Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπλιαξ ρε

τα δοντια μου ηταν καθαρά παντού εκτός απο το κάτω μέρος των μεσαίων 2 κάτω δοντιών που ειχαν πέτρα στο κάτω μέρος 

δε φαινόταν , αλλα κατάλαβα οτι ειχε πολύ μετά απο αυτό που μ έκανε 

κ όσο παιρνάει η ώρα τόσο χειρότερο το νιώθω

πάω να φάω δε γαμιέται , πονάνε που πονάνε

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έλα ρε Νικο θέλω να πάω για καθαρισμο ρε φιλε.

α και η συγκεκριμένη οτι κάνει πονάει 50% σε σχέση με άλλους , γενικά γιαυτό πήγα εκει επειδη ειναι καλή

πονοκέφαλος απο τον πόνο 

πιες ενα μιλκο

πάω να φάω καμια μακαρονάδα τι να το κάνω το μιλκο 

η τούρτα που ειναι στο ψυγείο τι θα κάνει που δεν μπορώ να φάω ζάχαρη για λιγες ώρες???

Δημοσ.

Εγώ μια φορά που είχα κάνει 2 σφραγίσματα και με είχε πλακώσει στις αναισθητικές, πήγα μετά σε μία όσο κράταγε ακόμα το μούδιασμα, της λέω "Κοίτα πόσο σκληρός είμαι" και άρχισα να μασάω γυαλί. Λιποθύμησε. Μετά έπρεπε να ξαναπάω οδοντίατρο (και χειρουργό), αλλά άξιζε. Το potential είναι άπειρο Νίκο.

Δημοσ.

ηρθα απο οδοντίατρο 

μου λέει

κάτσε , της λεω εδω? μου λέει δεν έχεις ξαναπάει σε οδοντίατρο ? οχι της λεω 

χμμμ για να δουμε , άνοιξε στοματάκι 

-α

Dat!!! Dat lettah...!

• Like 1
Δημοσ.

η ανηψιά μου 2 χρονών δεν είναι ακόμα,το όνομα μου δεν μπορεί να το πει αλλά το θεία μια χαρά καθαρό καθαρό της βγαίνει.

σφράγισμα με αναισθησία; τι ντιντίδες είστε εσείς ρε!

Δημοσ.

δεν ειναι τοσο ευκολο.το εχω ψαξει οι περισοτερες αποχρωσεις ή αγγιζουν πολυ στο φουξια/κερασι ή πολυ στο καφε. βαθυ βαρβατο μαυροκοκκινο σας μαυροδαφνη ενα πραγμα δεν το εχω πετυχει ακομα.

και δεν παιζει με τη καμια να βαλω χιλια μολύβια για να το βγαλω.

Μήπως είναι κάποια απ'αυτές τις αποχρώσεις;

http://www.dior.com/beauty/en_int/fragrance-and-beauty/makeup/lips/lipsticks/pr-lipsticks-Y0028623_F002862866-radiant-colour-hold-and-shine.html

Δημοσ.

βρε ας πάρει ένα τέτοιο http://3.bp.blogspot.com/-KvvFtVGERhE/Upjfdka--FI/AAAAAAAAa7Q/0KZosV3xLeM/s1600/matte_black_lipstick_mac_cosmetics_Kandee_Johnson.jpg

κι ας βάλει όποιο κόκκινο θέλει από πανω.

Δημοσ.

σφράγισμα με αναισθησία; τι ντιντίδες είστε εσείς ρε!

Όχι, θα κάτσω να μου τροχίζουν το δόντι έτσι και θα κάνω ξέπλυμα με jack daniel's αντί για νερό. Άμα βγάλω κιχ κατά τη διάρκεια θα σηκώνομαι για να φάω ξυλιά στον κώλο σαν τιμωρία, όπως στα batsu games.

χειρουργό ρε κακούργε

Συγνώμη ντε!

c7JrvFU.jpg

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...