειρούργο) χειρουργό ρε κακούργε 1
Valerie_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ μακάβριο το συγκεκριμένο μόνο του ε; όντως,γι αυτό καλύτερα πινελάκι και μίξη.
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 σφράγισμα με αναισθησία; τι ντιντίδες είστε εσείς ρε! Όχι, θα κάτσω να μου τροχίζουν το δόντι έτσι και θα κάνω ξέπλυμα με jack daniel's αντί για νερό. Άμα βγάλω κιχ κατά τη διάρκεια θα σηκώνομαι για να φάω ξυλιά στον κώλο σαν τιμωρία, όπως στα batsu games. χειρουργό ρε κακούργε Συγνώμη ντε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις