Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγες rogue απ' τη στιγμή που διάβασα ότι σου κόλλαγε το iPad. Η Dark Side σε έχει κυριέψει τελείως!

It's like poetry, it rhymes.

Chaotic neutral my fellow gent...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επίσης το "γκομενάκια" το βρίσκω λίγο υποτιμητικό, δε σημαίνει πως επειδή έχουμε τα skillz και είμαστε 1337 πρέπει να αντιμετωπίζουμε τις χρήστριες σαν αντικείμενα. Κάνω μια πρόποση με την κούπα του καφέ εδώ και τώρα, στον σεβασμό στις γυναίκες.

Ειδες που εισαι μαλακας; Εγω σου τα 'λεγα. Για να λεω "φωτο απο γκομενακια ινσομνια", υπαρχει λογος. Κατι μου λεει οτι η μεση χρηστρια ειναι φακαμπλ με καλο χαρακτηρα. Θα κανω μονος μου το προτζεκτ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ειδα το τρανσφορμερς 4.

μαλακια κλασικα αλλα υπήρξε κατι που μου τραβηξε το ματι.

ηταν τα σκουρα κοκκινα χειλια τις κινεζας και ειπα επιτελους αυτο ειναι ενα χρωμα της προκοπης και το θελω!!!

ας γκουγκλαρω να δω ποιο ειναι το τυχερο κραγιον :-D

.

.

.

.

.

.

η τυπισα που εκανε το μακιγιαζ στη ταινια λεει οτι θελει τρια διαφορετικα μολύβια και ενα κραγιον :mellow:

αν ειναι δυνατον!

• Moderators

Ειδες που εισαι μαλακας; Εγω σου τα 'λεγα. Για να λεω "φωτο απο γκομενακια ινσομνια", υπαρχει λογος. Κατι μου λεει οτι η μεση χρηστρια ειναι φακαμπλ με καλο χαρακτηρα. Θα κανω μονος μου το προτζεκτ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

Γιατι, εχει βγει βρωμα πως δεν ειναι;

ειδα το τρανσφορμερς 4.

ηταν τα σκουρα κοκκινα χειλια τις κινεζας και ειπα επιτελους αυτο ειναι ενα χρωμα της προκοπης και το θελω!!!

.

.

.

.

.

.

η τυπισα που εκανε το μακιγιαζ στη ταινια λεει οτι θελει τρια διαφορετικα μολύβια και ενα κραγιον :mellow:

αν ειναι δυνατον!

Μπορει να βρει κανεις ττετοια πληροφορια γκουγλαροντας στο χαλαρο ξερωγω;;;  

Δηλαδη αν εγω δω πχ το πουκαμισο του ταδε σε μια ταινια και μου αρεσει μπορω να βρω πληροφοριες για αυτο; mind blown!

ειδα το τρανσφορμερς 4.

.

.

.

.

.

.

αν ειναι δυνατον!

είναι της μόδας τώρα αυτό πήγαινε σε ένα χόντο και θα βρεις την απόχρωση σίγουρα.

Τι έλεγες, δε θυμάμαι. Η αδερφή σου γράφει στο Insomnia; Γιατί έχω ένα περίεργο feeling ότι είναι κάπου εδώ και μας trollέρνετε. Αυτό ή είσαι ο Κοντοπίδης. Μίλα Hansel!

είναι της μόδας τώρα αυτό πήγαινε σε ένα χόντο και θα βρεις την απόχρωση σίγουρα.

δεν ειναι τοσο ευκολο.το εχω ψαξει οι περισοτερες αποχρωσεις ή αγγιζουν πολυ στο φουξια/κερασι ή πολυ στο καφε. βαθυ βαρβατο μαυροκοκκινο σας μαυροδαφνη ενα πραγμα δεν το εχω πετυχει ακομα.

και δεν παιζει με τη καμια να βαλω χιλια μολύβια για να το βγαλω.

Γιατι, εχει βγει βρωμα πως δεν ειναι;

Μπορει να βρει κανεις ττετοια πληροφορια γκουγλαροντας στο χαλαρο ξερωγω;;;  

Δηλαδη αν εγω δω πχ το πουκαμισο του ταδε σε μια ταινια και μου αρεσει μπορω να βρω πληροφοριες για αυτο; mind blown!

με τις καταλληλες αναζητησεις ολα γινονται.

αρχικα δοκιμαζεις με:ονομα ηθοποιού-ταινια-το αντικειμενο που ψαχνεις.

ηρθα απο οδοντίατρο 
μου λέει
κάτσε , της λεω εδω? μου λέει δεν έχεις ξαναπάει σε οδοντίατρο ? οχι της λεω 
χμμμ για να δουμε , άνοιξε στοματάκι 

πως έγινε αυτό ? χτιστά στην πέτρα ειναι τα δόντια σου 
-ξερω γω (ξέρω , ειχαν πιάσει πέτρα μετά απο κάτι φάρμακα οταν ημουν μικρός κ δεν έκανα τον κόπο να πάω για καθαρισμό νωρίτερα).
αρχίζει το μαρτύριο ,  έβαλε 5-6 βαμβάκια και τα έβγαλε σούπα στο αίμα , μου λέει αιμορραγείς πολύ 
-ναι λεω , το ξέρω και χειρουργείο που έκανα κόντεψα να πεθάνω 
φτύνω μετά 2-3 πλύσεις και ηταν κόκκινο λες κ ηταν σκέτο αίμα 
ακόμα αίμα φτύνω αλλα το δόντι γιαλίζει και φαίνεται σε τέλεια κατάσταση 
μου λέει άντε ενα σφραγισματάκι να θες το πολυ , έλα την άλλη εβδομάδα να σε δω 

ΑΛΛΑ ΒΟΥΡΤΣΙΖΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ! ετσι ετσι ετσι (οδηγείες) 

-ΕΝΝΟΕΙΤΕ της λέω 

πω ρε π τι ηταν αυτό το πράγμα , μετά τράβα τράβα με το τσιγκέλι να βγάλει τα κομμάτια , νόμιζα οτι θα φύγει το σαγώνι μου

και επειδή είμαι κ λίγο περίεργος με τον πόνο απ τη μία πόναγα απ την άλλη γούσταρα κ ηταν περίεργη φάση 
τελικά μια στο λεωφορείο κάπου στα 35ρα milf ξανθιά ομορφούλα ηταν αντίκρυ μου και επειδή σκέφτηκα κάτι και έσκασα χαμόγελο νόμιζε οτι της χαμογέλασα και άρχισε να πετάει το μαλλί με το χέρι και γενικά να κάνει υπερβολικά πολλές κινήσεις , έτριβε το λαιμό της και σε φάση που κοίταζα αλλού κάτι γκόμενες στο δρόμο να με κοιτάζει επίμονα 
πόνααν τα δοντάκιαμ ομως κ δεν ειχα κ τρελή όρεξη
τώρα που το σκέφτομαι με σηκώνετε η όρεξη , άφησα την ευκαιρία να πετάξει 
έχω σκεφτεί να γράψω το κιν μου σε χαρτάκια κ αμα πετυχαίνω τέτοια φάση στο κατέβα να το δίνω απλά κ αμα θέλει κανει αναπαντητη 

αυτά που λέτε κ τώρα πεινάω , έχω να φάω οτι θέλετε και το σκέφτομαι ακόμα , θα αφήσω να πάει 3ης 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...